Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη στο πολυσυγκρότημα Βέργας 3 μετά από αναπάντεχη χαβούζα στο Μεταξουργείο. Γνωρίζοντας ότι εκεί πάντα βρίσκω κάτι καλό πέρασα να δω τι παίζει.
Συνάντησα την Μαρία μια όχι και τόσο νεαρή κοπέλα η οποία μάλλον διανύει την τέταρτη (ή έστω την πλησιάζει) δεκαετία της ζωής της. Παρόλα αυτά ομολογώ ότι μαγνητίστηκα άμεσα: λυγερόκορμη, ψηλή, με μακρύ καστανοκόκκινο μαλλί και άσπρο δέρμα, μου θύμισε την χήρα του Ιρλανδέζικου χωριού, μια σαφέστατη διαφοροποίηση από τις Ρουμανοβουλγαροαλβανίδες που κυκλοφορούν στον χώρο. Χωρίς δεύτερη σκέψη πέρασα.

Δωματιακώς χωρίς να είναι η "αξέχαστη εμπειρία" φροντίζει να περιποιείται τον πελάτη. Είναι δεκτική σε όλα σχεδόν τα προκαταρκτικά, δηλαδή φιλιά, γλυψίματα, μικρές αθώες δαγκοματιές, λίγο δάχτυλό και αρκετά παιχνίδια με το σώμα της (κόντεψα να της φάω το αυτάκι) ενώ η ίδια φροντίζει να τα ανταποδίδει στο έπακρο. Επίσης είναι αρκετά επικοινωνιακή, χωρίς να καταντάει χαζοχαρούμενη ή κουραστική. Η πίπα της όμορφη, απαλή, λίγο άγρια σε σημεία αλλά αρκετά ερεθιστική ενώ δεν είπε όχι σε διακριτικό γλύψιμο των αρχιδιών μου. Αρκετά όμορφα και ευχάριστα.

Στο σέξ συμμετέχει αρκετά, με χαιδέματα ενώ προσκολλάει πάνω στον πελάτη δίνοντας την εντύπωση ότι δεν είναι απλά η πληρωμένη ιερόδουλη αλλά η κοπέλα του. Το κάναμε σε ιεραποστολική στάση, πισοκωλλητό, και στο πλάι όπου με άφησε άκρως ικανοποιημένο ενώ συμμετείχε και στην ακατάσχετη βρομολογία μου. Το τελείωμα ακολούθησε μια στοργική αγκαλιά, λίγα όμορφα λόγια και ένας μελαγχολικός αποχαιρετισμός...μέχρι την επόμενη φορά.

Τέλος σε μία έξαρση πυρφορισμού θα ήθελα να της αφιερώσω μερικές αράδες από το Ιρλανδέζικο ποίημα σε μετάφραση του Ευγένιου Ο΄Κούρι:

Do you remember that night
That you were at the window,
With neither hat nor gloves,
Nor coat to shelter you;
I reached out my hand to you,
And you ardently grasped it,
And I remained in converse with you
Until the lark began to sing?

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρία
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού