Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρωϊνή βολτίτσα και πέρασμα από αυτόν τον οίκο για λίγο οφθαλμόλουτρο. Εκεί είδα την Καμέλια (όπως μου την παρουσίασε η υπηρεσία) μια κοπέλα που είμαι σίγουρος ότι έχω ξαναδεί σε άλλο οίκο (Αλκιβιάδου) με άλλο όνομα. Πρόκειται για μια ψηλή, λυγερόκορμη, μελαχρινή κοπέλα, με λίγο περίεργο πρόσωπο, όχι άσχημο, αλλά ούτε όμορφο. Στητό βυζί (γιατρός βυζουλίδης) καλή διάθεση και υπερφούλ πρόγραμμα, τα κάνει όλα μα όλα!! Πέρασα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ήταν η δεύτερη φορά που επισκεπτόμουν αυτόν τον οίκο και ομολογώ ότι πρόκειται για ένα πολύ καλαίσθητο, ευχάριστο σπιτάκι. Η τσατσά με οδήγησε στο πέρα δωμάτιο, το οποίο είναι σχετικά απομονωμένο και δεν άκουγα τους θορύβους από το σαλόνι. Έχει σίγουρα άλλα δύο δωμάτια. Ο χώρος ήταν αρκετά μεγάλος, καθαρός, με χαμηλό φωτισμό, νιτπήρα, καλόγερο κ.α. τυπικά πράγματα δηλαδή.

Παρόλο που είχε άλλους δύο πελάτες η Καμέλια δεν άργησε να έρθει. Μπήκε ορεξάτη έχοντας στο χέρι την κρεμούλα και την καπότα της. Ευδιάθετη και λιγομίλητη προσπάθησε να κάνει πουστιά και να μου περάσει την καπότα αμέσως αλλά της έκοψα τον αέρα, της πήρα την καπότα και την άφησα στο κομοδίνο. Έπειτά την άρπαξα και ξεκίνησα να την φιλάω σε όλο της το σώμα. Εκείνη ανταποκρίθηκε αλλά χωρίς ιδιαίτερη συγκίνηση, περισσότερο συγκαταβατικά αφήνοντας με να παίξω παιχνίδι με την δική της συμμετοχή να περιορίζεται σε λιγοστά επιφωνήματα και κάποια διακριτικά χάδια και φιλιά. Αρκετά ευχάριστα μπορώ να πω αν και περίμενα πιο δυναμική συμμετοχή.

Αφού είχα γίνει τούμπανο προχωρήσαμε σε πέρασμα καπότας και σε μια καλή πίπα με χούφτωμα των αρχιδιών. Εκεί χωρίς να δείχνει ιδιαίτερη μαεστρία μπορώ να πω ότι ήταν κάτι παραπάνω από διεκπαιρεωτική, ήταν αρκετά καλή. Δεν είχε βάθος αλλά αντίθετα σωστή χρήση της γλώσσας σε καίρια σημεία καθώς και δυναμισμό που την έκανε αρκετά ερεθιστική. Αφού απόλαυσα το ιδιόμορφο αυτό τσιμπούκη την έστησα για πισωκολλητό. Εκεί ήταν εξαίρετη. Ωραίο στήσιμο, σωστή στάση του σώματος, καλή συμμετοχή με αναστεναγμούς και λοιπά ηχητικά εφέ ενώ η ιεραποστολική στάση που ακολούθησε δεν πήγαινε πίσω με την Καμέλια να με κοιτάζει με τα πελώρια μάτια της. Το απόλαυσα όσο περισσότερο μπορούσα αφού η κοπέλα δεν έδειχνε να βιάζεται. Το τελείωμα ήρθε σχεδόν πάνω της, ακολούθησαν χαιρετούρες και έφυγε χωρίς πολλά λόγια.

Συνοπτικά θα έλεγα ότι πρόκειται για μια τίμια περίπτωση. Περίμενα λίγες περισσότερες πρωτοβουλίες και πιο δυναμική συμμετοχή αλλά δεν μπορώ να πω ότι έμεινα παραπονεμένος. Δεν ξέρω αν θα ξανατιμηθεί αλλά αν ξεμείνω από επιλογές, κάπου στο τέλος θα βρίσκεται και αυτή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Καμέλια
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού