Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Ζωή είναι από τα πιο γνωστά πιπίνια του Μεταξιού, καθώς έχει δουλέψει σε αρκετά σπιτάκια (εγώ τη θυμάμαι σε Κεραμεικού 13 υπόγειο, Κολωνού 15 και Κολωνού 11 υπόγειο). Αν και την είχα πετύχει τόσες φορές δεν είχα περάσει ποτέ μαζί της, εξαιτίας της εμφάνισης της για να είμαι ειλικρινής που μοιάζει με ξωτικό. Αυτή τη φορά όμως φορούσε ένα όμορφο σετ εσωρούχων που με έφτιαξε άσχημα, και σε συνδυασμό με το σύνηθες καυλάντισμα στο σαλόνι, με έπεισε να περάσω στα ενδότερα.

Εμφάνιση Ζωής: περίεργη φάτσα, με μεγάλα δόντια και χαρακτηριστική ελιά πάνω από το χείλος, κοντή και λεπτή, μικρό βυζί, μικρός κώλος, γενικά όλα είναι πολύ μικροκαμωμένα πάνω της. Από ότι μου είπε στο δωμάτιο είναι 20 ετών και μας έρχεται από την Αλβανία.

Προκαταρκτικά δεν έκανε καθόλου, οπότε άρχισα λίγο να ανησυχώ για την ποιότητα των υπηρεσιών της, αλλά ευτυχώς η συνέχεια με διέψευσε. Η πίπα της ήταν πολύ καλή, αν και δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα μπαλάκια, τον έγλυφε για αρκετή ώρα και με όρεξη. Ανέβηκε από μόνη της πάνω, όπου ξεκίνησε να κουνιέται σιγα-σιγά. Η αλήθεια είναι πως ήταν αρκετά στενή, και σε κάποια φάση που κάθισε πιο βαθιά έβγαλε ένα πνιχτό βογγητό λέγοντας πως και καλά έπιασε μήτρα. Παρόλο που ανεβοκατέβαινε πάνω στην πούτσα μου με αργούς ρυθμούς γούσταρα πάρα πολύ, το όλο σκηνικό μου έβγαζε κάτι το αληθοφανές, σα να ήταν μια γκόμενα που είχα καμακώσει και προσπαθούσαμε να βρούμε τα πατήματά μας. Σε κάποια φάση σεληνιάστηκα, και όπως ήταν καρφωμένη πάνω μου τη σήκωσα (η τύπισσα είναι πανάλαφρη) και άρχισα να τη γαμάω στα όρθια. Αυτή είχε γαντζωθεί πάνω μου και έβγαζε πνιχτούς αναστεναγμούς. Μετά από λίγο την πήγα στο κρεβάτι, την ξάπλωσα ανάσκελα και άρχισα να τη γαμάω πιο γρήγορα, μέχρι που κατέθεσα μετά από λίγο το σπέρμα μου.

Συμπερασματικά, η Ζωίτσα είναι αρκετά καλή περίπτωση για τα δεδομένα του Μεταξιού. Αν σας αρέσουν τα μικροσκοπικά πιπίνια και σας καλύπτει εμφανισιακά αξίζει νομίζω μια δοκιμή.

Χρόνος παραμονής της Ζωής στο δωμάτιο 9 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 11, 2014
Όνομα κοπέλας
Ζωή
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, prontifix, anoixtiri και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού