Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 222 10
Μπουρδέλα
235582
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η επίσκεψη έγινε Τετάρτη απόγευμα στις 18.10 . Περίμενα τον farkeli και δεν έχασα ευκαιρία , έκανα μια περατζάδα στην Φωκαίας . Εδώ είδα την Αντριάνα , την καινούργια κοπέλα(3-4)μέρες δουλεύει , που δεν την είχα δει σε βόλτα μου. Βγήκε στο σαλόνι και μου άρεσε . Συνήθως όταν επιλέγω κάποια κοπέλα το πρώτο μου κριτήριο είναι το σώμα και ας είναι και άσχημη , εδω εκτός απο το καινούργιο με τράβηξε και το πρόσωπο της. Καστανή με το μαλλί πιασμένο σε μικρή αλογοουρά , κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 2.5άρι βυζί . Είπε ότι είναι απο την Ρουμανία 20 χρονών. . Ήρθε στο δωμάτιο λιγομίλητη αλλά χαμογελαστή . Σηκώθηκα όρθιος και της έβγαλα τα εσώρουχα . Άρχισα να την φιλάω σε όλο της το σώμα , γλωσσόφιλα τα απέφυγε μίας και όταν πήγα να την φιλήσω έκλεισε τα χείλη της και αρκέστηκε να μου δώσει 2-3 πεταχτά φιλιά. Την ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεβάτι και της έγλυψα το μουνάκι. Ξάπλωσα και την έφερα απο πάνω μου . Άρχισε να με φιλάει στον λαιμό ενώ μου χάιδευε τον πούτσο με το χέρι της. Πέρασμα προφυλακτικού και άρχισε πίπα , η πίπα της να πώ την αλήθεια ήταν μέτρια , δεν έδειξε να βαριέται απλά τεχνικά δεν ήταν καλή. Πρώτη στάση την ανέβασα απο πάνω , την άφησα να δώ τι θα κάνει , καλή συμμετοχή , στηριγμένη με τα χέρια της στα πόδια μου ανεβοκατέβαινε πάνω στον πούτσο μου. Αλλαγή στάσης στα τέσσερα. Καλό στήσιμό αλλά είδα ότι σχετικά γρήγορα κουράστηκε , έτσι τρίτη και τελευταία στάση ένα πλαγιαστό πισωκολλητό. Λίγο μετά ήρθε το τέλος. Στο δωμάτιο έκατσα γεμάτο δεκάλεπτο , η κοπέλα χωρίς να κάνει κάτι έξτρα ήταν φιλότιμη είχε συμμετοχή και είναι και ωραία σαν εμφάνιση(ή έστω για το γούστο μου)
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαΐου, 2014
Πολλά καλά λόγια ακούγονται για την κοπελιά. Για να δούμε εάν θα έχει και "καλή συνέχεια"... Μια δοκιμή επιβάλλεται
cretan_nudist
09 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Απο οτι λες τυπε μου ισως ειναι ενα πολυ καλο gfe , οσο αναφορα οτι δεν εκανε γλωσοσφιλα..ισως με τον καιρο το τολμηση...μονο μια λεπτομερια η μετρια πιπα που λες...τι ενοεις ηταν μονοτονη κουφια που λεμε...η δοντι...
ISINAS
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2