Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 38 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Τετάρτη, ώρα 7:47 το πρωί.
Ο πλακόστρωτος υπαίθριος διάδρομος/αυλή και τα μεταλλικά σκαλοπάτια που οδηγούσαν στο παλιό οροφομπουρδέλο ήταν μούσκεμα˙ η υπηρεσία έπρεπε να είχε πλύνει.
Πέρασα στο σκοτεινό σαλονάκι και κάθισα σ' ένα απ' τα δύο παγκάκια. Απ' το κουζινάκι, παραμερίζοντας ένα πάνινο διαχωριστικό, βγήκε μία ευτραφής, μεσήλικη, αλλοδαπή τσατσά.
– Καλημέρα! Ωραία κοπέλα έχουμε παιδί μου, τσιμπούκι, μουνί...τσιμπούκι...χωρίς καπότα, μουνί καπότα, 69, γλείψει το μουνί, ισπανικό, να περάσει πολύ ωραία, σιγά σιγά, ελεύθερα πιασίματα, 10 ευρώ!
Πίσω απ' το υφασμάτινο παραβάν άκουγα μία γυναικεία φωνή να μιλάει. Η υπηρεσία μού είπε να περιμένω και αμέσως μετά φώναξε προς τα 'κει απ' όπου ακουγόταν η φωνή:
– Κοπέλα μου!
– Πώς τη λένε; ρώτησα την τσατσά που κοίταζε επίμονα προς το κουζινάκι.
– Τζένη! απάντησε ρίχνοντάς μου μια ματιά, ενώ μετά το βλέμμα της στράφηκε πάλι προς τα 'κει.
Η γυναίκα από μέσα εξακολουθούσε να μιλάει σαν να μην είχε ακούσει τίποτε!
– Τζένη!...τη φώναξε διακριτικά για δεύτερη φορά.
Εκείνη συνέχιζε την κουβέντα. Οπότε τι να κάνει και η κακομοίρα η υπηρεσία; Προσπάθησε να γεμίσει τον χρόνο δίνοντας περισσότερες πληροφορίες και...υποσχέσεις.
– Ελληνας κοπέλα είναι, ήσυχη κοπέλα είναι, να περάσεις πολύ ωραία, δεν βιάζεται, σιγά σιγά, όμορφα!
Τα δευτερόλεπτα περνούσαν χωρίς η Τζένη να διακόπτει τη συνομιλία της. Τότε η τσατσά πλησίασε και παραμερίζοντας την κουρτίνα της είπε σιγανά:
– Μη μιλάς άλλο, ήρθε πελάτης να σε δει...
Η Τζένη όμως τον χαβά της, μάλιστα τώρα μιλούσε πιο δυνατά! Οπότε η καημένη η υπηρεσία εγκατέλειψε την προσπάθεια. Εκείνη τη στιγμή κάποιος έσπρωξε την εξώπορτα και μπήκε.
Η μεσήλικη τσατσά καλημέρισε και επανέλαβε τι πρόσφερε η πολυλογού πόρνη, η οποία τελικά εδέησε να εμφανιστεί και με δυνατή φωνή να παρουσιάσει και 'κείνη το πρόγραμμά της!
– Γεια σας, έχει τσιμπούκι χωρίς καπότα τελειωτικό, μουνί με καπότα, ισπανικό, 69, 10 ευρώ παιδιά!
Επρόκειτο για τη γνωστή πόρνη που έχω επανειλημμένως δει στον συγκεριμένο οίκο, μία θηριώδη μιλφ˙ δυο μέτρα μπόι! με ίσιο, κοντό, κοκκινωπό μαλλί που σκέπαζε τελείως τ' αυτιά, μάλλον άσχημο πρόσωπο με μικρό στόμα και προβληματικά δόντια, μεγάλο κρεμασμένο στήθος που φαινόταν από το ντεκολτέ του μεσοφοριού, ογκώδες σώμα, χοντροπόδαρα με κυτταρίτιδα.
– Ελα παιδιά να περάσετε πολύ ωραία μέσα! μας προέτρεψε η τσατσά.
Ομως ο νεοεισερχόμενος βλέποντας τον "ιπποπόταμο" είχε γίνει μπουχός!
– Κάνε βόλτα, εδώ είμαστε παιδί μου! προσπάθησε να κρατήσει τα προσχήματα η υπηρεσία, μιλώντας όμως στην...εξώπορτα, μιας 'και κείνος ήδη κατέβαινε τη σκάλα!
– Πού περνάω; ρώτησα με το 10ρικο στο χέρι.
– Ελα δω, από δω! μου είπε η τσατσά δείχνοντάς μου το δεύτερο δωμάτιο. Το εξ ευωνύμων των εισερχομένων. Μία ψιλοάθλια κάμαρη, που όμως διέθετε κομοδίνο με μάρμαρο!
