Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σαμπρινα.
Απο τις τρεις κοπελες που ειδα συνολικα στο Βεργας 3,ηταν η καλυτερη εμφανισιακα...μαυρισμενη,ωραια δυνατη κωλαρα λατιν που τονιζοτανε ιδιαιτερα με το στρινγκακι,ομορφο προσωπο με καστανοξανθο μαλλι,μικρο ομως βυζακι.Ηλικια-κατα δηλωση της-20.
Στο προσωπο μοιαζει με Σκαρλετ Γιοχανσον σε ελαφρως αγουρη/πρώϊμη μορφη.
Τσατσος ευγενεστατος κ ουσιαστικος στην παρουσιαση.
Σαμπρινα τυπικο σαλοναρισμα.
τα τρια δωματια του οικου πιασμενα,οποτε περιμενα στωϊκα την σειρα μου.Κατσικογάμης

Δωματιο αψογο,καθαρο,με κλιματιστικο στο φουλ,χωρος για ντουζ,σαπουνι,χαρτι κ καθαρη πετσετα διαθεσιμη-δια χειρος απο τον τσατσο.Τα σεντονια απλα ηταν μετρια καθαρα με στιγματα πανω σε διαφορα σημεια.Money MouthΤο μοναδικο μειων.

Προκαταρκτικα καλουτσικα:εγλυψε το αυτι μου (πραγμα το οποιο μου την σπαει),δαγκωσε κ ρουφηξε τις ρωγες μου κ κατευθειαν κατευθηνθηκε στο πεος για μια μετρια ακα πιπα με εμφαση στην βαλανο...ενα γρηγορο περασμα απο τα αρχιδια μου κ ξανα σε βαλανο...οσο με πιπωνε κοιτουσε τον εαυτο της στον καθρεπτη...κοιτουσε κ μενα,αλλα περισσοτερο την παρτη της.

Σεξ:δυο στασεις:cow girl οπου κοπανιοτανε πανω μου με δυναμη-γιατι λεει της αρεσε το πουλακι μου που ηταν σκληρο σαν δονητης-αφηνοντας με ελευθερα να γλυφω κ να πιπιλαω το ωραιο teen νεανικο της βυζακι...δεχθηκε φιλια στο λαιμο της,αλλα γλωσσοφιλα δεν τα επιδιωξαμε κανεις απο την μερια του.
Ακολουθει πισωκολλητο,στηνοντας Αψογα και τιμια την κωλαρα της,οπου εκει με συνδιασμο την θεα κ τις ανταλλαγες βλεμματων μεσα απο τον καθρεπτη δεν αντεξα και τελειωσα με ενα δυνατο χυσιμο εντος της ταλαιπωρημενης περικαυλιδας.Ενδιαμεσα πεσανε κ κατι προστυχολογα αμφοτερα.....
Σοσιαλ,χαιρετουρες κ τελος.

Υπηρεσιες γενικα οκ,οχι κατι το φοβερο,αλλωστε με τραβηξε πιο πολυ η εμφανιση της για να μπω δωματιο.Η κοπελα εχει μεγαλα μουνοχειλα,πηγα να της βαλω χερι στα προκαταρκτικα κ μου το απομακρυνε....οκ κατανοητο κ δικαιωμα της.
Βεργας αδεια απο κοσμο..,..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 02, 2014
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
dimmits
Τιμημένος
Εγγραφή:
2 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
183
Likes:
3.098
Πόντοι:
8.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 jimy.m.

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουλίου, 2014
+1....Σπασίκλας
04 Ιουλίου, 2014
θενκς μπιλυ.Κουλ
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2