Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
To χρυσό ντέρμπι της ΙΟΝ φαντάζομαι οι περισσότεροι το ξέρετε και το έχετε δοκιμάσει. Όλοι ξέρετε πόσο νόστιμο έιναι και ότι είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς. Εκείνο όμως που δεν ξέρετε είναι η Χρύσα που τον τελευταίο καιρό εργάζεται στα μαγαζιά της Βέργας 3.Το γαμήσι που κάνει είναι τόσο γλυκό ούτως ώστε όποιος τρώει μία φορά σίγουρα ξανατρώει!
Η Χρύσα κατά δήλωση της είναι απο Ρουμανία και μιλάει απταίστως Ελληνικά μιας και εδώ έχει απο πάρα πολύ μικρή.Εμφανισιακά είναι λεπτούλα,με λευκό δέρμα,ξανθά μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους και έχει τατού το λαγουδάκι του playboy στην κοιλιακή της χώρα.
Εχθές εργαζόταν στον όροφο και το δωμάτιο που μπήκα ήταν καθαρό και περιποιημένο.Ντουζιέρα το συγκεκριμένο όμως δεν διέθετε. Η Χρύσα απο την στιγμή που μπήκα μέχρι και την στιγμή που έφυγα είχε πάντα δωμάτια και πάντα υπήρχε κόσμος στην αναμονή.Σε κάθε πελάτη καθόταν κατά μέσο όρο ένα εικοσάλεπτο.
Όταν ήρθε σε μένα αφού συστηθήκαμε,όρθιοι όπως ήμασταν αγκαλιαστήκαμε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε παράφορά ενώ παράλληλα εξερευνούσα κάθε ίντσα του λεπτού κορμιού της.Το χρυσό ντέρμπι συνεχίστηκε στο κρεββάτι όπου αγκαλιασμένοι συνεχίσαμε να φιλιόμαστε.Στην συνέχεια κατέβηκα στο χρυσό μουνάκι της και άρχισα να το γλύφω ενώ αυτή κρίνοντας απο τις συσπάσεις που έκανε το πράγμα της την έβρισκε κανονικά.
Μετά αφού καθάρισε πούτσο και αρχίδια με αντισηπτικό μαντηλάκι την έφερα δίπλα μου για να έχω εύκολη πρόσβαση στο μουνάκι της και άρχισε να τσιμπουκώνει τον πούτσο μου στην αρχή με χέρι ενώ στην συνέχεια κατόπιν εντολής μου χωρίς χέρι.Της είπα να φτύνει τον πούτσο μου όπως και το έκανε.Κατόπιν πέρασε και τα δίδυμα ένα καραμέλωμα με την γλώσσα της.Το γλύψιμο της ήταν αρκετά καλό.
Συνεχίσαμε σε στάση 69 όπου αυτή με τσιμπούκωνε ενώ εγώ έγλυφα το πράγμα της.
Πέρασε μία απο τις 2 καπότες που είχε φέρει μαζί της με γεύση σοκολάτα.Η άλλη ήταν με γεύση μπανάνα.Όπως μου είπε απο πελάτη σε πελάτη αλλάζει τις γεύσεις εναλλάξ για να έχει κάποια ποικιλία.Καβάλησε τον πούτσο μου και άρχισα να την γαμάω με μανία ενώ παράλληλα φιλιόμασταν.Περιποιήθηκα λίγο και τα μικρά στήθη της με την γλώσσα μου.Στο πισοκωλητό είχε στηθεί πολύ καλά και εγώ την κάρφωνα με δύναμη έχοντας ιδρώσει.Μετά απο λίγο άρχισα να της τον βάζω να τον βγάζω έξω και έπειτα να της τον ξαναβάζω.Στην συνέχεια στηρίχθηκα στο ένα πόδι μου και άρχισα να την πηδάω στην ίδια στάση κατακόρυφα μέχρι που ξάπλωσε μπρούμητα.Στην στάση αυτή που ήταν την γύρισα στο πλάι και γαμώντας την αρχίσαμε να ξαναφιλιόμαστε.
Στην ιεραποστολική στάση την πήρα κατά κύριο λόγο με τα κορμιά μας ενωμένα και να φιλιόμαστε.
Για κερασάκι στην τούρτα αφαίρεσα το προφυλακτικό ξάπλωσα ανάσκελα και την έβαλα να με γλύφει σε πούτσο και αρχίδια.Κατόπιν γονάτισμενος στο κρεββάτι τον έπαιζα στο στόμα της και άρχισα να χύνω ενώ αυτή έγλυφε ε την γλώσσα της τα χύσια σαν παγωτό.
Εν κατακλείδι ήταν μία πολύ δυνατή εμπειρία και θα επαναληφθεί σίγουρα ξανά.Για όσους είναι απαιτητικοί την συστήνω ανεπιφύλακτα προς δοκιμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 12, 2014
Όνομα κοπέλας
Χρύσα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Απριλίου, 2014
Δυνατή κριτική! Φαίνεται αξιόλογη περίπτωση. Εύγε, προφέσορα! (+1)
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1