Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Ζωή είναι κοντούλα,αδύνατη,με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους και τραχιά χαρακηριστικά προσώπου.Σαν κοπέλα είναι αρκετά ναζιάρα και με πολλά κόλπα στο σαλόνι όπως φιλάκια,αγκαλιές,χουφτώματα για να σε πείσει να περάσεις μαζί της.Έχοντας ήδη καταθέσει προηγουμένως άλλες 2 φορές και για να μου φύγει η πικρή γεύση της πρώτης φοράς με την Τζέσσικα αποφάσισα να δαπανήσω δέκα ευρώ στην Ζωή.
Η κοπέλα εισήλθε στο δωμάτιο,μιλάει Ελληνικά σε σχετικά καλό βαθμό αν και σπαστά.Μιλήσαμε λίγο λέγοντας διάφορα εισαγωγικά πραγματάκια για να σπάσει ο πάγος και μου είπε προς τιμήν της ότι είναι απο Αλβανία όταν άλλες ομοεθνείς της το κρύβουν.
Έβγαλε το βρακάκι που φορούσε και της είπα να αφαιρέσει και το σουτιέν που φορούσε.Η κοπέλα μου είπε ότι δεν έχει κάτι σπουδαίο μέσα αλλά εγώ την διαβεβαίωσα ότι δεν με ενοχλεί το μέγεθος της.Τότε μου αποκάλυψε τα στήθη της που ήταν λίγο πιο κάτω απο δυάρια.
Η πρώτη της κίνηση ήταν να μου περάσει με πολύ γρήγορο και δεξιοτεχνικό τρόπο ομολογώ την καπότα όσο μιλούσα και πριν προλάβω να αντιδράσω και ενώ ήμουν γονατισμένος στο κρεββάτι αυτή γονάτισε κάτω στο πάτωμα και άρχισε ένα βαθύ και σχετικά γρήγορο τσιμπούκι χωρίς χέρι.Αιφνιδιαζόμενος έμεινα να το απολαμβάνω και μετά απο λίγο της είπα να ξαπλώσω και να συνεχίσουμε εντός της κλίνης.Αυτή ήρθε στο πλάι μου και συνέχισε το τσιμπούκι της λέγοντας μου να μην της βάλω δάχτυλο αλλά να την χαιδεύω επιφανειακά όπως και έπραξα.
Συνεχίσαμε σε 69 όπου και της έγλυψα το μουνάκι της που ήταν σχετικά τριχωτό καθώς και το κωλοτρυπιδάκι της.Η κοπέλα συνέχιζε το τρομπόνι της που αν ήταν ακάλυπτο πιστεύω θα ήταν πιο ηδονικό.
Η πρώτη στάση που διάλεξα ήταν με αυτήν απο πάνω όπου ανέβηκε μία χαρά και άρχισε να χτυπάει το μικροκαμωμένο σώμα της πάνω στην μπετόβεργα μου.Όταν της είπα να έρθει πιο κοντά μου για να αναλάβω εγώ δράση υπάκουε αμέσως και δεχόταν τις παλινδρομήσεις μου χωρίς πρόβλημα.Με τα βυζάκια της δεν αχολήθηκα ιδιαίτερα,τα έγλυψα αρχικώς λίγο.
Στο πισοκωλητό είχε στηθεί πολύ καλά και μπορούσα να καρφώνω βαθιά.Η αίσθηση δεν ήταν και η καλύτερη μιας και η κοπέλα έβαλε κρέμα και ήταν ήδη και ανοιχτή αρκετά.Η θέα ήταν άψογη.
Στο ιεραποστολικό παρατήρησα ότι την είχε κάψει ο ήλιος στην θάλασσα και κάναμε τα ανάλογα σχόλια και κουβεντούλα.Φιλάκια δεν μου έδωσε γιατί τα κρατάει για το αγόρι της όπως μου είπε σχετικά.
Μετά απο σχεδόν 10 λεπτά η κοπέλα μου υπενθύμησε ότι θα πρέπει να βιαστώ και ότι δουλεύει "μόνο για 5 ευρώ όπως ξέρεις" μου τόνισε.Της πρότεινα να χύσω στο σώμα της και μου αντιπρότεινε άλλα δέκα ευρώ.Δεν της έδωσα και την έβαλα να στηθεί στα τέσσερα και να παίζω με το μουνάκι της.Μετά απο λίγο της είπα ότι δεν θα μπορέσω να τελειώσω μιας και ήδη είχα χύσει άλλες 2 φορές και της είπα ότι μπορεί να φύγει.
Εν κατακλείδι η Ζωή για το απλό πρόγραμμα στα δέκα ευρώ προτείνεται για μία δοκιμή μιας και είναι αρκετά ζωηρή και αεράτη και με έντονη συμμετοχή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ζωή
Υπηρεσίες
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού