Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 155 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετα απο μια βραδυα χωρις καθολου υπνο και εχοντας υποχρεωσεις πρωινες βρεθηκα στον εν λογω οικο νωρις κατα τις 10.
Χτυπαω κουδουνι και με καλημεριζει η χαμογελαστη τσα2. Απο πισω κολλητα, σαλοναρισμα η Αννα με το στρινγκακι της μονο και το χαμογελο της.Για οσους δεν γνωριζουν την Αννα ειναι ενα κοριτσι κοντα στα 28 καστανοξανθη με μικρο βυζακι αλλα πυρηνες ρογες και με επιτρεπτα ανοικτη πειφερεια. Καταθετω το μπλε παραβολο και περναω στα κατω δωματια καθως το πανω ηταν πιασμενο απο συναγωνιστη.
Μπαινει το μωρο μετα απο κανα 10 λεπτο φορτσατο, την καλημεριζω λεμε τα τυπικα και μου ξεκινα φιλακια στο στηθος ρουφηγμα τις ρογες και τα σχετικα εως οτου ο πουτσος μου να βρεθει σε ημιαναπαυση οπου ξεκινα ενα τσιμπουκακι γυμνο,οσο πρεπει υγρο και με καλο ρυθμο.Στα συν ηταν και οι παυσεις για καραμελωμα στα @@.Αφου το ξαγρυπνω μου κορμι ξεκινα να αιματωνεται για τα καλα, ακολουθει περασμα καποτας και cowgirl με ομορφα ανοιγματα και ακουραστες επαναληψεις ως τη στιγμη που την ξαφνιασα γυρνωντας τη σε ιεραποστολικο και γαμωντας τη με μανια, γλυφωντας της παραλληλα το αυτι.Στο τελος για κερασακι εβγαλα καποτα και της τον εδωσα ξανα στο στομα δινοντας της και μερικα πουτσοσκαμπιλα οταν σταματαγε την πιπα.Το περας της συνευρεσης δεν αργησε να ερθει και η καταθεση εγινε στο στομα της ρουφωντας με μανια και την τελευταια σταγονα υγρου που μου ειχε απομεινει. Με ευχαριστησε , ντυθηκε και αποχωρησε.
Συμπερασματικα η Αννα ειναι ενα κοριτσι δεκτικο που δεν σου λεει οχι και προσπαθει να σε ευχαριστησει οσο μπορει, ειναι ευχαριστη και σεβεται τα λεφτα που παιρνει.Ισως ξανατιμηθει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 02, 2014
Όνομα κοπέλας
Άννα
Μέλος
Εγγραφή:
19 Ιουν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
73
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού