Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 155 10
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Συλβια ειναι μια πολυ εμφανισιμη και ομορφη ρωσσιδα.Η ηλικια της ειναι μεταξυ 35-40 ετων.Ειναι ψηλη,ξανθια με ομορφα ματια.Τα μαλλια της ειναι κοντα και αυτο το στυλ της παει παρα μα παρα πολυ.
Θα ελεγα οτι εμφανισιακα μοιαζει με την γαλλιδα τραγουδιστρια Πατρισια Κας.
Η Συλβια εχει εναν αερα κοσμοπολιτισμου,αριστοκρατικοτητος,χειραφετησης αλλα ταυτοχρονα και ερωτισμου.Ειναι μια γυναικα που μπορεις να πας μαζι σε μια εκθεση ζωγραφικης και ολοι θα γυρνανε να την κοιτανε.
Επισης ειναι πολυ ευγενικη και σε καμμια περιπτωση δεν εχει καβαλησει το καλαμι λογω ολων των προαναφερομενων προσοντων της.
Με υποδεχτηκε σημερα ντυμενη κυριολεκτικα υπεροχα.Φορουσε ενα σετ κοκκινων σεξυ εσωρουχων,μαυρες καλτσες που καταληγουν σε δαντελα σιλικονης και ομορφες μαυρες γοβες.
Η παρουσια της κυριολεκτικα με θαμπωσε και αποφασισα να περασω.
Ερχομενη στο δωματιο,μιλησαμε λιγακι και ξεκινησαμε μικρα πεταχτα φιλια ο ενας στα χειλη του αλλου.Αρχισα να χαιδευω τα κοντα μαλλια της και αυτη η αισθηση της αφης του σεξυ κοντου μαλλιου της μου ανεβαζε την λιμπιντο.Φιλουσα αργα αργα το λαιμο της,κυκλικα σαν C και την εβλεπα να το απολαμβανει.
Ζητησα να ξαπλωσει και αρχισα να γλυφω το μουνακι της που ηταν πεντακαθαρο.Παραλληλα με το δεξι μου χερι χαιδευα απαλα το σωμα της και σε καποια στιγμη τα δαχτυλα του χεριου της εσφιξαν μεσα τους τα δικα μου.Την εγλυφα αργα,απαλα και καποια στιγμη της ζητησα να γυρισουμε σα 69.Δεχτηκε πολυ προθυμα και συνεχισαμε το γλυψιμο με αυτο το τροπο.
Εγλυφα παθιασμενα το μουνακι της ενω αυτη ειχε παρει το καυλι μου και το εγλυφε με μαεστρια.Οι κινησεις της ηταν κυκλικες πανω στη βαλανο και με ειχαν φερει σε πολυ εντονη διεγερση.Ετσι για να μην τελειωσω γρηγορα σταματησαμε,περασαμε καποτουλα και ξεκινησαμε ενα ομορφο πισωκολλητο,Ενω γαμιομασταν εβλεπα στον καθρεπτη το υπεροχο σωμα της,τις βυζαρες της να κουνιονται περα δωθε και ολα αυτα με αναβαν ακομα πιο πολυ.
Οταν ενιωθα οτι ηρθε η ωρα να τελειωσω σταματησαμε,εβγαλα το προφυλακτικο και εχυσα τις βυζαρες της που με ειχαν αναψει.
Συμπερασματικα προκειται για μια ακρως ερωτικη γυναικα,της οποιας ημουν ειμαι και θα παραμεινω πελατης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σύλβια
CHRIS1971
Τιμημένος
Εγγραφή:
18 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
537
Πόντοι:
7.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Απριλίου, 2014
θα συμφωνησω απολυτα οτι η Συλβια ειναι πολυ γυναικα και εχει φοβερο στυλ και αερα ακομα και η φωνη βγαζει αισθησιασμο ειναι πολυ εμπειρη εχει τον τροπο για να σε κανει να περασεις καλα+1
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1