Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπερα συναδελφοι.Κατ αρχην η ημερομηνια ειναι τελειως ενδεικτικη.Αλλα στο περιπου τοτε εγινε.
Η Σαμπρινα ειναι μια νεαρη κοπελα,οχι ιδιαιτερης ομορφιας,girl next door θα ελεγα,το σωμα της ομως αν και γεματο,εχει αυτο το κατι που σε κανει να θες να μπεις μεσα και να της σκισεις τα βαρδουλα.Ο σωματοτυπος της ταιριαζει πολυ με αυτον της Alexis Texas,γνωστης πορνοσταρ για οσους δεν τη γνωριζουν(αν και αμφιβαλλω οτι υπαρχει ανθρωπος εδω μεσα που δεν την ξερει ΓλώσσαΓλώσσα ).Τη μερα εκεινη επισης διατηρουσε ενα wet look στα μαλλια της κατι που εμενα προσωπικα με καυλωνει πολυ.
Στα του αγωνα η κοπελα μπηκε μεσα με φορα και με επιασε στα ορθια να βαζω το κινητο στο τσαντακι μου.Ηρθε απο πισω και ξεκινησε να μου γλειφει το λαιμο,κανοντας μου κοπλιμεντα για την εμφανιση και το πως μυριζα(πλυμμενος και αρωματισμενος οπως παντα και συμβουλευω και τους υπολοιπους που δεν το κανουν να το ξεκινησουν αμεσως,μετραει πολυ και το ξερετε..).
Ανταπεδωσα τα γλειψιματα στο λαιμο συνεχιζοντας και στο υπολοιπο σωμα,γλειψιματα τα οποια κατεληξαν σε παθιασμενα γλωσσοφιλα.
Απο κει η κοπελα μου ζητησε να ξαπλωσω και μου ξεκινησε μια αρκετα καλη πιπα ακαπελα.Αρχιδια να πω την αληθεια δε θυμαμαι αν εγλειψε,παντως σε γενικες γραμμες ηταν καλη αν και οχι οπως ακριβως τη θελω εγω(βλεπε αλιονα,τζουλια απο εξηκιου,Σονια απο Βεργας).
Πρωτη σταση με καβαλημα πανω στο καυλι μου το οποιο και πηδηξε με περισσια τεχνη κοιταζοντας στον καθρεφτη εμενα αλλα και την απιστευτη κωλαρα της η οποια παλλοταν σνα τραμπολινο πανω στην πουτσα μου.Σε προσπαθεια να αγριεψω λιγο το σκηνικο εριξα μια σφαλιαρα οχι πολυ δυνατη στο ενα μερι-κωλο αλλα απ'οτι καταλαβα δεν της πολυαρεσε αν και δεν μου ειπε κατι,οποτε δεν το συνεχισα..Να τονισω οτι καθ'ολη τη διαρκεια της συνευρεσης μιλουσε στη γλωσσα της λεγοντας κατι δικα της τα οποια και εννοειται οτι δεν καταλαβαινα(Ρουμανα ειπε οτι ειναι αν θυμαμαι καλα,αλλα δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος).
Επομενη σταση στα 4,αφου προηγουμενως,με το που στηθηκε,δεν παρελειψα να ρουφηξω για λιγο το μουνακι της κατι που της αρεσε πολυ απ'οτι καταλαβα.
Εισοδος λοιπον σε σταση πισωκολλητου οπου και ηρθε το τελος μιας και με ειχε καυλωσει full το μωρο και δεν υπηρχαν αλλα περιθωρια για να κρατηθω.
Μετα το τελος δεν εφυγε αμεσως και ενω ντυνομουν ηρθε κοντα μου για μερικες τελευταιες αγλαλιες,φιλια και κοπλιμεντα λεγοντας και κατι που δεν καταλαβα για τον κωλο μου τον οποιο δεν παρελειψε να χουφτωσει.ΚουλΚουλ
Σε γενικες γραμμες η εμπειρια μου ηταν πολυ θετικη,αν και ειμαι τυπος που γουσταρω γαμησια χωρις ορια(δηλαδη χαστουκια,deep throat,σαλια,ξυλο κλπ.)και εννοειται οτι θα ξανατιμηθει συντομα...
Αυτα απο εμενα,να προσεχετε και να γαματε αβερτα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2014
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Μέλος
Εγγραφή:
17 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού