Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 128 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη στο σπιτάκι Παρασκευή σε μια τσάρκα που ξεκίνησε γύρω στις 21:30 και ολοκληρώθηκε στο συγκεκριμένο μαγαζάκι γύρς στις 23:00.

Καταρχάς να εξηγήσω γιατί βαθμολόγησα με 6 το χώρο. Είναι πολύ καθαρός και πρόσφατα ανακαινισμένος όπως φένεται, αλλά πολύ μικρός. Το σαλονάκι ασφυκτικά γεμάτο, και το δωματιο που μπήκα (αυτό στο βάθος φάτσα του διαδρόμου) υπερβολικά μικρό... Ο Τσάτσος αρκετά ευγενικός και είχε όρεξη για κουβεντούλα όση ώρα περιμέναμε.

Να περάσω στο ζουμί όμως. Η Τίνα είναι Ρουμάνα, μελαχρινή μικρόσωμη και όταν την πρωτοείδα μου φάνηκε ενα κλίκ πιο αδύνατη από τι θα έπρεπε ομως το σώμα της γενικά αρκετά καλο. Έχει πολύ γλυκό προσωπάκι και ήταν αρκετά ορεξάτη. Στα θετικά οτι επειδή αργούσε στον προηγούμενο της χτύπησε ο τσάτσος να βγεί αλλά αυτή τον έγαψε κανονικά και συνέχισε. Στο δωμάτιο ήρθε πολύ γρήγορα (μόλις είχα προλάβει να γδυθώ) και αμέσως κάθεται πανω στο κρεββάτι και με αγγαλιάζει. Μιλάμε για πολυ GFE κατάσταση. Πίπα αρκετά καλή και εγλυφε σε μήκος το εργαλείο. Τη ξαπλώνω στο κρεβάτι και αρχίζω να γλύφω το στήθος της. Μιλάμε για τέλεια αίσθηση. Αν και στην αρχή φάνηκε λίγο πεσμένο στην αφή είναι τελειο. Αρχισε να μου λέει με καυλώνεις και το εννούσε καθώς την ένιωσα να τρέμει απο την καύλα! Κανονική στάση αργά αργά, και μετά αυτή απο πάνω όπου κατά διαστήματα σταματούσε και έσκυβε να με αγκαλιάσει... Εκεί δεν άντεξα άλλο... Μετά κουβεντούλα για κάνα λεπτό. Όλα χωρίς βιασύνες! Νομίζω οτι αξίζει!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 12, 2008
Όνομα κοπέλας
Τίνα
Μέλος
Εγγραφή:
7 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
3
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού