Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 33 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Πλησιάζοντας την εξώπορτα του πρώτου ισόγειου μπουρδέλου, απ' τα 2 συνολικά, της Κεραμεικού, άκουγα τη γνώριμη, γυναικεία, λίγο βαριά φωνή, ν' αναφέρει πως είχε «αστεράκι κοπέλα». Καθώς έμπαινα στο ημιφωτισμένο σαλόνι, μαζί μ' άλλον έναν που ακολουθούσε, η φωνή σταμάτησε να ενημερώνει για να μας παρακινήσει να περάσουμε:
– Ελάτε μέσα, περάστε!
Και να συνεχίσει αμέσως μετά:
– Αστεράκι κοπέλα έχω, πολύ καλή στο δωμάτιο, δεν βιάζεται, κάνει τσιμπουκάκι, μουνάκι, φιλάκια στα βυζάκια, ισπανικό, γλείψιμο μουνάκι, 10 ευρώ!
Κατά τη διάρκεια των πρoλεχθέντων, απ' το κουζινάκι, εμφανίστηκε γυμνόστηθη η Χριστίνα απ' τη Ρουμανία, μία γνωστή πόρνη της οδού, που εκδιδόταν και στον διπλανό όροφο, με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι την πλάτη μαζεμένο πίσω στο κεφάλι, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, με μικρή ασυμμετρία, στους καλοσχηματισμένους κατά τ' άλλα, μαστούς (ο δεξιός είναι λίγο πιο μικρός από τον αριστερό), καλοφτιαγμένη νεανική κορμοστασιά, αψηλή, με μακριά πόδια, η οποία στάθηκε ακίνητη με τα χέρια στα πλευρά, βλέποντας τον κόσμο ν' αποχωρεί και ακούγοντας την τσατσά να βεβαιώνει, πως όποιος έμενε θ' απολάμβανε ένα:
– Πολύ καλό και σιγά σιγά τέλειο κρεβάτι!
Στο τέλος έμεινα μόνο εγώ, να χαλβαδιάζω τον κώλο της, καθώς εκείνη επέστρεφε στη "θαλπωρή" της κουζίνας.
– Πέρνα, στο βάθος πήγαινε...Οταν είσαι έτοιμος φώναξε! μου είπε η μελαχρινή, μεσήλικη υπηρεσία κρατώντας το 10άευρώ μου.
– Θα φωνάξω, ναι ναι! είπα καθώς περνούσα στο ευρύχωρο, πολύ φωτεινό και δροσερό δωμάτιο στο τέλος του διαδρόμου.
– Εγινε, κλείσε την πορτούλα!
Από τη στιγμή που φώναξα «έτοιμος!» χρειάστηκε να περάσουν 5 λεπτά για ν' ακούσω τα τακούνια της Χριστίνας να πλησιάζουν. Κατά τη διάρκεια εκείνων των λεπτών βημάτιζα ακούγοντας την τσατσά να ενημερώνει, χαζεψα τους 2 πίνακες, και παρατήρησα το ταλαιπωρημένο κατωσέντονο, όπως και τις βρωμιές στους τοίχους, ιδιαίτερα πέριξ του νεροχύτη.
Οταν μπήκε εγώ βρισκόμουν στην άλλη άκρη του δωματίου, την πλησίασα και αφού τη φίλησα σταυρωτά, της χούφτωσα τον κώλο! Λίγο πριν περάσουμε στο κρεβάτι έβγαλε το ροζ κιλοτάκι της μένοντας με τα πορνοπάπουτσα. Αφού ξαπλώσαμε –εκείνη στο πλευρό στηριζόμενη στον αγκώνα της και του λόγου μου οριζοντιωμένος με το χέρι μου να χαϊδεύει την πλάτη της– έπιασε, με τα 3 δάχτυλά, το μαραμένο πουλί μου, ενώ ταυτόχρονα με ρωτούσε:
– Καλά είσαι;
– Εντάξει είμαι.
– Μπράβο.
Η μαλακία όμως που ξεκίνησε να του κάνει ήταν μονότονη και γρήγορη, με αποτέλεσμα να μη σηκώνεται.
– Δεν θέλει να "παίξει"; με ρώτησε χαμογελώντας μετά από μερικά δευτερόλεπτα.
– Ξέρω 'γω; Θα δούμε! Χα χα χα...της απάντησα.
Εντωμεταξύ συνέχιζα τις θωπείες σε πλάτη και κώλο, πιπιλούσα και κανένα βυζί, δαχτύλιαζα το ξυρισμένο μουνάκι της, ώσπου κάποια στιγμή τη ρώτησα:
– Χριστίνα, φιλάς καθόλου στο στήθος και στον λαιμό;
Με κοίταξε για λίγο και μετά κούνησε αρνητικά το κεφάλι, συμπληρώνοντας πως εάν ήθελα να μου χαϊδέψει περιστροφικά τις θηλές (να μου τις τρίψει δηλαδή!) θα το έκανε.
Οκέι! Επρεπε λοιπόν ν' αναλάβω εγώ δράση! Και βαριόμουουουν!
Κατ' αρχάς την ξάπλωσα ανάσκελα, μετά την καπάκωσα και βάζοντας το μπούτι μου ανάμεσα στα σκέλια της άρχισα να το τρίβω πάνω στο μουνί της, στη συνέχεια ξεκίνησα να της φιλάω-γλείφω τις θηλές αλλά και γενικότερα τους μαστούς. Τώρα κάτι γινόταν. Το καταλάβαινα πως περίσσεια αίματος γέμιζε το πέος μου, μετατρέποντάς το σιγά σιγά από πουλί, σε καυλί!
– Ελα να βάλουμε τώρα την καπότα! της είπα και εκείνη αμέσως την έσκισε και τοποθετώντας την πάνω στη βάλανο την ξετύλιξε μέχρι τ' αρχίδια.
Εκανε να ξεκινήσει πίπα.
– Οχι όχι, ξάπλωσε ανάσκελα, να σε γαμήσω θέλω!
Υπάκουσε και την επόμενη στιγμή είχα εισχωρήσει στον κόλπο της αρχίζοντας το μέσα-έξω, στην αρχή χωρίς να έχουν επαφή τα σώματά μας, ενώ στη συνέχεια ξαπλωμένος πάνω της, με το στόμα μου ν' ασθμαίνει πλάι στο αυτί της, νιώθοντας τα χέρια της ν' αγγίζουν τους ώμους μου!
Για τελείωμα τη γάμησα πισωκολλητά γονατιστά, όπου στήθηκε καλά (μάγουλο και στήθος σ' επαφή με το σεντόνι και πόδια ανοιχτά με τον κώλο στον αέρα) και τον «έφαγε αντρίκια», που έλεγε και κάποιος! Σ' εκείνη λοιπόν τη στάση έχυσα λαγνοβογγώντας!
Πριν φύγει έμαθα πως ήταν 26 ετών, ενώ καθώς χαμογελούσε πλατιά, παρατήρησα πως της έλειπαν πλαϊνά πίσω δόντια.
Τι κατάλαβα λοιπόν (και) απ' τη χθεσινοπρωινή συνεύρεση με τη Χριστίνα;
Κατάλαβα ότι (συχνά) όταν πληρώνεις 10 ευρώ (μερικές φορές και περισσότερα) για να γαμήσεις μία όμορφη, καλοσχηματισμένη, νέα κοπέλα, δεν πρέπει να έχεις (πολλές) απαιτήσεις απ' τη μεριά της και πως την περισσότερη (αν όχι όλη) δουλειά πρέπει να την κάνεις μόνος σου!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 14, 2014
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουνίου, 2014
"Κατάλαβα ότι (συχνά) όταν πληρώνεις 10 ευρώ (μερικές φορές και περισσότερα) για να γαμήσεις μία όμορφη, καλοσχηματισμένη, νέα κοπέλα, δεν πρέπει να έχεις (πολλές) απαιτήσεις απ' τη μεριά της και πως την περισσότερη (αν όχι όλη) δουλειά πρέπει να την κάνεις μόνος σου!"

μεγάλη αλήθεια αυτό

+1
15 Ιουνίου, 2014
Εχετε δικιο, κ Φανουρη! Συμβαινει και σε ποιο ακριβα επιπεδα ... +1 ( 3/3 ).
16 Ιουνίου, 2014
+ απο μενα φυσικα.Η τελευταια σου προταση Φανουρη τα λεει ολα...ειναι κ ο λογος που οι περισσοτεροι ψαχνουμε απεγνωσμενα μιλφ αντι για ομορφες πιπινες.Κατσικογάμης
16 Ιουνίου, 2014
ωραιος φανουρη οπως παντα ξεχωριστη περιγραφη με ρεαλιστικες ματιες+1σε ολες
16 Ιουνίου, 2014
+1 απο μενα .....αλλα τι κανουμε κυριε Φανουρη Οι λατρεις των Πιπινιων!?....Πιπινι ή μιλφ ιδου η απορια!
17 Ιουνίου, 2014
Φολα και αυτη....καλα παμε Μεγάλο χαμόγελο
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6