Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 214 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Όπως τα είπανε τα παιδιά πιο κάτω είναι η Αντριάννα.
Ουκρανέζα, 22 ετών μου δήλωσε. Συμπαθητικό πρόσωπο, μελαχρινή με μακριά ίσια μαλλιά, ύψος 1.70+ καθαρό. Στήθος 3άρι αλλά μαλακό και πεσμένο. Έχει μερικά κιλά παραπάνω, αλλά μόνον τόσα ώστε να είναι πιο θηλυκή... Ποπός και μπουτάρες άλλο πράγμα, τούρμπο. Μάλιστα κάνει και πολύ καλό στήσιμο στα 4, απολαυστική κοπέλα. Νινάκι νεανικό γουλί και άοσμο. Ωραία επιδερμίδα, λεία και καθαρή, αν και με 1-2 μέτριου μεγέθους τατού. Πρόκειται περί αντικειμενικά εμφανισιακά μουνάρας.
Από υπηρεσίες κάνει μόνον τα βασικά. Μιλάει και σχετικά καλά ελληνικά. Είναι χαμηλών τόνων κοπέλα. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες αλλά σε ακολουθεί. Προκαταρκτικά ελάχιστα. Την χαμούρεψα στα όρθια στον μεγάλο καθρέπτη και αυτή απλά καθόταν σαν κότα. Πίπα με σκουφάκι πολύ μέτρια. Στάσεις όσο αντέχεις. Η κοπέλα δεν λέει όχι αλλά είναι εντελώς παθητική και δεν βγάζει καύλα. Χαμογελάει και δείχνει να θέλει να ευχαριστήσει αλλά μέχρις εκεί. Στο 10λεπτο ολοκλήρωσα μέσα της και αποχώρησα.
Σε σχέση με τις άλλες μετριότητες (πολλές φαφούτες βρε παιδιά στην περιοχή, προφανώς τις έχουν τρελάνει στις φάπες οι προστάτες τους) η Αντριάννα είναι εμφανισιακά εξαιρετική, προσωπική άποψη πάντα. Μόνον για τον εξαιρετικό ποπό της και το στήσιμο στα 4 αξίζει την δοκιμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού