Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 73 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καθώς πλησίαζα, ένας τύπος με πλατύγυρο καπέλο κατέβαινε τα σκαλάκια του ημιυπόγειου αυτού μπουρδέλου. Η εξώπορτα ακόμα έκλεινε όταν πατούσα στο πρώτο σκαλί. Την έσπρωξα. Περνώντας στο εσωτερικό ένας δίτονος μελωδικός ήχος ενημέρωνε τους μέσα πως έμπαινα. Ο "καουμπόυ" στεκόταν όρθιος στο μικρό σαλόνι, απέναντι απ' τη μεσήλικη, ευτραφή, ξανθιά υπηρεσία που φορούσε μακριά ποδιά (από το στήθος και κάτω) και άρχιζε την ενημέρωση χαμογελαστή.
– Καλημέρα!...Καθίστε!...Εχουμε σήμερα Φωτεινή μας! Είκοσι ευρώ όπως παντού, να περάσετε τέλεια! Τα πάντα εκτός κωλαράκι!
Η Φωτεινή εμφανίστηκε παραμερίζοντας το υφασμάτινο διαχωριστικό. Επρόκειτο για την ξανθιά μιλφογκίλφ, που είχα ξαναδεί στο ημιυπόγειο της Δροσοπούλου 98, με τα ίσια μαλλιά της να καλύπτουν τους ώμους, πλατύ ανατολικοευρωπαϊκό πρόσωπο μ' εύσαρκα χείλη, μεγάλο στήθος, κρεατωμένα χέρια, καλοθρεμμένο κορμί που το "αγκάλιαζε" ένα εσωφόρι με σκληρό στηθόδεσμο, μεστωμένα πόδια. Αφού καλημέρισε, αποκαλώντας μας «αγάπες», έκανε μία ολιγοδευτερόλεπτη στάση μπροστά μας και στη συνέχεια επέστρεψε από 'κει απ' όπου είχε εξέλθει. Στο κουζινάκι.
Ο πιλοφόρος συναγωνιστής αποχώρησε αμέσως.
– Πάμε να περάσουμε;...Είναι πάρα πολύ γλυκιά, δεν βιάζεται...Ελα μέσα! με παρότρυνε η τσατσά.
– Τα πάντα εκτός κωλαράκι, ε; ρώτησα τρίβοντας το πιγούνι μου.
– Τα πάντα αγόρι μου, τα πάντα! επιβεβαίωσε εκείνη.
Σηκώθηκα βάζοντας το χέρι στην τσέπη.
– Ελάτε! Περάστε! μου ζήτησε, δείχνοντας προς την ανοιχτή πόρτα του δωματίου.
Πέρασα σ' έναν στενό αλλά συμπαθητικό χώρο.
– Να κλείνω πόρτα και να δω εάν είναι αιρ κοντίσιον. Εάν θέλετε!...συνέχισε.
– Ναι ναι, βέβαια! συμφώνησα.
– Να περάσετε όμορφα! ευχήθηκε, αφού πρώτα ενεργοποίησε το κλιματιστικό.
– Ευχαριστώ!
