Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 129 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μεσημεριανη εξορμηση στο Μεταξι και η απογοητευση ηταν μεγιστη,καθως διαπιστωσα πως το επιπεδο μερα με την μερα πεφτει συνεχως.Η κριση εχει πληξει πλεον σοβαρα την πιατσα και αναπολω τις παλιες εποχες που δεν ειχες ποια να πρωτοδιαλεξεις!!!!Τωρα πλεον γυριζεις ολα τα σπιτια και δεν σου εχει μεινει καποια να σε καυλωσει.
Ετσι λοιπον κατεληξα στην Βικη και στο γνωστο μιλφαδικο μαγαζι που συνηθως η περιπτωση να φας φολα ειναι μικρη.
Προκειται για μια ευσωμη αλλα οχι χοντρη μιλφ του πρωην Σοβιετικου μπλοκ με κοκκινο μαλλι ωραια κωλαρα και μετρια βυζια.Μπαινοντας στο δωματιο ηταν πολυ ευγενικη και γλυκεια,στοιχειο που εχουν σχεδον ολα τα ΡΩσιδια!!!! Με επιασε ορθιο στον νιπτηρα να τον πλενω και με αρχισε στα φιλια στο λαιμο και μετα αρχισε να κατεβαινει προς τα κατω γλειφωντας το στηθος,ενω εγω χουφτωνα τα βυζια της.
Αρχισε μια ακαποτη πιπα πολυ καλη μπορω να πω, οπου με εφτιαξε πολυ γρηγορα και εφτασα στο τσακ να της τα αδειασω ολα στο στομα!!!!!Την ξαπλωσα και αρχισα να την γλειφω στον λαιμο βαζοντας της τον ιεραποστολικα.Κατσαμε λιγη ωρα σε αυτην την σταση ωσπου την γυρισα πισωκολλητο οπου ηρθε και το τελος.
Αυτη σηκωθηκε με αρχισε παλι στα φιλακια και με ευχαριστησε φευγοντας!!!!!Ηταν ενα τυπικο ξαλαφρωμα χωρις σπουδαια πραγματα απο μερους της!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 27, 2014
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Billy7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
899
Πόντοι:
2.687
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού