Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 109 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Περνώντας από την Αχαρνών την Παρασκευή το πρωί είπα να κάνω μια γρήγορη βόλτα στα τριγύρω σπιτάκια. Το εν λόγω μπουρδελάκι ήταν το πρώτο που επισκέφτηκα, αλλά με το που αντίκρισα τη Βουλγάρα Υβόννη αποφάσισα πως δε χρειαζόταν να συνεχίσω τη βόλτα μου.

Εμφάνιση Υβόννης: μελαχρινό μιλφάκι, με αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου, ωραίο στητό βυζί, τσουπωτό κώλο και κοιλίτσα. Γενικά έχει από τα κορμιά που με φτιάχνουν άσχημα, θηλυκό σώμα με καμπύλες και πιασίματα.

Στα του δωματίου τώρα, η Υβόννη ξεκίνησε το νούμερο της δυναμικά, με φιλιά και χάδια, ενώ εγώ ασχολιόμουν σχολαστικά με τα όμορφα βυζόμπαλά της, τα οποία μάλαζα και φιλούσα. Μετά από λίγο πέρασε καπότα και ξεκίνησε μια πολύ δυνατή πίπα, από αυτές που σε κάνουν να σπαρταράς σαν το ψάρι έξω από το νερό: αισθησιακό γλείψιμο και παιχνιδίσματα με τον πούτσο και το κεφαλάκι του. Νιώθοντας έτοιμος να εκραγώ της ζήτησα να σταματήσει αυτό που έκανε τόσο καλά και να ανέβει από πάνω. Καλό κούνημα, ενώ εγώ συνέχιζα ακάθεκτος να ασχολούμαι με τα μαστάρια της. Σε κάποια φάση που τα πιπίλαγα άρχισε η Υβόννη να με φιλάει και να μου μουλιάζει το αυτί, σα να ήταν γρανίτα ένα πράμα! Καταλαβαίνοντας πως το τέλος πλησιάζει της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα για να την απολαύσω και σε αυτήν τη στάση. Πολύ καλό το στήσιμο της, μου επέτρεψε να τη σφυροκοπήσω με την άνεσή μου, ενώ και η ίδια συμμετείχε με όμορφα γελάκια και αληθοφανή βογγητά. Δυστυχώς δεν άντεξα πολύ περισσότερο και πλημμύρισα το προφυλακτικό με το σπέρμα μου.

Συνοψίζοντας, η Υβόννη είναι μια άκρως αισθησιακή και ευσυνείδητη πόρνη, χαμογελαστή και με καλή διάθεση. Νομίζω πως συστήνεται.

Χρόνος παραμονής της Υβόννης στο δωμάτιο 10 λεπτά.

Τιμή 20 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 23, 2014
Όνομα κοπέλας
Υβόννη
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, prontifix, anoixtiri και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαΐου, 2014
ωραιος.+1 Κατσικογάμης
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1