Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 153 10
Γενική βαθμολογία
 
3.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Η ΚΑΤΩ Η SATO


Έχει χαλάσει η καρέκλα του γραφείου μου και χρειάζεται επειγόντως αντικατάσταση...οπότε πήγα μαι βόλτα από τα επιπλάδικα του Μεταξουργείου Ανοσιουργείου...Ωρα 17:00 περίπου και το κάθε κατάστημα ειχε να επιδειξει έπιπλα πρωτοφανούς ασχήμιας, κακοφτιαγμένα, καθόλου πρακτικά και πολυ άβολα.
Το ένα ήταν σαν στραβοχυμένο, το άλλο ήταν κακοβιδωμένο, το τριτο δεν σε ενεπνεε να κάτσεις άνετα..γενικά μια απογοήτευση.
ΚΟΛΩΝΟΥ 27Α
Όνομα δεν θυμαμαι, ήταν ψηλή μελαχρινή πολύ αδὐνατη με βυζι φυσικό 2άρι ,περίπου με ανοικτό στέρνο και ωραια υφή δἐρματος. Σαν κάτι ψιλόλιγνες, τουρίστριες της Β.Ευρώπης, οι οποίες αναζητούν τον Ηλιο στο παραμυθένιο ελληνικό κυκλαδίτικο καλοκαιρι και που τελικά γνωρίζουν τον Ερωτα the hard way, αφου τις βιάζουν μεχρι θανάτου οι ψωλαραδες νησιώτες, ψαράδες στα βότσαλα, στα καικια τους, στα όρθια, στα πεταχτά...
Στασου Μύγδαλα! Στάσου Ψωλοχύματα!
Ημουν σίγουρος πως αυτή ηταν η καρεκλα για εμενα, πλήρωσα την τσατσα με δυο (2) διαλυμένα 5ευρα και εισηλθα στο πεδίο βολής ψωλοχυματων....μετα από λιγο άκουσα ροδάκια στο διάδρομο, ήταν η καρέκλα... με συνοπτικές διαδικασιες πέρασμα καπότας στο πεσμένο σκουληκι μου και η υπ αριθμ 23784866 καταναγκαστική αερόπιπα έλαβε χώρα...ήμουν στον παράδεισο των 24 κατασκευαστών επίπλου...
Πως το θες μου, λεει κοφτα...
Εσυ από πάνω της απαντω...πιο κοφτά
κρέμα στο μουνι και το υπ αριθμ.7623752717 αψυχο και απροσωπο κρυοκωλο γαμησι ξεκινούσε...μετα από 3 λεπτά την γυρίζω στα 4 όπου με 6,7 μαεστρικους ψωλοεμβολισμούς αμολώ μερικα δισεκατομμυρια μικροσκοπικους φαραω στην καπότα.
Που θα πάτε το Πάσχα.... με κοιταξε σαν να την ρώτησα την τετραγωνική ρίζα του 5265486563458625
Δεν απάντησε.....
Εγώ Μύκονο, είπα...και γυάλισαν τα μάτια της
Θες να έρθεις, της πρότεινα (ψευδόμενος)...το περιεργαστηκε, μπερδευτηκε, μπλέχτηκε, πιέστηκε
Εχώ δουλειά, είπε
Δεν το βλέπω.... είπα σοβαρά και ευγενικά

Η καρεκλα κύλισε προς την έξοδο

Το εν λόγω πουτανί, το οποίο βαριέται να γαμηθεί και θέλει να ξεπετάξει όπως, όπως τον πελάτη, θυμίζει Βορειοευρωπαια τουρίστρια, αδολη, αβγαλτη, αγάμητη, ενδείκνυται για ηλιοκαμένους, φτωχομπινέδες, νησιώτες ψαράδες, που μυρίζουν τα χνωτα τους ρακί και τα χέρια τους ψαρίλα...

Υγιαίνετε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2014
ΠΑΝΔΑΜΑΤΩΡ
Μέλος
Εγγραφή:
9 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
28
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Απριλίου, 2014
+1 αριστουργημα.
14 Απριλίου, 2014
χαχαχαχα ωραια περιγραφη
(Updated: 15 Απριλίου, 2014) 15 Απριλίου, 2014
κ. συνάδελφε, βρίσκω εξαιρετική την προσέγγισή σας στην διαρκή προσπάθεια της ιντελιγκέντσιάς μας να ανεύρει έμψυχα [ sic! ] και άψυχα σκεύη [ SATO, άρθρο 99 κλπ ], που να ικανοποιούν τις καθημερινά ανακύπτουσες πολυποίκιλλες ανάγκες μας.
Επιτρέψετέ μου όμως να διατυπώσω μία ένσταση σχετικά με την χρήση της μετοχής του απεχθούς ρήματος < ψεύδομαι > στην ανάρτησή σας, αφού καλά γνωρίζετε ότι τα μέλη της επαγγελματικής σέχτας μας ουδέποτε ψεύδονται αλλά χρησιμοποιούν την ευρηματική φαντασία τους προκειμένου να συνδιαλεχθούν με τους κοινούς [ και μερικές φορές αμφιβόλου διανοητικής κατάστασης ] θνητούς. Σας ευχαριστώ!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3