Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η επίσκεψη έγινε σήμερα το μεσημέρι στις 13.50. Έχοντας φάει είδη μια φόλα στην πρώτη μου κατάθεση , έκανα ένα πέρασμα από τα πέριξ της Λιοσίων πριν συνεχίσω την βόλτα μου και καταλήξω στη Φυλής. Σήμερα στο αριστερό σπίτι δούλευε κλασσικά η Έλλη που ήταν στο δωμάτιο και η Καίτη . Η Καίτη είναι μια ωραίο καστανή κοπέλα ,κοντούλα με κανονικό σώμα μικρό βυζί και υπέροχο κωλαράκι , ένα μπιμπελό. Ένα μπιμπελό που εκ των υστέρων αποδείχτηκε έπιπλο…. Πλήρωσα τον τσατσο και πέρασα στο δωμάτιο. Δεν άργησε να έρθει και η Καίτη , αμίλητη ενώ το γεμάτο υποσχέσεις βλέμμα της και το χαμόγελο που είχε στο σαλονάρισμα είχαν χαθεί….Ξάπλωσε δίπλα μου χωρίς να βγάλει τα εσώρουχα της . Το μόνο που έκανε ήταν να μου χαϊδεύει το στήθος. Την έφερα από πάνω μου και επιχείρησα να της βγάλω τα εσώρουχα .Τα έβγαλε με δυσκολία . Έγλυψα λίγο το βυζάκι της , για δάχτυλο στις τρυπούλες της ούτε λόγος…και 69 που ζήτησα πιο μετά όταν άρχισε την πίπα εννοείται πως δεν είχε…. Πέρασμα προφυλακτικού , πίπα σχετικά καλή οφείλω να ομολογήσω. Πρώτη στάση αυτή από πάνω , καμιά συμμετοχή. Δεύτερη στάση στα τέσσερα , ωραία θέα αλλά πέραν τούτου τίποτα άλλο. Μερικά λεπτά αργότερα τελείωσα. Στο δωμάτιο έκατσα 10 λεπτά. Δεν είμαι σε θέση να την προτείνω σε κάποιον τουλάχιστον με αυτά που είδα εγώ. Κρίμα και είναι σκέτο μπιμπελό…μια ομορφιά , αλλά έπιπλο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Καίτη
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.782
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Απριλίου, 2014
οντως ειναι καποιες που ενω ειναι ομορφες δεν το εχουν καθολου σαν να κανουν αγγαρεια και να μην το ευχαριστιουνται αυτο που κανουν αλλα δεν γινεται δουλεια ετσι !! Θυμός για να εισαι σε αυτην την δουλεια πρεπει να το'χεις κιολλας αλλιως ο αλλος ξενερωνει !μονο τα λεφτα θελει δηλαδη(?)! αν ειναι ετσι τραβας μια Μαλακία και χωρις να ξενερωσεις που λεει ο λογος....
12 Απριλίου, 2014
καλησπερα μαγκες.ειμαι καινουριος στο αθλημα και θα θελα καποιες πληροφοριες.επισκεφτηκα το εν λογω μπουρδελακικαι οπως λετε και εσεις μαπα το καρπουζι.ωραιο μουνακι αλλα σα να γαμας πλαστικη κουκλα.εχετε κατα νου καμια καλη για να μην πανε τζαμπα τα λεφτα?
NA
nikos antwnakopoulos
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2