Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 129 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πέμπτη 7:30 το πρωί και στο σαλονάκι του συγκεκριμένου ισόγειου μπουρδέλου, όταν μπήκα βρισκόταν ήδη ένας που περίμενε.
– Μισό λεπτό! ακούστηκε μία γυναικεία φωνή πίσω από την κουρτίνα που οριοθετούσε τον χώρο αναμονής-παρουσίασης από τα ενδότερα.
Μετά από λίγο, το υφασμάτινο παραπέτασμα μετακινήθηκε από μία γνωστή υπηρεσία της περιοχής, ευπαρουσίαστη, μεγαλόσωμη, με κοντά κοκκινωπά μαλλιά.
– Καλημέρα παιδιά!
– Γεια σας! αντιχαιρέτησε ο ευγενικός άνδρας.
– Η Ναταλί είναι, Ρωσίδα, φοβερή περιποίηση, κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, 69, ισπανικό, πιασίματα ελεύθερα, δεν βιάζεται στο δωμάτιο. Καυλιάρα, γλυκούλα είναι στο δωμάτιο να περάσετε τέλεια!
Εκείνη τη στιγμή το εμπριμέ παραβάν παραμερίστηκε, για δεύτερη φορά, από μία ψιλοσιτεμένη ξανθιά, με το ίσιο μαλλί της να φτάνει στη μέση (πολύ μακρύ μαλλί!), μέτριο πρόσωπο με λεπτά χείλη, μεσαίο προπετές στήθος, ελαφρώς γεμάτο κορμί ντυμένο μ' εσωφόρι, συνηθισμένα γυναικεία πόδια που κατέληγαν σε χοντρό-σολα πορνοπέδιλα, η οποία (η ξανθιά) αφού καλημέρησε, μιλώντας αργά και κάπως βαθιά, πρόσθεσε πως έκανε «βασιλικό τσιμπούκι»!
Ο συναγωνιστής, που προφανώς δεν εντυπωσιάστηκε, σηκώθηκε και λέγοντας μέσα απ' τα δόντια του «ευχαριστώ», αποχώρησε.
– Αξίζει μωρό μου δοκιμάσεις! Δεν ξέρεις τι χάνεις! προσπάθησαν να τον μεταπίσουν τσατσά και εκδιδόμενη.
Με το 10ευρω στο χέρι τις πλησίασα και δίνοντας το αντίτιμο στην υπηρεσία, η Ναταλί με πέρασε στο μικρό, φωτεινό, περιποιημένο, καθαρό δωμάτιο, ακριβώς μετά το πάνινο διαχωριστικό, δεξιά.
– Χτύπα έτσι (τακ! τακ!) το πορτάκι έρθω όταν είσαι έτοιμος, μου είπε και έκλεισε την πόρτα, με το τριών πόντων κενό από κάτω!
Ειδοποίησα μετά από λίγο όπως μου είχε υποδείξει.
Πριν ξαπλώσουμε της έκανα γνωστό πως δεν επιθυμούσα γυμνό στοματικό.
– Ο,τι θες μωρό μου, δεν υπάρχει πρόβλημα! με καθησύχασε.
Στη συνέχεια κατέβασε το μεσοφόρι (που ενσωμάτωνε σκληρό στηθόδεσμο) στη φαρδουλή μέση της, ενώ σηκώνοντας και το κάτω μέρος του, όλο μαζί το μετέτρεψε σε μία πλατιά "ζώνη".
– Στα βυζάκια σου μωρό μου, θέλεις; με ρώτησε καθώς έπιανε σε αλογοουρά τα μακριά μαλλιά της.
– Ναι, βέβαια! της απάντησα, ενώ σκεφτόμουν «Μωρέ μπράβο τύχη!»
Το ρουφογλείψιμό της ενώ περιορίστηκε στις θηλές μου, ήταν δυνατό, ηχηρό με παιχνιδίσματα της γλώσσας της! Αν και αρκετά σύντομο. Πάντως κατάφερε να ξεκινήσει τη διαδικασία της στύσης καθώς το καυλί μου μισοσηκωμένο ήταν σε θέση να δεχτεί την καπότα, η οποία όμως δεν τοποθετήθηκε σωστά από την ίδια, μιας και πρώτα ξετυλίχθηκε μερικώς, για να εφαρμοστεί στη συνέχεια σαν κάλτσα, με αποτέλεσμα η θηλή και το πάνω μέρος της να σακουλιάσουν.
Ετσι με στραβοβαλμένο το λάστιχο ξεκίνησε το διαφημισμένο (από την ίδια και όχι μόνο) «βασιλικό τσιμπούκι», το οποίο ήταν αισθησιακά αργό, "αηδιαστικά" υγρό, εντυπωσιακά βαθύ, συμπεριλαμβάνοντας και στιγμές ηδονικού αρχιδογλειψίματος, αφού πρώτα η περιοχή είχε καθαριστεί με υγρό μαντηλάκι, ενώ ένα άλλο μαντιλάκι το είχε συνεχώς στο χέρι για να σκουπίζει το στόμα της!
– Ναταλί!
– Μμ...σλουρπ, σλουρπ, σλουρπ!...
– Για σάλτα επάνω!
– Τί μωρό μου; ρώτησε διακόπτοντας την πίπα και κοιτάζοντάς με με απορία.
– Για ανέβα από πάνω! είπα, δείχνοντάς της ταυτόχρονα.
– Ναι μωρό μου!
– Οπ οπ οπ! Περίμενε! φώναξα λίγο πριν "καρφωθεί".
Επρεπε να γίνει αλλαγή προφυλακτικού!
Για λίγο τη γάμησα στη στάση της γελαδάρισσας, έχοντάς την γραπώσει γερά απ' τα κωλομάγουλα, γλείφοντας παράλληλα και τα μαστάρια της, ενώ έχυσα στο...πισωκολλητό γονατιστό! (Τί άλλο!) Εν μέσω ήπιων ραπισμάτων στα φαρδουλά καπούλια της!
Πριν φύγει, απαντώντας σ' ερώτησή μου, μου έκανε γνωστό ότι κάθε μέρα δουλεύει 23:00 με 8:30.
Κλείνοντας, έχω να πω πως η Ναταλί μου φάνηκε μια τίμια πρόταση στο 10ρικο. Χωρίς να έχει την (πολύ) καλή εμφάνιση και χωρίς να μου προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα (γλείψιμο και εκτός των θηλών, γλωσσόφιλα ή στοματόφιλα, προστυχόλογα, βογγητά κ.λπ) κατάφερε να με κάνει να καυλώσω, να διατηρήσω τη στύση καθ' όλη τη διάρκεια της συνεύρεσης και στο τέλος να χύσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουνίου, 2014
Μετα απο τοσες κριτικες σας, η γραφη σας παραμενει ευχαριστη και γλαφυρη. Ωραιοτατη περιγραφη της πεολειχιας!!! +1! (3/3 )
10 Ιουνίου, 2014
Οντως αλλη μια πολυ καλη κριτικη +1 ....αλλα ρε αδερφε 7.30 το πρωι !!Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο !!!!!!!!!!!! Μπραβο σου !
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2