Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 67 10
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
– Καθίστε λίγο!
Προέτρεψε μία γυναικεία φωνή απ' το κουζινάκι καθώς έμπαινα στο σκοτεινό σαλόνι.
Κάθισα. Μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα η ηλικιωμένη, ευτραφής υπηρεσία εμφανίστηκε απ' το καμαράκι περπατώντας αργά.
– Γεια σου! με χαιρέτησε και στάθηκε με την πλάτη γυρισμένη στον τοίχο.
– Καλησπέρα!
– Αγάπη μου, έχει τσιμπουκάκι τελειωτικό στο στόμα χωρίς καπότα, μουνάκι, πισωκολλητό, 69, ισπανικό, από πάνου, από κάτου, ελεύθερα πιασίματα, 10 ευρώ! Πολύ καλή, περιποιητική, σιγά σιγά στο δωμάτιο, πάρα πολύ καλή! Μία δοκιμή θα σε πείσει!
Εκείνη τη στιγμή η εξώπορτα άνοιξε τρίζοντας και μπήκαν δυο νεαροί.
– Είναι σούπερ σπέσιαλ, είναι το κάτι άλλο! Λίγο μεγάλη, αλλά πολύ σπέσιαλ! Γλείφει τ' αρχίδια, γλείφει τον κώλο, την κωλοτρυπίδα, όλα! συνέχισε η τσατσά.
– Γεια σας!
Οι 2 αυτές λέξεις, βγήκαν από τα λεπτά χείλη μιας σιτεμένης γυναίκας, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, σπασμένο πρόσωπο άσχημης ανατολικοευρωπαίας, κρεμασμένο στήθος που φούσκωνε κάτω απ' το εσωφόρι, το οποίο "καμπύλωνε" στο σημείο της κοιλιάς επίσης, και πόδια με κυτταρίτιδα.
Κάνοντας δυο-τρία βήματα, με τα χέρια στα πλευρά, στάθηκε κάπου δίπλα στην υπηρεσία κοιτάζοντάς μας και στη συνέχεια επέστρεψε στο κουζινάκι.
– Ελάτε να σας περιποιηθεί πολύ ωραία! Πάρα πολύ καλή!
Οι νεαροί πέρασαν από μπροστά μου οδεύοντας προς την εξώπορτα.
– Πώς τη λένε την κοπέλα; ρώτησα την υπηρεσία.
– Μαρία! απάντησε έπειτα από έναν στιγμιαίο δισταγμό. Σαν να την είχε ενοχλήσει η ερώτηση.
– Θα περάσω! της έκανα γνωστό δείχνοντας το 10ρικο.
Μου έκανε νόημα να την ακολουθήσω. Οι πόρτες των 2 δωματίων ήταν ανοιχτές και η Μαρία έτρωγε καθισμένη απέναντι, στο τραπεζάκι.
– 'Οπου θέλεις (μπες)! μου είπε παίρνοντας το χαρτονόμισμα.
– Ας έρθει σε κανά λεπτό για να πλυθώ λίγο!
Η πόρνη έκανε να σηκωθεί.
– Κάτσε, θέλει να κάνει και λίγο καθαρό! της εξήγησε η τσατσά και 'κείνη συμμορφώθηκε.
Το μεγάλο δωμάτιο ήταν δροσερό, φωτεινό (υπήρχε ροοστάτης), ψιλοβρώμικο, ενώ από την προηγούμενη φορά που είχα συνευρεθεί εκεί (πριν περίπου έναν χρόνο) είχαν καρφωθεί κάποιες τάβλες του ταβανιού που τότε κρέμονταν.
– Χελλόου! χαιρέτησε μπαίνοντας, μετά το πέρας του χρόνου που είχα ζητήσει σαν πίστωση, χαμηλώνοντας παράλληλα τον φωτισμό.
– Χάι!
– Ντου γιου σπηκ Ινγκλις;
– Γιες άι ντου!
– Μάι νέιμ ιζ Μαρία!
Της είπα το δικό μου και ρώτησα από πού ήταν, για να μου απαντήσει: Ρομένια!
Στη συνέχεια έβγαλε το μεσοφόρι, αφήνοντας τον ελαστικό, εφαρμοστό στηθόδεσμο (το τοπάκι που λένε ή μάλλον την τοπάρα!) και με την κοιλιά της να κρέμεται υπέρ το μουνί, τακτοποίησε τα μαλλιά της πιάνοντάς τα ψηλά.
Ξεκίνησε με δυνατό γλείψιμο-ρούφηγμα των θηλών μου εναλλάξ, συνεχίζοντας με φιλιά-γλειψίματα των πλαϊνών του λαιμού, φτάνοντας στους λοβούς των αυτιών, τους οποίους έγλειψε-ρούφηξε, "κεντρίζοντας" ταυτόχρονα με την άκρη της γλώσσας τους έξω ακουστικούς πόρους, με φίλησε-έγλειψε στο πρόσωπο, χωρίς όμως να πλησιάσει στο στόμα και κατεβαίνοντας προς τα κάτω, περνώντας ξανά από λαιμό, θηλές, στήθος, μου έγλειψε-φίλησε την κοιλιά, ενώ λίγο πριν με πιπώσει ακάποτα, της έκανα γνωστό πως το τσιμπούκι θα το επιθυμούσα με προφυλακτικό!
Δεν θυμάμαι πώς το τοποθέτησε (ξετυλίγοντάς το ή σαν κάλτσα), αλλά θυμάμαι πως η πίπα της ήταν καλή! Βέβαια δεν την είχα ανάγκη, μιας και απ' τα προκαταρκτικά μού είχε γίνει "κάγκελο", οπότε γρήγορα (μετά από λίγα ρουφήγματα-γλειψίματα-εξωτερικούς γλωττισμούς) της πρότεινα να πάρει θέση στα τέσσερα και εγώ γονατίζοντας πίσω της οδήγησα το καυλωμένο καυλί μου (πλεονασμός!) ανάμεσα απ' τα παχιά της μουνόχειλα κατευθείαν στον λιπασμένο κόλπο, για να ξεκινήσω ένα διερευνητικό, αργό, ρηχό μέσα-όξω, συνεχίζοντας μ' έναν πιο γρήγορο ρυθμό που συμπεριλάμβανε "καρφώματα" μέχρι τ' αρχίδια! Κάπου εκεί μου υπενθύμισε πως η συνεύρεση διαρκεί 10 λεπτά...
Αφού την "καθησύχασα" λέγοντας «ντοντ γουόρι, γουί χαβ σαμ τάιμ!» (δεν είχαν περάσει ούτε 5 λεπτά), της ζήτησα να ξαπλώσει και ανάσκελα! Πράμα που έκανε και απάγοντας τα πόδια μού παρουσίασε ένα μουνί χαίνον, το οποίο ξαναγάμησα, σκύβοντας από πάνω στηριζόμενος στα γόνατα και στις παλάμες μου, μέχρι που το έχυσα εν μέσω δικών μου συγκρατημένων βογγητών.
Οπως έβγαινα απ' το δωμάτιο, στο κουζινακι, η Μαρία και η υπηρεσία συνέχιζαν το φαγητό τους.
Φανούρης: Γεια σας, ευχαριστώ!
Μαρία: Γεια σου!
Υπηρεσία: Γεια σου μωρό μου να πας στο καλό και 'μεις ευχαριστούμε!
Συνοψίζοντας τα της συνεύρεσης στο ψιλοάθλιο δωμάτιο αυτού του παλιού οροφομπουρδέλου, δεν έχω αμφιβολία γιατί επέλεξα τη συγκεκριμένη παλαίμαχη ιερόδουλη και μάλιστα στην αρχή της τσάρκας μου. Ο λόγος ήταν πως μ' ενδιέφερε η υπηρεσία του γλειψίματος που παρείχε η συγκεκριμένη (οι περισσότερες άσχημες μιλφς και γκιλφς γλείφουν καλά και εκείνη δεν αποτέλεσε εξαίρεση) και εάν δεν ήταν έτσι όπως ήταν, δηλαδή χάλια! και η υπηρεσία των γλωσσόφιλων που μπορεί να έδινε (Τελικά έδινε, γιατί πριν φύγω άκουσα την τσατσά ν' αναφέρει ότι «φιλάει στο στόμα»).
'Οσο λοιπόν "παίζει" στο 10ρικο και με την προϋπόθεση να έχω κάνει από πριν αντιτετανικό ορό (Χα χα χα, αστειεύομαι!) θα την ξαναπληρώσω!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 21, 2014
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουνίου, 2014
ρε φίλε εσένα γιατί σε περιποιήθηκε περισσότερο?
αρχίζω και ζηλεύω! Μεγάλο χαμόγελο

άρχοντας χωρίς αμφιβολία ! +1 !
23 Ιουνίου, 2014
Εεεεε, εσεις οι δυο δεν παιζεστε... !!!
+1 ( 3/3 )
24 Ιουνίου, 2014
Λίγο;;;
Χρόνια Ριγκορμορτίτιδα, η διάγνωση.
Ανίατη κι η δική σου περίπτωση. Σπασίκλας
BO
Bill OldKostas
24 Ιουνίου, 2014
Χμμμ; ενα εχω να πω αηδιασα πρωι πρωι Γλώσσα
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4