Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ο τίτλος το υποδηλώνει πολύ σωστά για την συγκεκριμένη κοπέλα.Μαξίμ μόνο στο όνομα ενώ στις αποδόσεις και επιδόσεις της προσπαθεί να προσφέρει μόνο το Μίνιμουμ.
Μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει ως προς το όνομα και να το κάνει απο Μαξίμ σε Μίνι όπως και το αμόρε του Μίκυ Μάους.
Έχοντας λοιπόν εχθές οργώσει πολλά μαγαζιά στην πρωινή βάρδια προς αναζήτηση αξιόλογου κομματιού η προσπάθεια μου είχε αποβεί άκαρπη.Τότε θυμήθηκα ότι στα εν λόγω μαγαζιά εργάζεται και κάποια Μαξίμ η οποία παρέχει γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό σοδομισμό στο πρόγραμμα της.Η κοπέλα αυτή ήξερα ότι θα εργάζεται στην απογευματινή βάρδια σε ένα απο τα μαγαζιά της Φώκαιας 27 το ισόγειο η τον όροφο γιατί στο υπόγειο πάντα εργάζεται η Βικτώρια.Κατευθύνθηκα λοιπόν ξανά πίσω στην Φώκαιας και πράγματι πέτυχα την συγκεκριμένη κοπέλα να εργάζεται στο μαγαζί του ορόφου.
Εμφανισιακά η Μαξίμ είναι λεπτή,με μακριά καστανομελί μαλλιά,βυζιά τριάρια σιλικονάτα και κάποια τατού στο σώμα της.Αυτά που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι ότι πίσω στον αυχένα της φέρει τατού μία φράση και στην κοιλιακή της χώρα έχει τατού που απεικονίζει τρεις πατημασιές αιλουροειδούς.Η κοπέλα μιλάει σπαστά Ελληνικά αλλά επειδή ακόμα δυσκολεύεται προτιμάει να μιλάει στα Αγγλικά.
Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο και αφού αλλάξαμε λίγες τυπικές εισαγωγικές κουβέντες ξάπλωσε δίπλα μου με το προφυλακτικό ανά χείρας σημάδι αρκετά άσχημο.Μάλιστα πιο πριν και ενώ πήγα να την αγκαλιάσω μου είπε να ξαπλώσω για να με περιποιηθεί αυτή κάτι που μου έκανε άσχημη εντύπωση.Μόλις ξάπλωσε της έκανα γνωστό ότι επιθυμώ ελεύθερο στοματικό και έτσι άρχισε να παίρνει στο στόμα της το μόριο μου και να το ρουφάει σε αργό και αισθησιακό τέμπο. Στην προσπάθεια μου να πιάσω το πράγμα της στην αρχή είχε τα μπούτια της κλειστά σε άμυνα αλλά κατόπιν εντολής μου τα άνοιξε.Το τσιμπούκι της ήταν αρκετά σύντομο σε διάρκεια και έπειτα πέρασε καπότα στο μόριο μου χωρίς να της πω τίποτα.Δεν ξέρω κατά πόσο της μύρισε κάτι και ενοχλήθηκε δεδομένου ότι εχθές έκανε πολύ ζέστη και είχα πολλές ώρες στο δρόμο.
Πάντως στο δωμάτιο πριν μπει είχα κάνει ένα ρετουσάρισμα στον νιπτήρα πλένοντας το μόριο μου. Αλλά πιθανολογώ ότι η κοπέλα προσπαθεί στο δωμάτιο να κάνει τα λιγότερα απότι ανακοινώνονται στο σαλόνι.Δεν της έκανα παρατήρηση που πέρασε γρήγορα κάποτα αλλά της υπέδειξα ότι ήθελα να περάσουμε σε στάση 69.Αυτή μου είπε να μην χρησιμοποιήσω καθόλου δάχτυλο αλλά μόνο να γλείψω.Έτσι γύρισε σε στάση 69 και της έκανα και εκεί ένα πολύ σύντομο ρεκτιφιέ στο μουνί της και στην κωλοτρυπίδα της γιατί μετά απο λίγο απο μόνη της χωρίς να της πω τίποτα αποσύρθηκε για να κάνουμε σεξ.
Η πρώτη στάση ήταν με αυτή απο πάνω μου όπου και ήτανε ιδιαίτερα προσεχτική με τα φτιαγμένα σιλικονάτα βυζιά της και φοβόταν μην της χαλάσουν απο τα πιασήματα και τα δυνατά ρουφήγματα.Παρόλο που την καθυσήχασα ότι θα είμαι προσεκτικός αυτή συνέχισε να είναι υποχόνδρια.Άλλωστε σύμφωνα με το σκεπτικό της πως θα κατάφερνε να αποσβέσει τα λεφτά που έδωσε στην εγχείριση; Έτσι κάθε φορά που ο κακομοίρης επιχειρούσα να πιάσω η να γλύψω μου έλεγε "easy!" "be gentle" και άλλες μαλακίες που με ξενέρωναν τελείως! Το μόριο μου μέχρι στιγμής είχε καταφέρει με την συμπεριφορά της να το οδηγήσει στην ημίσκληρη κατάσταση.
Την γύρισα στην στάση του πισοκωλητού. Παρόλο που είχε ανακοινώσει κώλο στο πρόγραμμα δεν έκανα καμία απόποιρα να της ζητήσω κάτι τέτοιο.Αν και πιστεύω ότι απο την εν γένει της συμπεριφορά θα προσπαθούσε να τον αποφύγει.Την πήδηξα σε αυτήν την στάση ενώ αυτή κατά την διάρκεια της δεν είχε καμία απολύτως συμμετοχή.Δεν έβγαλε ούτε ένα βογγητο.Κατά την διάρκεια δε της πράξης έπαιζε με το μουνί της αλλά της απομάκρυνα το χέρι για να πιάσω εγώ το πράγμα της.
Στο ιεραποστολικό ήταν αρνητική σε κάθε είδους φιλάκια στο λαιμό της η στα χείλη της.Έτσι έμεινα να την γαμάω απλώς και να τρίβω το αιδοίο της ενώ αυτή με κοιτούσε με το απλανές βλέμμα της αγελάδας περιμένοντας με να τελειώσω.Επίσης δεν σταμάτησε να μου υπενθυμίζει να είμαι προσεκτικός με τα πρόσφατα όπως κατάλαβα φτιαγμένα βυζιά της.
Για το φινάλε διάλεξα να την χύσω στο σώμα αλλά αυτή μου είπε ότι μπορώ να την χύσω μόνο στα φτιαγμένα βυζιά της και πουθενά αλλού ούτε στο στόμα,ούτε πρόσωπο,ούτε κάτω χαμηλά.Να τονίσω ότι στο σαλόνι η υπηρεσία ανακοινώνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.'Ετσι παίζοντας με το μουνί της την έχυσα στα σιλικονάτα βυζιά της, σκουπίστηκε και την έκανε.
Να συμπληρώσω ότι στην αρχή όταν την ρώτησα απο που είναι η αθεόφοβη μου είπε ότι είναι απο την Τσεχία!
Συνοψίζοντας μπορώ να πω ότι ότι η κοπέλα είναι αρκετά υποχόνδρια, χωρίς συμμετοχή και παρέχει τα ελάχιστα απο τα ανακοινώθεντα εξτρά.Δεν θα την πρότεινα στο εικοσάρικο γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν και καλύτερες επιλογές ακόμα και στο απλό πρόγραμμα.Ωστόσο επειδή πιστεύω ότι τα πάντα είναι και θέμα Χημείας δεν αποκλείω για κάποιον που θα είναι ο τύπος της να περάσει καλά.Η γενική τάση όμως της κοπέλας είναι σίγουρα αυτή που αποτύπωσα στο παρόν πόνημα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαξίμ
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 26 Μαΐου, 2014) 26 Μαΐου, 2014
θα συμφωνησω μαζι σου....γενικα πολυ μη και μη και οσο αφορα το πρωκτικο δεν δεχεtαι στα τεσσερα αλλα μονο σε ιεραποστολικη σταση (τουλαχιστον με μενα) και μετα απο αρκετα παρακαλια την εχυσα στο στομα και μονο.....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1