Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μεσημεριανή επίσκεψη στην άδεια από συναγωνιστές περιοχή, και με σχεδόν τα μισά καταστήματα κλειστά. "Έχω φρέσκια κοπέλα" μου είπε η ευγενική τσατσά (ο οίκος είναι αυτός τέρμα πάνω). "Μελανούρι, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στήθος, θα περάσεις καλά". Μας τα έχουν ξαναπεί αυτά, αλλά όταν είδα την νεαρή Νικόλ να μου λικνίζεται στην κολόνα φορώντας κάτι σαν μαγιό δεν δίστασα. Η Νικόλ είναι ένα 20χρονο μελαμψό πιπίνι, προς το κοντό, αντικειμενικά μέτριο προς το καλό, αλλά αρκετά συμπαθητικό με μικρό στήθος και άψογο πεταχτό κολαράκι.
Στο δωμάτιο περίμενα τουλάχιστον 10 λεπτά, κάτι που μου έκανε εντύπωση γιατί όταν πρωτομπήκα έδειχνε άδειο το σπίτι και μου εμφανίστηκε στο λεπτό η τσατσά με την κοπέλα.
Η Νικόλ δεν μιλάει ελληνικά και τα αγγλικά της είναι σαν του Ταρζάν, δηλαδή ανύπαρκτα. Την ρώτησα από που είναι και μου είπε "Brazil!". Όπα είπα, εδώ είμαστε. Άρχισα να λέω μαλακίες του στυλ Samba, Football, Oscal, Paulinho κλπ και το μωρό έλεγε "Yes, Yes!".
Το πιπινάκι το χαμούρεψα ελαφρά στα όρθια και ήταν ήσυχο και υπάκουο. Η πίπα της όμως πολύ μέτρια και ρηχή. Το νινάκι της ήταν τίγκα στην κρέμα. Την έστησα στα 4, μου τούρλωσε το υπέροχο κολαράκι της, και είπα να την πάρω. Εκεί μου ήρθε μια πρόστυχη ιδέα. "Τυχαία" τον ακούμπησα στην πίσω τρυπούλα της. Πετάχτηκε το πιπίνι λέγοντας "Kolo nooo!!!". "Μα γιατί χρυσή μου" της είπα, "Brazil kolo yes?" την ρώτησα. "Brazil kolo yes, Greece kolo no!" μου απάντησε. Έτσι το παιχνίδι ξεκίνησε με το σκορ Βραζιλία-Ελλάδα 1-0 από το πρώτο 3-λεπτο. Συνεχίσαμε κανονικά το παιχνίδι, και η Βραζιλιάνα έπαιξε καλή μπάλα, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Μείον το ότι δεν ήθελε να την αγγίζω στο πρόσωπο. Στο τέλος την ξάπλωσα κάτω, έβγαλα το προφυλακτικό, μου ξαναπήρε πίπα, και ολοκλήρωσα πιτσιλώντας την στα στηθάκια και στην κοιλίτσα της.
Σηκώθηκα να πλυθώ, και εκεί είδα το πιπίνι να σκουπίζεται με απλό χαρτί, να ντύνεται και να αποχωρεί. Προφανώς στις φαβέλες δεν θα έχουν την πολυτέλεια του τρεχούμενου νερού και του σαπουνιού, αλλά ο συγκεκριμένος οίκος έχει αξιοπρεπές νιπτήρα, σαπούνι και άφθονο χαρτί. Σημαντικό μείον αυτό με την καθαριότητα για το πιπίνι, οπότε ας έχουμε το νου μας.
Συνολικά μια ικανοποιητική συνεύρεση, ειδικά λόγω των ημερών. Σε άλλες συνθήκες θα προσπερνούσα.
Vamos Brazil!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 06, 2014
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουνίου, 2014
Τσιγγανορουμάνα-βουλγάρα στανταράκι ήτανε κι αφού δεν βγήκε εντελώς φόλα πάλι καλά να λεςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης.Ο συγκεκριμένος οίκος φημίζεται για τις ξεπέτες του,οπότε ΓαμήσουΓαμήσου
09 Ιουνίου, 2014
Βραζιλιάνα λέει...Μεγάλο χαμόγελο
09 Ιουνίου, 2014
"Brazil kolo yes, Greece kolo no!" .. τι ήθελε να πει η '' βραζιλιανα'' από το ζεφύρι ??
10 Ιουνίου, 2014
Παιδιά εμένα έτσι μου είπε, έτσι σας λέω. Από την άλλη αν είναι από το "Ζεφύρι" ελληνικά γιατί δεν ομιλούσε; Πάντως το Brazil κολαράκι το είχε, και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς και απλά από το σαλόνι. Τέλος πάντων, εγώ ενημέρωσα για το τι παίζει με την κοπέλα και όλοι μεγάλα παιδιά είμαστε και αποφασίζουμε εν γνώσει... Καλά να περνάμε, και με ασφάλεια, αυτό έχει σημασία...
20 Σεπτεμβρίου, 2014
βραζιλιανα απο τη τιμισοαρα ηταν τυπε ; Χμμμ;
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5