Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 269 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Στο σαλόνι αυτού του οροφομπουρδέλου όταν μπήκα υπήρχε κόσμος. Η διοπτροφόρος, κοντομαλλούσα, ξανθιά, μεσήλικη, ευτραφής υπηρεσία, ακούγοντας προφανώς το τρίξιμο της εξώπορτας, εμφανίστηκε παραμερίζοντας το υφασμάτινο παραβάν, με καλημέρισε, μου συνέστησε ευγενικά να περιμένω λιγάκι και ακολούθως επέστρεψε στα ενδότερα.
Επανεμφανίστηκε μετά από 6 λεπτά, πίσω από μια νέα, στην ηλικία, ξανθιά, με ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, ομορφούτσικο φιλήδονο πρόσωπο, μικρό στήθος, καλοσχηματισμένο κορμάκι, ωραίο κωλαράκι, χυτά ποδαράκια, αναφέροντας κάποια φαινοτυπικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης κοπέλας (ότι δηλαδή ήταν πάρα πολύ ωραία, ομορφούλα, γλυκούλα...) που μπορούσαμε να τα δούμε και μόνοι μας, συνεχίζοντας με το τι πρόσφερε (τσιμπουκάκι, μουνάκι, από πάνω, από κάτω, πισωκολλητό, φιλάκια στα βυζάκια, ελεύθερα πιασίματα) και τέλος υποστήριξε πως δεν υπήρχε περίπτωση να βρούμε καλύτερο «χρυσό μουνάκι», μιας και όπως είπε δεύτερο δεν υπήρχε!
Οι δυο τους κατευθύνθηκαν προς την εξώπορτα, παίρνοντας θέσεις δεξιά και αριστερά αυτής, έτσι ώστε να ελέγχουν το "στενό"...
Ακολούθησε ένας μικρός χαμός! Κάποιοι προσπαθούσαν να φύγουν, με την τσατσά να τους εμποδίζει πιάνοντάς τους (μαλακά είναι η αλήθεια) απ' τα μπράτσα, απ' τις πλάτες, βέβαια για λίγο, γιατί όταν έβλεπε πως δεν είχαν σκοπό να περάσουν τους άφηνε και η προσοχή της στρεφόταν σε άλλους, όπως εκείνον που μόλις είχε μπει: «Πάμε, θα περάσεις πολύ καλά!»
Τέλος πάντων να μην τα πολυλογώ, "την έκανα" και του λόγου μου ξεγλυστρώντας ανάμεσα απ' τον κρεάτινο όγκο της και τον τοίχο! Αλλά φτάνοντας στο πλατύσκαλο, έκανα μεταβολή και γύρισα πίσω. Στο σαλόνι δεν ήταν κανείς. Η τσατσά δεν έπρεπε να με είχε προσέξει πριν γιατί με το που με είδε πήρε να μου πει το πρόγραμμα. Τη διέκοψα, ενώ κάνοντάς της γνωστό πως θα περνούσα ζήτησα να μάθω τ' όνομα της πόρνης. Μου είπε πως τ' όνομα ήταν 'Ολγα και χουφτώνοντας το 10ρικο με οδήγησε σ' ένα μικρό, καθαρό και σχετικά φωτεινό δωμάτιο.
Η 'Ολγα ήρθε μετά από λίγα λεπτά. Με βρήκε όρθιο και αφού ενδιαφέρθηκε να μάθει τι κάνω, αποκαλώντας με «μωράκι της», κατευθείαν άρχισε να γλείφει μαλακά τις θηλές μου. Εγώ με τη σειρά μου έσκυψα και τη φίλησα-έγλειψα στο λαιμό, χαϊδεύοντας ταυτόχρονα τα κωλομέρια της. Σύντομα έβγαλε το μπικίνι και τα πορνοπάπουτσα (είναι κοντούλα χωρίς τα τελευταία) και συνεχίσαμε για λίγο τα φιλιά (εκτός στόματος), τα γλειψίματα και τα χουφτώματα σε 'κείνη τη θέση. Κάποια στιγμή ξαπλώσαμε, οπότε μιας και ο πούτσος μου ήταν έτοιμος, η καπότα (το "κουστουμάκι" όπως η ίδια είπε) ξετυλίχτηκε κατά μήκος του από 'κείνη για να ξεκινήσει μία αισθησιακή πίπα (βαθιά, υγρή, μ' εξωτερικούς γλωττισμούς και χτυπήματα του καυλού στη γλώσσα της) μετά ήπιου αρχιδογλειψίματος.
Τη γάμησα αρχικά στη στάση της γελαδάρισσας, όπου απόλαυσα την κυματοειδή της κίνηση, που ξεκινούσε από τη λεκάνη, συνέχιζε στη μέση και κατέληγε ψηλά στον κορμό, κατά τη διάρκεια της οποίας η ψωλή μου τριβόταν ερεθιστικά στα εσωτερικά τοιχώματα του κόλπου της και τ' αυτιά μου άκουγαν τα ευλογοφανή βογγητά και την επίσης ευλογοφανή ταχύπνοιά της, ενώ την έχυσα στη στάση του πισωκολλητού γονατιστού, έπειτα από μία γάμευση διάρκειας μερικών δεκάδων δευτερολέπτων, εν μέσω αληθινών δικών μου βόγγων και φυσικά ευλογοφανών δικών της!
Χωρίσαμε δίνοντας όρκους παντοτινής αγάπης! Εεε, θέλω να πω, είπαμε να συνευρεθούμε και κάποια άλλη φορά, πάντα στο συγκεκριμένο μπουρδέλο!
Καλή περίπτωση η 'Ολγα και θα ξαναπλερωθεί! 'Ετσι, μ' έψιλον αντί για ήτα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2014
Όνομα κοπέλας
Όλγα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουλίου, 2014
Δυναμη η Ολγα πολύ καλη εργατρια του σεξ...
13 Ιουλίου, 2014
Μπράβο! Πολύ γλαφυρό, κ. Φανούρη Τζούρα. Πάντα μ' έψιλον αντι για ή[τ]τα!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2