Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τη Ρωσίδα Βαλέρια την πετύχαινα αρκετά συχνά να εργάζεται στο συγκεκριμένο σπιτάκι, τις περισσότερες φορές μαζί με την επίσης Ρωσίδα Λάνα. Είναι αρκετά εντυπωσιακή παρουσία, ειδικά για τα δεδομένα του Μεταξιού, και τις περισσότερες φορές φοράει μποτικά και άλλα τέτοια όμορφα που την ανεβάζουν ακόμα περισσότερο.

Εμφάνιση Βαλέριας: ξανθό Ρωσίδι 26 Μαιών κατά τα λεγόμενά της, με όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου, μικρό σάπιο βυζί και ωραίο, απαλό κώλο. Η αλήθεια βέβαια είναι πως από ανήκει στις γυναίκες εκείνες που είναι πιο πολύ εντυπωσιακές παρά όμορφες, με αποτέλεσμα από κοντά να χάνει αρκετά.

Στο δωμάτιο τώρα ήρθε αρκετά γρήγορα, πάνω που είχα προλάβει να βγάλω τα ρούχα μου. Την πλησίασα και άρχισα να τη φιλάω απαλά στο λαιμό, ενώ χάιδευα τα μικρά της βυζάκια και τον κώλο της. Από τη δική της πλευρά δεν είχαμε κανένα προκαταρκτικό, παρά πέρασε κατευθείαν στην περιποίηση του λούτσου μου. Έκατσε στο κρεβάτι μπροστά μου και ξεκίνησε μια μέτρια πίπα, επικεντρωμένη στο κορμό, ενώ με το χέρι της έπαιζε ελαφρά με τα αρχίδια μου. Μόλις είδε τον πούτσο μου να σηκώνεται σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια, παράτησε τη δουλειά της και μου ζήτησε να περάσουμε στο γαμήσι. Την έβαλα πλαγιαστά από κάτω μου και ξεκίνησα να τη γαμάω, ενώ ταυτόχρονα χάιδευα τα πόδια της με τις μπότες και χούφτωνα τα βυζιά της. Τη συμμετοχή της θα τη χαρακτήριζα ως μέτρια, καθώς έβγαζε κάποια διακριτικά βογγητά που διατηρούσαν στο αιμάτωση του πέους μου, τα οποία ήταν όμως αρκετά μηχανικά, με αποτέλεσμα να καταντάνε βαρετά. Βλέποντας ότι σε αυτήν τη στάση και με αυτούς τους ρυθμούς δε θα τέλειωνα ποτέ τη γύρισα στα τέσσερα. Στήθηκε αρκετά καλά, επιτρέποντάς μου άνετες και δυνατές διεισδύσεις χωρίς να δυσανασχετήσει., ενώ της έριξα και κάποια σκαμπιλάκια στον κώλο της για τα οποία δεν είπε τίποτα. Στη στάση αυτή τη σφυροκόπησα για αρκετή ώρα, μαλάζοντας τα κωλομέρια της και ακούγοντας τα βογγητά της, μέχρι που κατέθεσα τους χυμούς μου.

Με λίγα λόγια, δεν πέρασα άσχημα με τη Βαλέρια, ήταν αρκετά δεκτική και δε μου έσπασε τα αρχίδια. Παρόλα αυτά το γαμήσι μαζί της ήταν λίγο πολύ μηχανικό και γρήγορα θα ξεχαστεί. Νομίζω πως δύσκολα θα την ξανατιμήσω.

Χρόνος παραμονής της Βαλέριας στο δωμάτιο 9 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 24, 2014
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, prontifix, anoixtiri και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού