Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 112 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η τσατσά παρουσίασε την Πατρίτσια με πολύ μέτριο τρόπο, τονίζοντας ότι κάνει μόνο βασικό πρόγραμμα αλλά δεν βιάζεται. Δηλαδή ό,τι πιο κοινότυπο για την περιοχή. Όμως τα εμφανή προσόντα της κοπέλας έκαναν πανεύκολη την επιλογή μου.
Η Πατρίτσια είναι ένα πιπίνι κυριολεκτικά γάλακτος (έχει κατάλευκη επιδερμίδα). Είναι λεπτή, με μέτριο ύψος (1.60 κάτι καθαρό), με ίσια κατάξανθα (βαμμένα) μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους, γκριζοπράσινα μάτια, γλυκό πρόσωπο, μικρά στηθάκια, και γενικά λεπτά και φουλ νεανικά χαρακτηριστικά. Δήλωσε Μολδαβή, 20 χρονών, 10 μήνες στην Ελλάδα, και παραδόξως ομιλεί αρκετά καλά ελληνικά.
Στο δωμάτιο ήρθε χαμογελαστή και ευδιάθετη. Συνήθως εγώ κάνω κομπλιμέντα στις κοπέλες, αλλά εδώ έγινε το ανάποδο. Όχι ότι περιμένω καλά λόγια για την εμφάνισή μου (τα έχω τα χρονάκια μου και πιστεύω έχω και το "γνώθι σαυτόν") αλλά η κοπέλα άρχισε να μου λέει τι ωραία που μυρίζω και πόσο καθαρός είμαι. Η συμπεριφορά της ήταν πολύ φιλική, ευχάριστη και άνετη. Την πήρα και εγώ με το καλό και επιδοθήκαμε σε ολιγόλεπτες περιπτύξεις στα όρθια και αμοιβαία χαμουρέματα στο κρεβάτι. Μετά τα αρκετά προκαταρκτικά (χάδια κύρια στο σώμα/στήθος, φιλιά δεν δέχεται, στο νινάκι της δέχεται χάδια με το μαλακό) και την μπόλικη πιπίλα στα στηθάκια της, ξεκίνησε μια μέτρια πίπα με σκουφάκι. Μετά από 1-2 λεπτά την διέκοψα γιατί δεν μπορούσα να περιμένω άλλο να μπω σε αυτό το υπέροχο κορμάκι. Η κοπέλα πηδιέται αρκετά καλά, με αρκετή συμμετοχή και δείχνοντας ότι της αρέσει, δεν είπε όχι σε κάτι. Φυσικά την πήγα με το μαλακό γιατί είναι καθαρά GFE η φάση και είναι και μπιμπελό. Εξαιρετική η θέα στα 4 θαυμάζοντας το υπέροχο νινάκι και μικρό ποπάκι της (είχε και ένα φως στο ταβάνι και έριχνε άπλετο φως ακριβώς από κάτω στο υπέροχο κορμί της). Στα συν και το καθαρό, σύγχρονο και καλοφωτισμένο δωμάτιο. Ολοκλήρωσα μέσα της σε cowgirl. Προς τιμήν της όταν ολοκλήρωσα έπεσε πάνω μου, αγκαλιαστήκαμε, και έμεινα μέσα της και 1-2 λεπτά χωρίς βιασύνες μέχρι που χαλάρωσα. Με αποχαιρέτησε το ίδιο χαμογελαστά και φιλικά όπως και όταν πρωτομπήκε.
Τι άλλο να ζητήσω από αυτό το υπέροχο τρυφερό ποντικάκι; Χάρισε στον γερόγατο ένα ευχάριστο δεκάλεπτο και τον αναζωογόνησε. Η Πατρίτσια δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή κανενός πιπινοκυνηγού, είναι από τις ωραιότερες νεανικές παρουσίες της περιοχής, και με την συμπεριφορά της κερδίζει άξια το μπλε χαρτάκι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαΐου, 2014
ωραιος φιλε +1
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1