Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 129 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
(συνέχεια απο προηγούμενη)
ήθελα απλά κάτι για να απεκρίνω το υγρό , εί δυνατόν με τη μικρότερη δική μου προσπάθεια και όσο το δυνατόν πιο σύντομα, υποκινούμενος απο μια ιδιότυπη ηδονιστική οκνηρία.
διάλεξα μια μεσήλικη με ανεπτυγμένες μαστικές καμπυλότητες αδιάφορου προσωπείου , και λευκής επιδερμίδας , με τον λιπώδη ιστό να δημιουργεί ερεθιστικές διπλώσεις.
μπήκε στο δωμάτιο και έθεσε το καμπυλώδες σαρκίο της στην στοματική και απτική μου διάθεση.
έπιανα τα οπίσθιά της , έλειχα τους μαστούς της και ψηλαφούσα τα μικρά χείλη του αιδοίου , με την αιμάτωση να διοχετεύεται αργά και σταδιακά κάτωθεν , με ταυτόχρονη έκκριση ευφοριστικής ντοπαμίνης στο ενδοκρανιακό εγκεφαλικό παρέγχυμα.
λίγη πόσοτητα κατεχολαμινών έκανε το μυοκάρδιο να πάλλεται πιο γρήγορα καθώς η γλώσσα μου αισθανόταν το αιδοίο της και ταυτόχρονα αισθανόμουν την δική της να υγραίνει ερεθιστικά το γυμνό μου πέος.
την σταμάτησα γιατί παραλίγο να τελειώσω έτσι.
άρχίσαμε της χειλεολειχικές επαφές ενώ ήταν πάνω μου και συσπώταν σαν ψάρι , ενώ είχα αγγαλιάσει την πύελό της και την τραβούσα πιο κοντά μου.
δεν άντεξα πάρα πολύ και μετά απο καμμιά δεκαριά σπασμούς απέβαλλα το υγρό και λίγη σεροτονινη και προλακτίνη ανακούφισης απο κάποιους εγκεφαλικούς νευρώνες.
καλή συμμετοχή η οποία μου άφησε ένα αίσθημα ικανοποίησης , το οποίο με συντρόφευε καθώς περπάταγα αδιάφορος στην ομόνοια έχοντας αποδράσει πάλι απο την κτητικότητα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
429
Likes:
5.091
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού