Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 129 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Ρωσίδα Φωτεινή, η επονομαζόμενη και Γκμωχ λόγω του διακριτικού σαγονιού της, είναι μια από τις παλιές καραβάνες της μπουρδελιακής Αθήνας. Στο ρομαντικό Μετάξι η Φωτεινή έχει δουλέψει και στο Κολωνού 53, όπου έχει και αρκετές κριτικές, ενώ στον εν λόγω οίκο την έχω πετύχει να εργάζεται με την Πολωνέζα Αννίτα.

Εμφάνιση Φωτεινής: προγκιλφ με κυματιστά ξανθά μαλλιά, Γκμωχόφατσα με προγναθισμό, μεσαίου μεγέθους όμορφα κρεμαστά βυζιά και ωραία κωλάρα

Να αναφέρω εδώ πως το Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 πρέπει να είναι από τα πλέον επιτυχημένα στο Μετάξι από πλευράς εσόδων, αφού σχεδόν όποτε περνάω από εκεί τα δωμάτια είναι γεμάτα. Έτσι και εκείνη τη μέρα, έπρεπε να περιμένω σε σειρά προτεραιότητας για να γαμήσω τη Φωτεινή. Παρά το διαδοχικό των συνευρέσεων η Φωτεινή δεν έδειξε κούραση όταν ήρθε σε μένα. Την ξεκίνησα με χουφτώματα στα όρθια, επικεντρωνόμενος κυρίως στους βύζους και τη χορταστική κωλάρα της. Αυτή έσκυψε, παγίδεψε το παλαμάρι μου ανάμεσα στα βυζόμπαλά της και ξεκίνησε την παλινδρόμηση σε ωραίο ρυθμό, χαρίζοντάς μου ρίγη καύλας. Στη συνέχεια γονάτισε και άρχισε να μου γλύφει με λύσσα και μαεστρία τον πούτσο μου, ο οποίος ανταποκρινόμενος στις περιποιήσεις της όλο και τουμπάνιαζε. Που και που έκανε και διαλείμματα για να ασχοληθεί με τα αρχίδια μου, μια τα έγλυφε, μια τα πιπίλαγε, μετά πάλι πίσω στον πούτσο και φτου κι απ’ την αρχή. Κόλαση! Είχα φτιαχτεί άσχημα, οπότε τη σήκωσα άρον άρον και την ξάπλωσα στο κρεβάτι με ανοικτά τα πόδια και άρχισα να δίνω πόνο. Παρά την ηλικία της και το βαρύ κορμί, η Φωτεινή είναι αρκετά ευλύγιστη, άνοιξε τα πόδια της διάπλατα και με παρέτρεπε να μπαίνω όλος μέσα και έβγαζε μικρούς αναστεναγμούς. Θέλοντας να τελειώσω με τη θέα της κωλάρας της, ανέβηκα στο κρεβάτι και την έστησα στα τέσσερα. Τη γάμησα έτσι για κάμποσα λεπτά, πετάγοντας Γκουσκουνίστικες ατάκες για την κωλάρα της και μπατσίζοντας της, υπό τις παραινέσεις της Φωτεινής. Όταν τέλειωσα ασθμαίνοντας, η πόρνη γύρισε προς τον πούτσο μου και κλασικά διάλογο μαζί του, φιλώντας τον και γλύφοντας τον σαν να ήθελε να τον κάνει να ηρεμήσει.

Για μια ακόμα φορά η Φωτεινή μου απέδειξε το πόσο μεγάλη μπάλα μπορεί να παίξει με τον πούτσο και τα αρχίδια. Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όλους τους μερακλήδες χύστες και τους fans του Σαγόνια από τον James Bond.

Χρόνος παραμονής της Φωτεινής στο δωμάτιο 12 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2014
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, prontifix, anoixtiri και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού