Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Απο το πρωι τρεξιμο με δουλειες και μαλακιες και σκεφτομουν ενα τροπο ετσι ωστε να χαλαρωσω αυτη την ομορφη μερα.Απο το να παω για καφε λοιπον και να δω τα πουτανακια να το παιζουν γκομενες και τους κλαρινογαμπρους να παιζουν με τα κινητα τους ειπα να παω καλυτερα σε μια απο τις αγαπημενες μου γειτονιες.Μετα απο συντομη βολτα βρεθηκα στο συγκεκριμενο οικο.Ανεβηκαν τις σκαλες μπηκα στο αδειο σαλονι και γρηγορα η τσατσα μου ανακοινωσε το προγραμμα των κοριτσιων που παρουσιαστικαν μπροστα μου.Ηταν η Αννα και η Καρολινα.Μου εκαναν χοντρο πεσιμο στο σαλονι και ειπα να μπω για παρτουζιτσα στη τιμη των 30 ευρω.

Μπηκα στο δωματιο εβγαλα τα ρουχα μου..''φρεσκαριστηκα'' και αραξα στο κρεβατι.Τα κοριτσια μας δεν αργησαν να ερθουν.Το Μαρακι μεσα στη καυλα,παιχνιδιαρα και χαμογελαστη και η Καρολινα πιο μαζεμενη αλλα μου αρεσε η εμφανιση της γι αυτο διαλεξα και παρτουζα.Ξεκινησαν να με γλειφουν και οι 2 παντου.Η Μαρια δεν αργησε να παρει τις μπαλες μου στο στομα της ενω η Καρολινα μου εγλειφε τις ρογες και εγω τις δικες της.Ειχα καυλωσει τρελα με το ολο σκηνικο.

Η Μαρια μετα απο λιγο με καβαλησε και εγω συνεχιζα να γλειφω τις ρογες της Καρολινας και να παιζω με το μουνακι της που ηταν τιγκα στη κρεμα.Επειδη το παιχνιδι ειχε αγριεψει και δεν ηθελα να τελειωσω γρηγορα ειπα στη Μαρια να σταματησει και να αναλαβει δραση η Καρολινα.Μετρια η πιπα της και μετα στο ιεραποστολικο γαμησι παλι μετρια.Βεβαια οση ωρα γαμαγα τη Καρολινα η Μαρια με καυλωνε περισσοτερο γιατι ειχε παρει το μπουκαλακι της κρεμας και το ειχε βαλει στο μουνακι της.Η Καρολινα προσπαθουσε αλλα για τα δικα μου γουστα δεν το ειχε και τοσο και ετσι αποφασισα να τελειωσω με τη Μαρια.

Αλλαγη καποτας και στηνω τη Μαρια για ιεραποστολικο.Ειχα σελινιαστει που λεει και ο φιλος μου ο Μπεμπας τη γαμαγα γρηγορα εγλειφα τα βυζια της αυτη με δαγκωνε στο στηθος και μου ζηταγε να τη γαμησω ακομα πιο δυνατα.Η Καρολινα διπλα κοιτουσε και καθε τοσο της εβαζα ενα δαχτυλο στο μουνακι το οποιο το δεχοταν χωρις κανενα προβλημα.

Το τελος ηρθε μετα απο μερικα λεπτα και ειχα γινει μουσκεμα λογω ζεστης εντασης και καυλας.Τα ειπαμε λιγο με τη Μαρια η Καρολινα δεν μιλαει σχεδον καθολου ελληνικα και μετα απο λιγο τα κοριτσια αποχωρησαν.Πληθηκα ντυθηκα και την εκανα και εγω.Περασα σουπερ λογω της Μαριας μπορω να πω.Η Καρολινα στο σαλονι δειχνει επιθετικη αλλα στο δωματιο ειναι εντελως το αντιθετο και δεν μπορει να παρει πρωτοβουλια.Την επομενη φορα θα καταγαμησω τη Μαρια μονη της.

Στο δωματιο εκατσα 15-17 λεπτα χωρις να χτυπησει πορτα η κατι τετοιο.Το δωματιο ηταν καθαρο,αρα τα 30 ευρω της παρτουζας επιασαν τοπο για τα γουστα μου.Αριστα στο παρκινγκ λογω μηχανης.Καλα γαμησια ευχομαι σε ολους...και οι φολες πουτανες και τσατσαδες μακρια μας!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Καρολίνα
nasouliskk
Μέλος
Εγγραφή:
4 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
2
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαΐου, 2014
Ξέρω και τις δύο κοπέλες πολύ καλά. Η Μαρία είναι "κλασσική" αλβανίδα που σε βλέπει μπλέ με δυο νούμερα, το 2 και το 0, δηλαδή 20 Θυμός. Η Καρολίνα δίπλα στη Μαρία είναι αθώα που γρήγορα όμως θα την "χαλάσουν" οι κακές παρέες. Το μόνο που βρίσκω θετικό είναι τα μέτρια έως μεγάλα σε μέγεθος στήθη τους που όμως από μόνα τους δεν είναι ικανά να με κάνουν να περάσω. Αφού ο συνναγωνιστής πέρασε καλά, μπράβο του αλλά εγώ δεν το ρισκάρω.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1