Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 109 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
...βγήκα απο το σπίτι σα χαμένος και ήδη ερεθισμένος , και μόνο ένα άγγιγμα θηλυκής σάρκας θα ήταν ικανό, για ν'ανακουφίσει αυτήν την γλυκιά δυσφορία που ένιωθα.
επιδώθηκα σε λίγη τζογαδορική ηδονή , αλλά αυτό μάλλον με αναζωπύρωσε παρά με έσβησε. στο μετρό συνάντησα μια παρέα γνωστών γυναικών στολισμένες με εντυπωσιακά ρούχα που
αγόρασαν για να αποσπάσουν το ενδιαφέρον κάποιων κακόμοιρων πιρφόρων ενδεχομένως σε κάποιο πιρφοροκλάμπ... ήθελα κάτι πιο άμεσης ανάλωσης, και τις απέφυγα...
...χώθηκα με αδημονία σχεδόν τρέχοντας στο πρώτο σπιτάκι που βρήκα , και κάθησα στην πολυθρόνα να παρακολουθώ με λαγνική ηρεμία την πασαρέλα που γινόταν για πάρτη μου.
η πρώτη γυναίκα είχε κοντό μαλλί , κανονικό σώμα , κάπως ρυτιδιασμένο πρόσωπο και συνεσταλμένη συμπεριφορά , ενώ η δεύτερη ήταν συνομήλικη πορτοκαλομάλλα και αρκετά διαχυτική . αν δεν ήμουν στην φάση της σεξουαλική ακράτειας θα είχα επιλέξει την δεύτερη , αλλά δεδομένων των συνθηκών επέλεξα την πρώτη για να επιβραδύνω λίγο την διαφαινόμενη άμεση εκτόνωση...
...η δεκτική μου λεία εισήλθε , και μόνο που την άγγιξα , η ταχυπαλλόμενη καρδιακή μου αντλία διοχέτευσε κάτωθεν μέγαλη ποσότηα αίματος και σχεδόν είχα αμέσως στύση.
το στήθος της , η πρωκτική της οπή και τα χείλη του αιδοίου της , αποτέλεσαν βορά των απτικών και λειχικών μου ορέξεων.
μολις κόρεσα την πείνα μου , την άφησα να στραφεί προς την βουβωνική μου χώρα ,χωρίς κανένα πλαστικό περιβεβλημένο εμπόδιο να τίθεται μεταξύ της υγρής γλωσσικής βλεννογονικής της επιφάνειας και του δέρματος του θερμού και φουσκωμένου πεϊκού εξωεντερίου.
και μόνο που γλώσσιαζε απαλά την υπερνευροβριθή βαλανική περιοχή , γαργαλιόμουν και ένιωθα ότι το τέλος ήταν συνεχώς κοντά , και έτσι την διέκοψα 2-3φορές για να επιμηκύνω χρονικά την απόλαυση.
χώθηκα κάτωθέν της και άρχιζα να γεύομαι το αιδοίο της , και να διεισδύω δακτυλικά την πρωκτική της οπή, με την διέγερση να έχει φτάσει στην αιχμή της πριν το πέος μου ακουμπήσει τον κόλπο της , και μόλις αυτό συνέβη , μετά απο 3-4 παλινδρομήσεις στα κολπικά τοιχώματα , το υγρό αποβλήθηκε , μαζί με την εκπνοή ενός λυτρωτικού αναστεναγμού ανακούφισης...
...η απεμπλοκή κυρίως , σε συνδυασμό με την εκκένωση , με έκαναν να περπατάω πιο ανάλαφρος στους δρόμους , και παρά του ότι τα στοιχήματα ήταν χαμένα , η εκσπερμάτιση πρόωρη και η γυναίκα υπομέτρια , το αίσθημα ήταν στιγμιαίο αλλά παραδόξως πολύ λυτρωτικό!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
429
Likes:
5.091
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουνίου, 2014
η κριτική αναφέρεται στις 14/6
15 Ιουνίου, 2014
+1 και απο εμενα!
16 Ιουνίου, 2014
μ'αγαπάς φίλε bliz !
γιατί αυτή η κριτική ήταν απλά καταγραφή μιας
ανούσιας εκτόνωσης (μαλακία τελείως)

να σαι καλά !
16 Ιουνίου, 2014
+1
16 Ιουνίου, 2014
Αυτό είναι αλήθεια. Αλλωστε δεν είναι ο προορισμός αλλά το ταξίδι και ο τρόπος έκφρασης, που σαφώς υπερτερούν του αποτελέσματος !!!
16 Ιουνίου, 2014
rigomortis +1 και απο μενα....οπως παντα για την ειλικρινια της περιγραφης

Keep Walking
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6