Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 21 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
πραγματικά δεν είχα όρεξη για προσπάθεια , ήθελα κάτι πολύ δεκτικό να με οδηγήσει σε μια ικανοποιητική εκκένωση.
αντίκρυσα μια μεσήλικη γυναίκα ,μέτριου ύψους, ξανθόχρωης κόμμης , με επαρκή λιπώδη ιστό στις μαστικές και γλουτιαίες κοιλότητες , που πληρούσουν τις προυποθέσεις ενος απτικού ερεθισμού , και σε συνδυασμό με την διαχυτική της συμπεριφορά , η οποία με προδιάθεσε θετικά για την επικείμενη δεκτικότητά της στις θωπείες μου , και έτσι μ'αυτά τα 2 δεδομένα πόνταρα 20 μάρκες.
η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση λένε.
και έτσι (απ'ότι κατάλαβα , ενδεχομένως και να ναι λάθος), για να προστατέψει το σώμα της απο τις δικές μου θωπείες , στράφηκε λειχικά στους υποανάπτυκτους μαστούς μου , για λίγο είχαμε μια επιφανειακή χειλεο-χειλική επαφή, εν μέσω επιτηδευμένα χαζοχαρούμενου ναζιάρικου γεροντομπεμπεκίστικου ύφους το οποίο δεν μπόρεσε να με πείσει ιδιαίτερα...
άρχισε να λείχει το γυμνό μου πέος πολύ επιφανειακά και πολύ δειλά , αποφεύγοντας τις γεμάτες και έντονες επαφές , απλά εναπόθετε σίελο απαλά, πράγμα που δεν με ικανοποιούσε, ενδεχομένως να ένιωθε μια ξινίλα απο το λάδι που είχε μείνει απο το προηγούμενο προφυλακτικό.
τέλοσπάντων ,καταλάβαινα το που πάει το πράμα και είχα ήδη αποφασίσει τον τρόπο που θα τελείωνε όλη αυτή η διαδικασία.
λίγο ισπανικό με τις μαστικές της μάζες και επιτάχυνση της πεολειχίας , μέχρι που το υγρό εξακοντίστηκε στο οπίσθιο τοίχωμα του στοματοφάρυγγα της και γέμισε την στοματική της κοιλότητα, εξέλιξη που φάνηκε να την εκπλήσσει , αλλά για μένα ήταν κάτι ευχάριστο και την παρακολουθούσα με ενδιαφέρον, καθώς εκκένωνε το περιεχόμενο των κύστεών μου στον νιπτήρα.
η εκκένωση των σπερμοκύστεών μου ήταν κάτι που με ανακούφισε , με την προλακτίνη και την σεροτονίνη να με σβήνει ανακουφιστικά , ευελπιστώντας ότι αυτή η ευφοριστική δόση να με καλύψει για ένα 2ήμερο ακόμα ... αλλά σίγουρα δεν έφτασα στα επιθυμητά υψηλά επίπεδα ντοπαμινεργικών αιχμών απόλαυσης...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σοφία
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
429
Likes:
5.091
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουνίου, 2014
+1. Εξαιρετικη η περιγραφη σας στις τελευταιες 3 σειρες. Θα μου επιτρεψετε να τις δανειστω στο μελλον;
19 Ιουνίου, 2014
Γερο-μύστης +1 στον σοφο rigomortis
19 Ιουνίου, 2014
α) βεβαίως αγαπητέ bliz , με χαρά !

β) υπερβάλλεις φίλε άστατε , αλλά σ'ευχαριστώ πολύ !
20 Ιουνίου, 2014
"........την παρακολουθούσα με ενδιαφέρον, καθώς εκκένωνε το περιεχόμενο των κύστεών μου στον νιπτήρα.
η εκκένωση των σπερμοκύστεών μου ήταν κάτι που με ανακούφισε , με την προλακτίνη και την σεροτονίνη να με σβήνει ανακουφιστικά , ευελπιστώντας ότι αυτή η ευφοριστική δόση να με καλύψει για ένα 2ήμερο ακόμα ... αλλά σίγουρα δεν έφτασα στα επιθυμητά υψηλά επίπεδα ντοπαμινεργικών αιχμών απόλαυσης..."

τι να λεμε....Χαμόγελο

respect
+1 (5/5)
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4