Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 107 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Περιμένοντας (μόνος) υπομονετικά στο αναβαθμισμένο αισθητικά σαλονάκι του "εμπορευματοκιβωτίου", άκουσα βήματα στην αυλή˙ δεν ήταν όμως βήματα συναγωνιστή, παρά του υπηρέτη, ο οποίος περνώντας από δίπλα μου, κατευθύνθηκε προς το κουζινάκι για να φωνάξει την πόρνη της βάρδιας (Μαρία) και στη συνέχεα ν' αναφέρει τι εκείνη πρόσφερε για 10 ευρώ (Τσιμπουκάκι, μουνάκι, πισωκολλητό, από πάνω, από κάτω, φιλάκια στο στήθος, ελεύθερα πιασίματα).
Η 27χρονη, μέτριου αναστήματος Βουλγάρα, με το ξανθωπό μαλλί της πιασμένο πίσω, είχε ένα γλυκό, χαμογελαστό πρόσωπο, διέθετε ένα ζευγάρι, μάλλον μεσαίου μεγέθους, ζουμερά μπομπόνια, μισοκρυμμένα πίσω απ' το κορμάκι που φορούσε, αφράτα βραχιόνια, τροφαντή κωλάρα και καλοταϊσμένα ποδάρια. 'Ηταν δηλαδή μια γυναίκα παχουλή.
Πλήρωσα και πέρασα στο πρώτο, εξ ευωνύμων των εισερχομένων στον διάδρομο, δωμάτιο, έναν χώρο περιποιημένο και καθαρό.
Η Μαρία δεν μ' άφησε να περιμένω (πολύ). Αμέσως ενδιαφέρθηκε να μάθει τι κάνω, τ' όνομά μου, τι ζώδιο είμαι (ρώτησα και 'γω το δικό της), τι δουλειά κάνω (ευτυχώς δεν ρώτησα τη δική της! Χε χε χε...) και γενικά «ήμασταν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα»!
Μένοντας ολόγυμνη, ξετύλιξε, με το στόμα, το προφυλακτικό κατά μήκος του, σε ηρεμία, πέους μου και ξεκίνησε μία δυνατή πίπα με καλό ρούφηγμα, εξωτερικούς γλωττισμούς, λίγα φτυσιματάκια, ήπια μουγκρητά "καύλας", αρκετή κινητικότητα του σώματός της (καθώς με τσιμπούκωνε πότε έφτανε σχεδόν παράλληλα με μένα, έχοντας τον κώλο της στο ύψος της κεφαλής μου, πότε έπαιρνε μία θέση διαγώνια και πότε ερχόταν κάθετα), που όμως κάπου το παράκανε, αναγκάζοντάς με να την παρατηρήσω, για να το πάει (το τσιμπούκι) «λίγο πιο μαλακά!».
'Οταν "έγινα", ζήτησα να την "πάρω" στα τέσσερα και 'κείνη (μου) στήθηκε όμορφα, με τη μούρη της χωμένη στο μαξιλάρι, την πλάτη τεντωμένη και τον κώλο ψηλά. Τη γάμησα δυνατά, εμπλουτίζοντας το γαμήσι μου με αρκετά κωλοχάστουκα, ενώ την έχυσα σφυροκοπώντας ιεραποστολικά, μ' εκείνη να μου έχει παππουδιάσει το αυτί, το μάγουλο και τον λαιμό, ενώ εγώ τ' ακριβώς αντίθετα δικά της!
Πριν φύγει («Ευχαριστώ, καλή σου μέρα!»), απαντώντας σ' ερώτησή μου, είπε πως θα δούλευε μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Συνοψίζοντας, μπορώ νω πω πως έμεινα ευχαριστημένος απ' την ευδιάθετη Μαρία. Μπορεί να παρέκαμψε τα προκαταρκτικά στην αρχή, ξεκινώντας με μία ορεξάτη πίπα, αλλά στη συνέχεια μ' έγλειψε-φίλησε καλά, όπως και 'γω, ενώ και στο γαμήσι ήταν αρκετά συμμετοχική, με αντοχές, χαρίζοντάς μου έναν έντονο οργασμό!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 19, 2014
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιουλίου, 2014
(Τσιμπουκάκι, μουνάκι, πισωκολλητό, από πάνω, από κάτω, φιλάκια στο στήθος, ελεύθερα πιασίματα)........οσα χρονια και αν περασουν αυτη η περιγραφη υπηρεσιων με τρελαινει ΈρωταςΈρωτας .... ειδικα το απο πανω , απο κατω ολα τα λεφτα ....
Μπραβο Φανουρη !
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1