Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ξύπνημα με πρωινές καύλες, αλλά λόγω έλειψης χρημάτων, αποφάσισα μετά από πάρα πολύ καιρό να μην πάω σε studio και να επισκεπτώ κάνα μπουρδελάκι.
Απο παλιά θυμάμαι ότι στα Κων/λεως 166Α-Β είχα κάνει κάτι αξιοπρεπέστατα ξεφορτώματα, σύν ότι το πάρκινγκ εκεί είνα πάντα ευκόλο, οπότε μπανάκι σπίτι και βούρ.
Πρώτη επιλογή το 166Β (γιατί υπήρχαν κάτι κριτικές ψιλοπρόσφατες και πρίν προλάβω να κατέβω τα σκαλάκια, μπήκαν δύο συναγωνιστές προχωρημένης ηλικίας...
Υποδοχή απο την τσατσά και εμφάνιση της κοπέλας με το όνομα Μαρία.
Δεν ξέρω άν ήταν η Μαρία που περιγράφουν νωρίτερα κάποιοι φίλοι, γιατί εντόπισα κάποιες διαφορές.Η συγκεκριμένη Μαρία είναι μια κοπέλα γύρω στα 25, άγνωστης προέλευσης,μιλούσε καλά Ελληνικά,ύψος ~1,65, μελαχροινή με σγουρά μαύρα μαλλιά μέχρι λίγο πιό κάτω απο τους ώμους, με ωραίο αδύνατο σώμα, σφιχτό κωλαράκι και βυζί 1,5 στητό και σφικτό, μαλλόν φτιαγμένο.
Ευτυχώς στους "μεγάλους έφηβους" που μπήκαν πρίν απο μένα, μάλλον αυτό το μουνάκι δεν τους άρεσε (ευτυχώς για μένα !!!) και έτσι κατέθεσα το μπλέ εισιτήριο και είσοδο στο πρώτο δωμάτιο αριστερά.Το δωμάτιο δεν αξίζει περιγραφή, αφού ήταν το εντελώς τυπικό δωμάτιο μπουρδέλου (κρεβάτι, καθρέπτης πλαϊνός,νιπτήρας και παντόφλες Ε.Δ).
Τρίλεπτη αναμονή,άφιξη της Μαρίας, "γειά" - "γειά" και βγάλσιμο στο μπάμ των ψηλών πλατφόρμων που φορούσε και μαύρου στρίνγκ με το άνοιγμα μπροστά.
Φιλιά και τρίψιμο με χρήση γλώσσας σε λαιμό, στήθος, κοιλιά και πέριξ πέους περιοχή,τρίψιμο βυζιών παντού και τράβηγμα μαλακίας με το χέρι.
Εγώ δεν της μίλησα καθόλου, την άφηνα να κάνει ότι είχε όρεξη και απλά χούφτωνα τα όμορφα βυζιά της, τον σφιχτό κώλο της(δεν ρώτησα άμα τον προσφέρει) και τα μεγάλα κρεμαστά μουνόχειλά της.
Αφού μου τον ψιλο-ατσάλωσε, πέρασε το λάστιχο και ξεκίνησε μια πολύ αργή, απαλή και ρηχιά πίπα, χωρίς όμως να βιάζεται καθόλου.Της τράβηξα και εγώ σιγά-σιγά το κωλί της πρός το μέρος μου,άραξα στο μαξιλάρι και με το ένα χέρι χούφτωνα βύζους και με το άλλο μουνόχειλα και κωλί.
Αυτό κράτησε 7-8 λεπτά και στην συνέχεια καβάλημα απο πάνω, κούμπωμα μέχρι τέρμα και δώσε....
Αλλαγούλα σε κλασικό, κράτημα ποδιών ψηλά και ανοιχτά χωρίς καμιά διαμαρτυρία από μέρους της και κάρφωμα του μουνιού της μέχρι τέλους...
Άμεσο ντύσιμο "γειά" και εξαφανιζόλ απο την Μαρία...
Δεν έψαχνα κάτι καλύτερο με 20 € και ήμουν προετοιμασμένος για όλο το σκηνικό.
Μου έφτανε που ξεφόρτωσα σε ένα μουνάκι που πληρούσε κατά πολύ τα γούστα μου, οπότε έφυγα ικανοποιημένος και όποτε ξαναχρειαστώ κάποια φτηνή και γρήγορη εκτόνωση, θα είναι μία καλή επιλογή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 02, 2014
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Σεβαστός
Εγγραφή:
6 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
156
Πόντοι:
1.510
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού