Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 190 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Φυλής 109
Βάρδια απογευματινή
Αννα aka Pitsos, κομοδίνο, επιπλάκι, πτώμα κ.ο.κ.
Specs: αδύνατο, καθαρό, μικροκαμωμένο κοριτσακι, κατηγορία μύγας ή φτερού, petite ενδείκνυται για παιδόφιλους, κροκοδείλους και αλιγάτορες, λάτρεις των
πορνοταινιών με θέμα destroying teens, όπου τεράστια δοκάρια (πούτσες), μπαινοβγαινουν δύσκολα σε μικροκαμωμένα μουνάκια και κωλάκια.
Το εν λόγω θήλυ παρουσιάζει την εξης ιδεοψυχαναγκαστική συμπεριφορά: φιλάε και γλύφει παντού ρώγες , μασχάλες, κοιλιές, μπούτια, ΠΑΝΤΟΥ και αφού σκουπίσει καλά το στέλεχος του πεσμένου καυλιού και τα αρχίδια με υγρό πουτσομαντηλάκι, επιδιδεται σε υγρή ψωλοαρχιδορουφολογία, χωρίς να πλησιάζει το πουτσοκέφαλο. Γλύφει όλα τα άλλα στέλεχος ,αρχίδια μέχρι να έρθει η επιθυμητή στύση, έπειτα βάζει την καπότα και πιπιλάει και το ψωλοκέφαλο.
Την έβαλα να καθίσει στα πόδια μου σαν τον γερο ξεκούτη θείο που λέει παραμύθια στην ανηψιά του η οποια τον ακούει προσηλωμένη ακροβατώντας πάνω στην ατσαλενια στύση του. Η ειδοποιός διαφορά έγκειται στο ότι έχω της είχα φερμάρει και το παλαμάρι μου, όσο της διαβαζα το παραμυθι: Η Σταχτομούνα.
Αφού την γύρισα στα τέσσερα, και εξαφάνισα το καυλί μου στα σπλάχνα της , έχυσα σε 2 λεπτά τυπικών και αναγκαίων παλινδρομίσεων.
Η εν λόγω πόρνη προσπαθεί να γλωσσοφιλήσει, ισως ψάχνει γκόμενο από την άλλη έγω μόλις είχα τελειωσει από τον οδοντίατρο και δεν έψαχνα τερηδόνα και ουλίτιδα.
Από άλλες κριτικές καταλάβαινω πως το εν λόγω θήλυ έχει στανταρ πελατεία και πως αλλοι την κράζουν και άλλοι την γουστάρουν .
Εγώ ούτε την γουστάρω ,ούτε την κράζω απλά πληρωσα 20 ευρω για να την γαμήσω.

Υγιαινετε φίλτατοι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 01, 2014
Όνομα κοπέλας
Άννα
ΠΑΝΔΑΜΑΤΩΡ
Μέλος
Εγγραφή:
9 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
28
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Απριλίου, 2014
[quote]Η Σταχτομούνα[/quote] Χαχαχα! Μεγάλε, είσαι λόγιος!!! Χαχαχα! Χαχαχα! Χαχαχα! Χαχαχα! Χαχαχα!
29 Μαΐου, 2014
Ξέρετε ποιες μέρες δουλεύει η Αννα και τι ώρες????Σπασίκλας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2