Μπαίνοντας η Τζένη, μετά από μερικά λεπτά, ενδιαφέρθηκε να μάθει εάν ήμουν καλά και τ' όνομά μου (Ευγενέστατη!), εάν ερχόμουν σε 'κείνη για πρώτη φορά (Επαγγελματίας!) και τέλος εάν δούλευα (Αδιάκριτη!). Στη συνέχεια, χωρίς να βγάλει το εσωφόρι, ξάπλωσε εγκάρσια σε μένα και ξεκίνησε να περιεργάζεται το πουλί μου. Ηταν τότε που της έκανα γνωστό πως δεν επιθυμούσα ελεύθερο στοματικό. Αμέσως, απλώνοντας το παχουλό της χέρι, έπιασε τη συσκευασμένη καπότα απ' το κομοδίνο και αφού την άνοιξε προσπάθησε να την ξετυλίξει κατά μήκος του μαραμένου πέους μου. Είπα να τη ρωτήσω εάν γλείφει-φιλάει, αλλά μετά συνειδητοποίησα πως αρκετά συχνά κάνω αυτή την ερώτηση, οπότε δεν είπα τίποτα. Της χούφτωσα όμως τη διπλόφαρδη ποπάρα, χώνοντας το χέρι μου και στην κωλοχαραμάδα (μιλάμε γι' αρκετό βάθος!), ενώ με το άλλο μου χέρι μάλαζα το εγγύτερο σε μένα βυζί της!
Το τσιμπούκι της δεν ήταν άσχημο! Αργό, ρυθμικό, με καλό βάκιουμ (κάνοντας το πουλί μου να λεπταίνει και να τεντώνεται σε κάθε ρούφηγμα, επανερχόμενο στις κανονικές του διαστάσεις αμέσως μετά, κερδίζοντας όμως κάθε φορά σε μέγεθος), σιγά σιγά (και με τις δικές μου θωπείες στο τεράστιο κορμί της, χωρίς μάλιστα να βάλω τη φαντασία μου να δουλέψει...) κατάφερε να μου τον σηκώσει.
– Εντάξει! Θα γαμήσεις ή έτσι θα χύσεις; με ρώτησε βλέποντας το αποτέλεσμα της προσπάθειάς της.
– Οχι, θ' ανέβεις λίγο απάνω! της είπα.
Τότε εκείνη σηκώθηκε και αφού άλειψε το αιδοίο της με τη λιπαντική γέλη που είχε φέρει μαζί της, με καβάλησε. Ψαχούλεψε από κάτω της για να εντοπίσει το καυλί μου και στη συνέχεια, πιάνοντάς το, το έχωσε τη μουνοτρυπίδα της, αρχίζοντας να κινεί την τεράστια λεκάνη της μπρος-πίσω, περιστροφικά, ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε και τ' ανεβοκατεβάσματα στις κινήσεις της.
– Κάτσε να σε γαμήσω και λίγο από πίσω! είπα όταν άρχισα να δυσανασχετώ κάτω απ' το βάρος της.
Γονάτισα από πίσω, ενώ εκείνη ακουμπώντας το μάγουλο στο μαξιλάρι και σταυρώνοντας τα χέρια κάτω απ' το στέρνο, τούρλωσε την κωλάρα!
– Ωραίο κώλο έχεις! είπα, ενώ ανοίγοντας με τα χέρια μου τα κωλομάγουλα, φαρδαίνοντας την κωλοχαραμάδα, είδα μία αιμορροΐδα, την οποία και ψηλάφισα με τον αντίχειρά μου, για να διαπιστώσω πως όντως ήταν μία μαλακή αιμορροΐδα.
– Κώλο όμως δεν κάνω! Μου διευκρίνισε εκείνη.
Ξεκίνησα τις γαμικές ωθήσεις με αυξανόμενη ένταση και ταχύτητα, ραπίζοντάς την παράλληλα στα καπούλια, και δεν μείωσα την ορμή της γάμευσης, παρά μόνο όταν άρχισα να χύνω!
– Εντάξει; ρώτησε όταν κατάλαβε απ' τα λαγνοβογγητά μου πως εκσπερμάτωνα και την επόμενη στιγμή τραβήχτηκε, ενώ εγώ ακόμα εξακολουθούσα να χύνω!
Καθώς τακτοποιούσε το εσωφόρι της, λίγο πριν φύγει, τη ρώτησα από πού ήταν.
– Από δω, Ελλάδα!
– Ελληνίδα είσαι;
– Ναι, και δουλεύω απ' τις επτά έως τις τέσσερις, τεσσεράμισι το απόγευμα! πρόσθεσε.
Κάνοντας τη σούμα της συνεύρεσης στο ψιλοάθλιο δωμάτιο με το ωραίο κομοδίνο, εγώ περίμενα η Τζένη να ήταν πιο θερμή, ξεκινώντας με απόπειρες να με γλείψει, να με φιλήσει (βέβαια το στόμα της ήταν χάλια!), να με χουφτώσει. Αντιθέτως εκείνη από την αρχή "βούτηξε" στο "λιλί"! Ομως είναι αλήθεια πως και 'γω δεν ζήτησα τέτοιες υπηρεσίες. Από την άλλη, στην πίπα και στο γαμήσι ήταν καλή και τα πιασίματα ήταν όντως ελεύθερα, αλλά η βιασύνη της στο τέλος "με χάλασε" αρκετά!
Ισως την ξαναπληρώσω (το 10ρικάκι που ζητάει μπορώ να το δώσω) για να δω εάν και πώς γλείφει-φιλάει. Εννοείται εκτός στόματος!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 25, 2014
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού