Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 36 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
...δεν ήμουν τόσο εύφλεκτος και θέλησα κάτι πιο βραδύ , αλλά όμως και κάτι παράταιρο απο το mainstream , κάτι αντισυμβατικό και αντικομφορμιστικό , αλλά πάντα χωρίς να το φορτωθώ μετά.
αυτή η τελευταία παράμετρος μετέτρεψε στα μάτια μου ένα μεσήλικο σαρκίο κοκκινωπής κόμης μέτριων μαστών και ίσως με ένα ποσοστό στραβισμού να φαντάζει αρκετά θελκτική περίπτωση για μια ευφοριστική εκκένωση , και έτσι επιστρατεύοντας όλη μου την φιλανθρωπία χορήγησα ένα 20άρικο στο μαγαζί.
αρχίσαμε τις διερευνητικές παρατρίψεις , λίγο-λίγο τα στόματά μας γεύονταν και δάγκωναν
το σαρκίο του άλλου, μέχρι κλιμακωτά οι επαφές να γίνουν πιο παθιασμένες απτικές και στοματολαγνικές σεξουαλικές εφορμήσεις του ενός στον άλλο.
της δακτυλοσκοπούσα το αιδοίο , ασχολιόμουν με τους μαστούς της , έφερε σε ανάστροφη κατευθυνση τον κορμό της σε σχέση με τον δικό μου και έλειχε τα γεννητικά μου όργανα και ταυτόχρονα της έκανα και γώ το ίδιο.
κάθησε ύπτια , και της έγλειφα το αιδοίο και ενώ εκείνη κουνούσε με λαγνεία την μέση της προς όλες τις κατευθύνσεις και με καλούσε με απόγνωση " θέλω τον πούτσο σου , γάμησέ με".
ήθελα να την "βασανίσω" και καθυστερούσα την χαρά της φιλώντας ανιόντως όλο της το σώμα
μέχρι να αγκιστρώσω τον φαλό μου στον κόλπο της , όμως ήμουν ήδη αρκετα διεγερμένος για εγκράτεια...
μετά απο 5 πιστονιές εξέκρινα απο μέσα μου λίγο υγρό , με την γυναίκα να διπλώνει τα πόδια της στην πύελό μου σπρώχνωντάς με μέσα της χωρίς να θέλει να με αφήσει να βγώ και παραπονιάρικα να μου ψυθιρίζει: "γρήγορα τελείωσες μωρό μου ήθελα να με γαμήσεις κι'άλλο" της απαντάω "με έφτιαξες πολύ γι'αυτό" ενώ στην ουσία εννοούσα " σιγά μην κάτσω τώρα να σε ικανοποιήσω , κόρεσα την πείνα μου με βουλιμία, και πλέον η παρουσία σου με ενοχλεί".
παρατηρούσα αμίλητος και αδιάφορος πλέον, το γυμνό σαρκίο να σκουπίζει τις ερωτογόνες ζώνες του , της χαμογέλασα , ντύθηκα εξαφανίστηκα ικανοποιημένος χωρίς να έχω την παραμικρή επιθυμία να την ξαναδώ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 03, 2014
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
429
Likes:
5.091
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού