Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 140 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Υβόννη είναι μιλφ γύρω στα 35 και κατά δήλωση της είναι Βουλγάρα.Στο συγκεκριμένο μαγαζί εργάζεται τις Τετάρτες και τις Παρασκευές ενώ τις υπόλοιπες μέρες εργάζεται σε στούντιο.Εμφανισακά είναι ψηλή,με καστανόξανθα σγουρά μαλλιά τα οποία είχε πιασμένα πάνω και σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα χωρίς να θεωρείται παχουλή το οποίο και είναι μαυρισμένο απο σολάριουμ.Το πρόγραμμα που προσφέρει είναι διαβαθμισμένο με το απλό να ξεκινάει στα 20 ευρώ, το ελεύθερο στοματικό στα 30,ενώ αν ο πελάτης επιθυμεί και πρωκτικό πρέπει να καταβάλει 40 ευρώ.
Πλήρωσα το αντίτιμο των είκοσι ευρώ και εισήλθα στο πρώτο δωμάτιο το οποίο διαθέτει μικρή ντουσιέρα ενώ νιπτήρας δεν υπάρχει.Η πετσέτα ήταν και πάλι σφραγισμένη όπως και την πρώτη φορά που πήγα με την Κάρλα,πράγμα θετικό όσον αφορά την ατομική υγιεινή.Στην ντουσιέρα υπήρχε και ζεστό νερό για όσους δεν αντέχουν το παγωμένο ακόμα και με την ζέστη του καλοκαιριού.
Η κοπέλα εισήλθε στο δωμάτιο,τα Ελληνικά της είναι σε καλό βαθμό και αφού είπαμε και μερικές κουβεντούλες και με καλοσώρησε στην βάρδια της πλησίασε κοντά μου όπου και αρχίσαμε να χαιδευόμαστε.Την έγλυψα στον λαιμό της,στα βυζάκια της καθώς της έτριψα και το μουνάκι της.Φιλάκια τα απέφυγε με ευγενικό τρόπο χαμογελώντας.
Ξάπλωσα στο κρεββάτι και η Υβόννη άρχισε να με γλύφει με την γλώσσα της στους λοβούς των αυτιών μου,στον λαιμό μου και στα στήθη μου.Μαζί της είχε φέρει και λαδάκι με άρωμα μέντας όπου και το άπλωσε κατά μήκος του ανορθωμένου μορίου μου και των αρχιδιών μου.Συνέχισε να με γλύφει,γλιστρώντας τον πούτσο μου στην χούφτα του χεριού της (handjob) και λόγ του λαδιού η αίσθηση ήταν μοναδική. Στην συνέχεια έφερε το σώμα της σε σχήμα σταυρού η αλλιώς κάθετα στο σώμα μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου.Έπειτα κατέβηκε στο ύψος του λαδωμένου πέους μου και άρχισε να τρίβει την ρώγα του βυζιού της πάνω του.
Η Υβόννη πέρασε καπότα και άρχισε να τσιμπουκώνει το σκληρό εργαλείο μου σε σχετικά ικανοποιητικό βάθος και χωρίς την χρήση χεριού.Παράλληλα έκανε και μασαζ στα αρχίδια μου.Σε προτροπή μου να τα περάσει και ένα γύρο με την γλώσσα της δεν αρνήθηκε και τα έγλυψε κανονικά ανεβάζοντας την λίμπιντο μου.
Η επόμενη στάση ήταν το 69 όπου η Υβόννη ήταν ελαφρώς αμυντική μιας και δεν μου το έφερε όλο το πράγμα της στο πιάτο αλλά μέ άφησε να την γλύψω ως ένα επιτρεπτο βαθμό χωρίς ρουφήγματα και βαθιά γλώσσα.
Κατά την διάρκεια του σεξ περάσαμε στη κλασσική στάση της γελαδάρισας,με αυτή να ανεβοκατεβαίνει στον πούτσο μου σε ικανοποιητικό βαθμό.Σστην συνέχεια την έφερα πιο κοντά μου και άρχισα να την γαμάω εγώ γλύφωντας τα βυζιά της.Η επόμενη στάση ήταν το πισοκωλητό όπου και άρχισα να την καρφώνω τρίβοντας το μουνί της με το χέρι μου απο κάτω.Η Υβόννη άντεξε το δυνατό σφυροκόπημα,χωρίς να διαμαρτυρηθεί. Στο ιεραποστολικό την πήρα σε διάφορες παραλλαγές,γονατιστός,με το ένα πόδι της πάνω στον ώμο μου,με τα δύο πόδια της πάνω στον ώμο μου και με κολλημένα τα σώματα μας.Το χάιδεμα των ποδιών της και των μηρών της ήταν μοναδικό σε αίσθηση μιας και η κοπέλα διέθετε ωραία πιασίματα.
Για το φινάλε αφαίρεσα το προφυλακτικό και έβαλα την Υβόννη να με περιποιηθεί.Τότε η Υβόννη άρχισε να με γλύφει σε όλο το σώμα αλλά αρχίδια αυτήν την φορά δεν έγλυψε μάλλον γιατί είχε βάλει μπόλικο λάδι πάνω τους,Αντί αυτού άρχισε να μαλάζει με επαγγελματικο τρόπο τα αρχίδια μου μέχρι που άρχισα να χύνω πάνω μου.
Η Υβόννη ανέλαβε η ίδια να με σκουπίσει προσεκτικά με μπόλικο χαρτί και αφού με ευχαρίστησε μου είπε ότι με ξαναπεριμένει.
Εν κατακλείδι το δυνατό σημείο της Υβόννης είναι σίγουρα το μασάζ ενώ και στην κεκαλυμένη πεολειχία είχε μεγάλη επιτυχεία.Προσωπικά θεωρώ ότι η Κάρλα είναι καλύτερη στο σημείο του ότι δίνει γλωσσόφιλα και είναι πιο καβλιάρα στο κρεββάτι αλλά και η Υβόννη σίγουρα καλύπτει στο πρόγραμμα της.Την Υβόννη λοιπόν θα την πρότεινα σίγουρα για μία δοκιμή και πιστεύω ότι ένα μεγάλο ποσοστό θα την ξαναεπισκεφτεί σίγουρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Υβόννη
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού