Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Το συγκεκριμένο σπιτάκι πάντα το έχω στην καρδιά μου λόγω του κορυφαίου σεξ που έκανα παλαιότερα με την τότε γκεϊσα της περιοχής και πορνικού μου έρωτα, της Σοφίας. Έκτοτε έχουν περάσει αρκετά χρόνια, η Σοφία χάθηκε μέσα στην λήθη του χρόνου, το σπίτι ανακαινίστηκε αλλά αντικαταστάτρια δεν βρέθηκε. Παρόλα αυτά στα πλαίσια της τσάρκας μου την 19τη του μήνα που έχουμε συνάντησα και κατέθεσα στην νεαρή Βαλέρια.

Πρόκειται για μια νεαρή όμορφη μικροσκοπική κοπελίτσα με μαύρο μαλλί, σκούρο δέρμα και σφιχτό κορμί. Αν και θα αποτελούσε έναν ιδανικό νεανικό έρωτα, εμένα εκ πρώτης όψεως δεν με συγκίνησε, παρόλα αυτά αποφάσισα να περάσω στοιχηματίζοντας εναντίων των πιθανοτήτων.

Το δωμάτιο μικρό αλλά ευχάριστό με άνετο, μαλακό κρεβάτι και χαμηλό φωτισμό. Τίποτα ιδιαίτερο αλλά παρόλα αυτά δεν ξενερώνει τον πελάτη. Η Βαλέρια ευδιάθετη αλλά λιγομίλητη και μαζεμένη. Η γνωριμία μας έγινε με λίγες κουβέντες και το σέξ με λίγες πράξεις. Προκαταρκτικά ελάχιστα, τα περισσότερα από μέρους μου, ενώ τα δικά της περιλάμβαναν λίγα φιλάκια και κάποιες δαγκωματιές που έκανε μετά από προτροπή μου. Όρεξη ελάχιστη και διάθεση σχεδόν μηδαμινή. Πέρασμα καπότας, πίπα μέτρια, χωρίς να ασχολείται με την γύρω περιοχή, δηλαδή ξενέρωτη και μυξοπαρθενιάρική. Το σεξ που ακολούθησε ήταν στα ίδια πλαίσια. Δύο στάσεις, πισωκολλητό και ιεραποστολικό, όπου η Βαλέρια γαμήθηκε επιπλάτα, δηλαδή χωρίς να συμμετέχει, μάλιστα στο ιεραποστολικό δεν καταδέχτηκε ούτε καν να με κοιτάζει, αφού ο τοίχος της φαινόταν πολύ πιο ενδιαφέρον. Χώρια που στήθηκε τελείως άγαρμπα, κρατώντας την λεκάνη της χαμηλά ώστε να μην μπορώ να επιτύχω πλήρη διείσδυση. Ξενέρωτα πράγματα δηλαδή, η κοπέλα οπωσδήποτε δεν τιμάει το όνομα Βαλέρια (η συν-ονόματη της στο Αλκ 113 κάνει τα στρώματα να παίρνουν φωτιά.). Τελείωσα-έφυγα χωρίς πολλά-πολλά.

Συνοπτικά δεν θα την πρότεινα παρά μόνο σε όσους έχουν λεφτά για χάσιμο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού