Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 207 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η προχθεσινοπρωινή τσάρκα μου πλησίαζε προς το τελος όταν ανέβαινα τη σκάλα του ενός απ' τα 3 οροφομπουρδέλα που βρίσκονται μετά "τα ρώσικα" της Ιάσονος.
Στο σκοτεινό σαλόνι κανείς. Κάθισα σ' ένα απ' τα παγκάκια και την επόμενη στιγμή μία γνώριμη, διαπεραστική, γυναικεία φωνή, που ακούστηκε απ' το βάθος του διαδρόμου, πίσω απ' τις πτυχωτές εμπριμέ κουρτίνες, μου έκανε γνωστό, αποκαλώντας με "αγάπη της", πως έπρεπε να περιμένω λίγο γιατί η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο.
Το επόμενο λεπτό η χοντρή, μεσήλικη, αθιγγανίδα υπηρέτρια βρισκόταν μπροστά μου και μ' ενημέρωνε, αποκαλώντας με "μωρό της" εκείνη τη φορά, πως το κορίτσι που θα έβλεπα δούλευε το τσιμπουκάκι, το μουνάκι, το πισωκολλητό γονατιστό, τα ελεύθερα πιασίματα και το 69, χωρίς βιασύνη για 10 ευρώ, πως ήταν τέλεια και πως έκανε ωραίο κρεβάτι. Επρεπε μόνο να περιμένω να βγεί «από το παλικαράκι», όπως είπε χαρακτηριστικά, για να τη δω.
Τελικά δεν υπήρξε καμία αναμονή, γιατί τα επόμενα δευτερόλεπτα από μία πόρτα παρουσιάστηκε μία νεαρή, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη της ψηλά, καλογραμμένο πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη, μεσαίο στήθος που το υποστήριζε ένας στηθόδεσμος, κανονικό ανάστημα, αδύνατο σώμα, "χωρίς" κώλο, με λεπτά πόδια, η οποία αφού με χαιρέτησε, στάθηκε για λίγο μπροστά μου και στη συνέχεια αποχώρησε, με τη μελαχρινή τσατσά να υπόσχεται πως θα περνούσα πάρα πολύ ωραία, δεν θα το μετάνιωνα και πως θα γινόμουν πελάτης.
Μωρέ μπράβο σιγουριά!
Από εκείνη ζήτησα μόνο να μάθω πως ήταν τ' όνομα της κοπέλας (Μόνικα) και το 10ρικο άλλαξε χέρια. Πλέον δεν τ' όριζα εγώ...
Πέρασα στο ένα απ' τα δύο δωμάτια που γειτόνευαν με τον χώρο υποδοχής. Το οποίο ήταν σκοτεινό, ευρύχωρο, με ξύλινο πάτωμα και έναν κίονα για κομοδίνο.
Ξάπλωσα. Το "γυάλινο" κρεβάτι έτριξε κάτω απ' το βάρος μου. Ηταν η ώρα της αναμονής. Ευτυχώς, σύντομα άκουσα τα τακούνια της πάνω στο παρκέ. Η πόρτα άνοιξε και εκείνη απλώς μου χαμογέλασε. Σηκώθηκα στα γόνατα περιμένοντας να ετοιμαστεί (να βγάλει τα πορνοπέδιλα και το μπικίνι της).
Τη ρώτησα, στα ελληνικά, εάν μιλάει ελληνικά και μου απάντησε: «ούχι», τη ρώτησα, στ' αγγλικά, εάν μιλάει αγγλικά και κούνησε αρνητικά το κεφάλι, τη ρώτησα, συνεχίζοντας σ' αγγλικά, ποια γλώσσα (επιτέλους!) μιλάει και μου απάντησε: «Ιταλυ», της έκανα γνωστό πως εγώ δεν μιλούσα ιταλικά και γέλασε σιγανά, ενώ μετά από λίγο, μου αποκάλυψε πως ήταν Αλβανίδα.
Ολόγυμνη γονάτισε απέναντί μου αφήνοντάς με να γευτώ τους μαλακούς, κρεμαστούς μαστούς της, να "μετρήσω" τους σπονδύλους της και να χουφτώσω τον ανύπαρκτο κώλο της.
Με δική της πρωτοβουλία γεύτηκε και 'κείνη τις θηλές μου, αλλά και έγλειψε-φίλησε τη βάση του λαιμού, όπως και τους λοβούς των αυτιών μου, χαΪδεύοντας ταυτόχρονα τ' αρχίδια μαζί με το καυλί μου.
Η στύση ήταν γεγονός και το βάλσιμο της καπότας, ωσάν κάλτσα, φυσικό επακόλουθο. Με πίπωσε ικανοποιητικά (αργά, βαθιά, πασπατεύοντάς μου τ' αρχίδια), βγάζοντας απ' το στόμα της, καθ' όλη τη διάρκεια, ένα συνεχόμενο, χαμηλής έντασης «μμμ» και την πήδηξα ιεραποστολικά (μόνο), όπου έχοντας περάσει τα χέρια μου κάτω απ' την πλάτη της και κρατώντας την απ' τους ώμους, με τα πόδια της να ίπτανται δεξιά και αριστερά και το μούτρο της πλάι στο δικό μου, έδινα πόνο (με την έννοια της σεξουαλικής ανακούφισης) μέχρι που κένωσα (με την έννοια τη λόγια και όχι την ιατρική...) εντός της περικαυλίδος!
Λίγο πριν φύγει, έκανε και κάτι που δεν το περίμενα. Μου έκανε νόημα να μετακινηθώ, από 'κει που στεκόμουν, για να μη με δουν γυμνό απ' το σαλόνι όταν θ' άνοιγε την πόρτα!
Αυτή ήταν η Μόνικα που γνώρισα προχθές. Μία εμφανίσιμη, αλλά αρκετά αδύνατη νεαρή, με ωραίο βυζί, γνώστρια της αλβανικής και ίσως της ιταλικής γλώσσας, σιγανο-ολιγομίλητη, η οποία μου πρόσφερε κάποια υποτυπώδη προκαταρκτικά, που με ψιλοέφτιαξαν, και στη μία στάση που την "πήρα", αν και χωρίς ιδιαίτερη δική της συμμετοχή (όση ώρα "έσπρωχνα", απλώς είχε τα χέρια της στην πλάτη μου), δεν δημιούργησε πρόβλημα στη γάμευσή της.

*Παραλλάζοντας (σε ό,τι αφορά τον τίτλο) την Tana του Kristaq Dhamo.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2014
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουνίου, 2014
+1 1 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
10 Ιουνίου, 2014
+ κ απο μενα στον μεγιστο Φανουρη
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2