Και βγήκε από μια άλλη πορτούλα, δίπλα στον λαβομάνο, με το 20άρικό μου στο χέρι. Από την ίδια πορτούλα που ύστερα από λίγα λεπτά μπήκε η Φωτεινή. Ημουν όρθιος, οπότε μετά τα τυπικά «γεια σου», «τί κάνεις;», «πρώτη φορά έρχεσε εδώ;», κατά τη διάρκεια των οποίων έβγαλε το μεσοφόρι της εμφανίζοντας ένα μεγάλο κεμασμένο στήθος και μία χαλαρή κοιλιά, της "χύμηξα"! Αρχίσαμε μ' εκατέρωθεν θωπείες-χουφτώματα και φιλιά-γλειψίματα. Τη φιλούσα στα μάγουλα, στον λαιμό, στα χείλη και την έγλειφα στις αυτές περιοχές με πάθος, ανταποδίδοντας και 'κείνη, όμως πιο συγκρατημένα. Ανταλλάξαμε και μερικούς ασελγείς ασπασμούς, χωρίς όμως ιδιαίτερη ένταση απ' τη μεριά της. Στο κρεβάτι όπου την ξάπλωσα ασχολήθηκα με τους βύζους της, ρουφώντας τις προπετείς θηλές τους, ενώ δεν άργησε να με τουμπάρει και εκείνη, καπακώνοντάς με, για ν' αρχίσει ένα ερεθιστικό, υγρό γλείψιμο απ' τον λαιμό μέχρι χαμηλά στην κοιλιά μου, όπου χωρίς να το καταλάβω ξεκίνησε να τσιμπουκώνει ακάποτα! Ενα τσιμπούκι αργό, βαθύ, με εξωτερικούς γλωττισμούς που συμπεριλάμβανε και ορχεολειχία! Χαλαρά θα μπορούσα να είχα εκσπερματώσει στο στόμα της εάν άφηνα τον εαυτό μου ελεύθερο, όμως ήθελα πρώτα να τη γαμήσω, οπότε της ζήτησα να προχωρήσουμε άμεσα στο φίκι-φίκι! Η καπότα ξετυλίχτηκε;...Τοποθετήθηκε σαν κάλτσα;...Δεν θυμάμαι! Θυμάμαι όμως ότι τη γάμησα πισωκολλητά γονατιστά πολύ δυνατά! Επίσης θυμάμαι πως σταμάτησα το γαμήσι, έβγαλα το προφυλακτικό και της ζήτησα να μου πάρει πίπα έτσι ώστε να χύσω μέσα το στόμα της! Πράγμα που έγινε και μετά από λίγο εκσπερμάτωνα εντός της καταπιώνας της, κρατώντας το κεφάλι της με τα δυο μου χέρια, λαγνοβογγώντας πνιχτά! Οταν "στράγγιξα", εκείνη σηκώθηκε αργά και στράφηκε προς τον νιπτήρα.
Ηταν μια δυνατή σεξουαλική εκτόνωση, όπως μόνο μία έμπειρη μιλφ ή μιλφογκίλφ ή γκιλφ ή...(εντάξει, μην το παραχέσω!...) γνωρίζει να προσφέρει! Αν και τη συγκεκριμένη θα την ήθελα πιο συμμετοχική στα γλωσσόφιλα, έμεινα ευχαριστημένος και σίγουρα κάποια στιγμή θα την ξαναπληρώσω!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 28, 2014
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουλίου, 2014
Καλησπερα φανουρη ωραιος+ με το νεο συστημα εκδηλωσης θετικων ψηφων
02 Σεπτεμβρίου, 2014
καλά ρε μεγάλε ήθελες γλωσσόφιλα, πριν από λίγο είχε χύσει κάποιος άλλος στο στόμα της.
12 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η αλήθεια είναι πως πρέπει να προσέχουμε...
Πάντως το σχόλιό σου (σήμερα το είδα) στάθηκε αφορμή να γκουγκλάρω: «Ασθένειες από το φιλί» και βρήκα πως απ' το φιλί (απλό ή γλωσσόφιλο) μπορούν να μεταδοθούν: Οι ιοί του κοινού κρυολογήματος, ο ιός της λοιμώδους μονοπυρήνωσης (ή νόσος του φιλιού), ο ιός του επιχείλιου έρπη, πολύ πιο σπάνια ο ιός της ηπατίτιδας Β, ο ιός των θηλωμάτων (κονδυλώματα), ΟΧΙ ο ιός του HIV, αλλά και μικρόβια, όπως ο μηνιγγιτιδόκοκκος (μηνιγγίτιδα), τα μικρόβια που προκαλούν περιοδοντίτιδα και τερηδόνα (αυτό με "κούφανε"!). Από την άλλη το σάλιο (ευτυχώς!) διαθέτει αντισώματα, αντιμικροβιακούς όπως και αντιικούς παράγοντες που καταπολεμούν τους εισβολείς αποτελεσματικά.
12 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλα κανετε και μας τα θυμιζετε! Παω ν αγορασω σκαφανδρο ...
Κατα τα λοιπα συγχαρητηρια συλληβδην για τις κριτικες σας και την ... σατυριαση!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4