Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η Μάγια, πρώην Καρίνα από τα στούντιος των Γερμανών, είναι μια κοπέλα από τη Ρουμανία, μελαχρινή προς Ρομά, στο 1.65, με πεσμένο 3άρι στήθος και κανονικά κιλά. Για κάποιους όμορφη, για εμένα απλά μια μετριότητα, αφού μου αρέσουν οι ανοιχτόχρωμες κοπέλες.

Στο σαλόνι ανακοινώνεται πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό – τελειωτικό. Εμφανισιακά δεν είναι του στυλ μου, αλλά μετά την ενημέρωση του μεγάλου PIATSAS αποφάσισα να τη δοκιμάσω.

Μπήκε με εμφανή σημάδια χαλαρής διάθεσης στο δωμάτιο. Φιλιά δεν παίζουν, δυστυχώς γιατί τα θεωρώ βασικό στοιχείο μιας καλής συνάντησης. Πίπα σε γρήγορο ρυθμό, μπας και χύσει ο πελάτης, κάτω του μετρίου και βιαστική.

Στο γαμήσι, επειδή από την αρχή δεν μου έβγαλε κάτι φοβερό, λόγω αποφυγής φιλιών, την έβαλα ιεραποστολικά και τη γάμησα με δύναμη μέχρι να χύσω. Ακόμα και σε αυτή την απλή στάση, απέφευγε το σωστό άνοιγμα ποδιών και συνέχεια έπρεπε να της ανοίγω τα πόδια, για να μπαίνει σωστά μέσα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναπροτιμήσω, όποιος όμως θέλει να δοκιμάσει, θα είναι στο σπιτάκι διπλοβάρδια, κάθε μέρα.

Καλά να περνάμε Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2014
Όνομα κοπέλας
Μάγια
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
165
Likes:
5.204
Πόντοι:
21.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού