Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 246 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Εβελίνα, μια πολύ όμορφη κοπέλα για τα γούστα μου, άνετα μπορεί να σταθεί σε επίπεδο στούντιο και πιο πάνω. Βάζει πολλές στουντιακές κοπέλες κάτω με την εμφάνισή της. Ξανθιά με ωραίο σώμα, φτιαχτό πρόσφατα στήθος 2+, με ωραίο κωλαράκι και ωραίο πρόσωπο. Το ζητούμενο όμως ήταν τι κάνει μέσα στο δωμάτιο.
Άφιξη λοιπόν με συναγωνιστή στο σπιτάκι, και η ευγενέστατη υπηρεσία με τα κοντά μαλλιά και τα γυαλιά μου παρουσίασε την Εβελίνα και την Όλγα. Η επιλογή μονόδρομος και δίνω το μπλε παράβολο.

Έμεινα με εσώρουχα και περίμενα την κοπέλα. Μπήκε μέσα με χαιρέτησε, εδώ να πω πως η συννενόηση καθόλη την διάρκεια έγινε στα αγγλικά. Γονατίσαμε στο κρεββάτι και με αγκάλιασε, άρχισαν τα πρώτα φιλιά, αφαίρεσε το άσπρο εσώρουχό της αργά, και μετά μου έβγαλε και τα δικά μου. Έτοιμος από την αρχή, απόρρησε πως... συνέχισε τα προκαταρτικά, ενώ είχα ξαπλώσει ανάσκελα στο κρεββάτι. Κατέβηκε χαμηλά, ασχολήθηκε λίγο με τα @@ και πέρασμα προφυλακτικού. Ωραία πίπα, θέλει βέβαια λίγο βελτίωση η τεχνική της, αλλά και μόνο που βλέπεις αυτό το μωρό να σε γλύφει φτιάχνεσαι.
Σεξ με εκείνη από πάνω στην αρχή, ωραία στάση και κουνήματα. Την γύρισα στα 4, όπου ήταν σκέτη απόλαυση. Άψογο στήσιμο χωρίς να κλέβει, ενώ είναι η αγαπημένη μου στάση αυτή, όταν η κοπέλα είναι τόσο όμορφη την γυρνάω ιεραποστολικά για να βλέπω το πρόσωπο της πριν τελειώσω. Έτσι και έκανα και με την Εβελίνα. Χωρίς να αρνηθεί, την έβαλα μπροστά και την κοίταζα μαγεμένος. Τα πόδια της στους ώμους μου και τέλος...

Συμπέρασμα: Μια άκρως επιτυχημένη συνεύρεση σε gfe ρυθμους με μια όμορφη κοπέλα για τα γούστα μου. Δεν είπε και δεν αρνήθηκε οτιδήποτε λογικό και αν ζήτησα. Ευγενέστατη, χαμογελαστή και με διάθεση. Εννοείται πως θα ξαναπάω, στα 20€ δεν το συζητώ vfm.

Υ.Γ. Ας μου επιτραπεί μια άτυπη σύγκριση με την Αθηνά που δουλεύει στο ίδιο μαγαζί μιας και την επισκεύτηκα 2 μέρες πριν. Η Αθηνά σαφέστατα πιο έμπειρη και πιο καπάτσα και σε pse ρυθμούς, η Εβελίνα πιο όμορφη και περισσότερο gfe ρυθμούς.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 29, 2014
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
2.824
Πόντοι:
5.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, n.smirni76

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού