Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 95 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
δεν μπορώ να πώ ότι είχα ιδιαίτερο συνουσιακό πόθο , απλά το κίνητρο μου ήταν μια ήπια δυσφορία , και έτσι σκέφτηκα να επαναλάβω την μοναδική μορφή κοινωνικότητας που μου προκαλεί ευφορία.
ήταν μια μπαμπάτσικη μέτριου ύψους μεσήλικη με κοντό μαύρο μαλλί και σφριγηλούς μαστούς , καλυμμένους με μια άσπρη δικτυωτή κελεμπία και μια συνομήλικη με μακρύτερη μαύρη χαίτη με μικρότερους μαστούς και ίσως πιο ψηλού αναστήματος.

ήθελα λίγη τρυφερότητα , λίγο χαλαρό αισθησιασμό.

αντ'αυτού οι λυσσασμένες σκύλες μπήκαν μέσα μου όρμηξαν με έβαλαν κάτω και άρχισαν να λείχουν , να με πασπατεύουν , να μου μαλάσσουν εναλλάξ το πέος με τα αδηφάγα στόματά τους , με μένα να χω μείνει στη γωνία μην μπορώντας να κουνηθώ και να απολαύσω τα διαθέσιμα θηλυκά σώματα απόλαυσης που μαίνονταν στο δικό μου.

ήθελαν γρήγορους και έντονους ρυθμούς και γώ ο κακομοίρης λίγο ρομαντισμό.

τέλοσπάντων άρχισα να πεοκρούω σε ιεραποστολική στάση την μακρυμάλλα
μετά πάλι πεολειχία και σε κυνική στάση την κοντομάλλα , εν μέσω αστείων παροτρύνσεων του στύλ : " γάμα μας άντρα μας γάμα μας " , βέβαια το βρήκα αστείο αυτό και δεν μπορούσα να συνεχίσω έτσι , και έτσι ανέλαβε η μια απ'αυτές να με τελειώσει με πεολειχία , και έτσι αφού μου υφάρπαξαν σπέρμα, εξαφανίστηκαν χαμογελώντας με την λεία τους...
σε καμμία περίπτωση δεν μπόρεσα να επιβάλλω το ρυθμό μου , δυστυχώς ήμουν σε παθητικό-αμυντικό ρόλο, αλλά το τέλος ήταν αίσιο.
πάντως για 15ευρώ παρτούζα νομίζω ότι είναι πολύ καλό value for money.

(απ'ότι βλέπω σε προηγούμενη κριτική μου τις έχω ξαναπάρει , αλλά τη μία σίγουρα δεν την θυμάμαι καθόλου και απ'ότι ξανα-αποδεικνύεται η επανάληψη της ίδια κατάστασης ναι μεν αυξάνει τη σιγουριά, χάνει πολύ όμως ,απο την έκπληξη και το απροσδόκητο της πρώτης φοράς, οπότε είναι προτιμότερη και πιο ευφοριστική η συνεχής εναλλαγή)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Σοφία
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
429
Likes:
5.091
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουνίου, 2014
Repetitio mater studiorum! +1
09 Ιουνίου, 2014
«...για 15ευρώ παρτούζα...είναι πολύ καλό value for money»

Πράγματι!

+1(3/4)
09 Ιουνίου, 2014
"...το κίνητρο μου ήταν μια ήπια δυσφορία , και έτσι σκέφτηκα να επαναλάβω την μοναδική μορφή κοινωνικότητας που μου προκαλεί ευφορία."

Χαμόγελο

+1
09 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

η επανάληψη της συνεχούς εναλλαγής μήτηρ πάσης ευφορίας !

δικό μου.

thnx !
10 Ιουνίου, 2014
ήθελα λίγη τρυφερότητα , λίγο χαλαρό αισθησιασμό. καημενε μου ....σαν να σε βιασαν οι βαρβαρες ! ελεος φτανει πια θελουμε και μεις λιγη τρυφεροτητα !ΈρωταςΈρωτας +1 οπως παντα
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5