Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 42 10
Γενική βαθμολογία
 
3.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
BOEING MH370

Απόγευμα Δευτέρας και ήθελα να σκοτώσω το χρονο μου και ένα θαλασσί χαρτονόμισμα. Η Ειμαρμένη με ξέβρασε στα αθλια σκαλια του Αδάνων αρ.2
Τα Αδανα είναι μια περιοχή της Κιλικίας , στην Νότια Τουρκία, η οποία φυμίζεται για το καυτερό κεμπάπ.
(Αδανα, Αύνανα, σκέφτηκα και μπήκα στο πουτανάδικο).
Πρωτη επαφή με Μπαρμπορα...θα με βοηθήσεις να αλλάξουμε κατοσέντονο...
Πουτανοσέντονο εννοείς, ειπα
Ναι! Ειπε χασκογελώντας και λαμπυρισαν τα ματια της σαν να εκρυβαν επιμελώς μια κάποια ευφυια..
Μπα, σκέφτηκα αποκλειεται ...
Βεβαίως! Απαντησα, χαμογελώντας και μπήκαμε στον θάλαμο πηδηματος, ο οποίος έμοιαζε με κουκετα υποβρυχίου, στενός, ασφυκτικός, βρώμικος, απεριποίητος, τέλειος.
Το πουτανοσέντονο έφερε σχεδιαστικό επαναλαμβανόμενο μοτιβο κεφαλής γατοπάνθηρα. Αρκουντως ,καλτ και λαικό, είχα στυσάρα.
Καθόλη την διάρκεια της νοικοκυροσύνης του χώρου η Μπαρμπόρα κάπνιζε, δλδ πιο πολύ το έφερε παρά το ρουφαγε..
Αγχώθηκα! σκέφτηκα Λες! και με το καυλι μου πιο πολυ να το φέρει παρα να το ρουφά, διασκέδασα τους φόβους μου χαιδευοντας τους χιλιοζουληγμενους βύζους της πουτάνας.
Πήγε να σβήσει το τσιγαρο ..
ΜΜΗΗΗΗΗ! Φώναξα, ΟΧΙ! Καπνισε το! προσταξα
Καθίσαμε στο κρεβατι διπλα διπλα γυμνοι, αμφότεροι
Όσο κάπνιζε, μιλούσε, όσο μιλούσε τόσο χανόμουν σε trance χωρις ναρκωτικά, ζουλαγα τους βύζους, και αυτή καπνιζε μιλώντας για την Σιαμ γατα της, για τον Ανδρα, για την Γυναικα, για την Βοτκα, την Τσεχια..Ενα μίξερ ευήθειας, με μια γενναια δόση βλακείας και δυο μέρη ανεκδιήγητης μαλακίας..Η ακατάληπτη και εξωπραγματική βλακώδης νόρμα και ομιλία της μου ροκάνιζε τον εγκέφαλο... η ψωλή μου όμως εκεί, ψηλά..

Το τσιγαρο τελείωσε και πέθανε στο τασακι, έβαλα καπότα.....JAGUAR διαβασα στην ετικέτα κοιταξα στο σεντόνι τους επαναλαμβανόμενους γατοπάνθηρες, Εφερα στο μυαλό μου μια Σιαμ γατα, να μου γλύφει με την γλώσσα της (πριονοκορδελα) την ουρηθρα για 20 ευρώ χαθηκα…μερικές φορές η παρανοια είναι στα απλά καθημερινα πράγματα την αγγίζεις, την γευεσαι
ΝΙΑΟΥΟΥΟΥ!, σκέφτηκα και μπούκωσα την πόρνη
Νηστεύετε? τη ρώτησα.. με κοιταζε με μια γλυκια απορια...το ήξερα ήθελε να απαντήσει καποια ακατάληπτη μπουρδα, αλλά εγω εκεί εζμπρωχνα το κρέας όσο μπορούσα, σαν μια χοντρή θεια που μου έσπρωχνε όσο μπορούσε το φαί στο στόμα, παει αυτή μας αφησε χρόνους και εμεις ησυχάσαμε και......αδυνατίσαμε.
Με κοιτούσα στον καθρεπτη, όσο της απαξίωνα το κρανίο, Τι το χρειάζεται σκέφτηκα, να το πάρω, να το κρατήσω ,να το κάνω κράνος , πουτσοθήκη! (299ΠΚ)
Λέω να σε χύσω στις μπάλες σου! Βγαζω το JAGUAR και αρχίζω να τρίβω το μπλαβί ψωλοκέφαλο μου στις σιλικονατες, σαν κοινόχρηστες τουαλέτες , μπάλες της πρέπει να έχουν "δει" 161432867575353168 ψωλές, αλλη μια, η δική μου δεν είναι τίποτα.
Το ένα μου αρχίδι είχε εξαφανιστει στην στοματική κοιλότητα του θυληκου homo erectus, την λυπήθηκα, η κακομοίρα ήθελε να με ευχαριστησει, εχυσα από ντροπή, για την ταλαιπωρια που της προξενησα. Η ριπη ήταν ακριβείας...GEWEHR 98 MAUZER , πετυχα βυζί, μαγουλο, μαλλί, καθρεπτη, αν ηταν σφαιρα θα ήταν νεκρή και εγώ ήρωας.
Ντύθηκα σαν πυροσβέστης (παρα πολύ γρήγορα). Στην πόρτα με μάλωσε..

Τειν αλλι φωρα με γκαμισοις, αιχις ορεο πουτσα..
ΑΑΑΑΑ!δεν σου ιπα βρικαν το μποιγκ ιχε μπρουσγκιουθι

ΜΠΟΟΟΟΙΝΓΚΚΚΚΚΚ!!!!!!!
Εξω έβρεχε (μυαλό, ήλπισα)
μπα αρχίδια, νερο έβρεχε

post scriptum η πορνη ειναι πια, γνωστή ενδεικνυται μονο για πυροβολημένους, καλλιτεχνες,λουμπεν,πορνορεκτες,Τρελαντωνηδες
Υγιαίνετε, φιλτατοι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 07, 2014
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
ΠΑΝΔΑΜΑΤΩΡ
Μέλος
Εγγραφή:
9 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
28
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Giorgaras Kalamatianos

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Απριλίου, 2014
Μεγάλο χαμόγελο ωραιος αυτη ειναι η μαρμπαρα απαξιωτικη πουτανα για χυσιμο στην μαπα ευγε.
09 Απριλίου, 2014
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κλαιω!!!!!!! ^^^^^^ η καλητερη κριτικη μακραν !
10 Απριλίου, 2014
κ. συνάδελφε, η περιγραφή σας προφανώς δεν παραπέμπει στην ελαφρυντική περίπτωση του 299 παρ. 2 Π.Κ. Ευχαριστώ για τις οξυδερκείς και αναλυτικές προτάσεις σας. Εχετε καιρό να αναφερθείτε στον Υπασπιστή σας και αυτό μας ανησυχεί.
11 Απριλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

φίλτατε, καθ όλη την διαρκεια της πεολειχίας ευρισκόμουν σε ήρεμη ψυχικη κατάσταση αναλογιζόμενος διάφορα καθημερινά,πεζά πχ τι φαι έχει στο σπίτι κλπ. Οι ανθρωποκτόνες σκεψεις, που στιγμιαια κατέκλυσαν το παρασυμπαθητικό μου, ήταν σχετικές με πιθανο αποκεφαλισμό της ιερόδουλης με πρόθεση , δλδ στην υ.υ. θα είχαμε αμεσο δόλο εξ ού και το 299ΠΚ

ο Υπασπιστής μου κάνει νερά τωρα τελευταία, έχει βρεί ένα χειραφετημένο θήλυ, το οποίο εκμαυλιζει ενώ το καταπείθει να σοδομείται κατ εξακολουθηση με αυτόν ανευ προφυλαξεων και να δέχεται αδιαμαρτύρητα τα ψωλοχύματα βαθιά στο ορθον του (anally all internals)...
14 Απριλίου, 2014
απίθανη κριτική

ρησπεκτ ρε μόρτη !!!!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5