Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η επισκεψη εγινε το σαββατο 22/3 αλλα λογω περιορισμενου χρονου δεν προλαβα να γραψω κριτικη. Στον κατω οροφο ηταν κλασσικα δεξια η στελλα με τις βυζαρες και αριστερα η μιλφαρα ελλη και μια αλλη αδιαφορη (σαρα νομιζω). Ετσι ανεβηκα και στο νεο χωρο στον οροφο. Ακομη μυριζε μπογια. Καθαρο περιβαλλον, μινιμαλιστικη ταση,πολυ ευγενικη η (γαμευσιμη) υπηρεσια και μου παρουσιαζει την σαμπρινα. Μολις την ειδα ειπα επιτελους και μια κοπελλα που δεν δολοφονει την αισθητικη μας. Καστανο μαλλι σπαστο μεχρι τους ωμους, φοβερα πρασινα ματια, σωμα γεματουτσικο στα σημεια που πρεπει,μικρο βυζακι,μπουταρες, και το μεγαλο της ατου ο κολος. Ολοστρογγυλος, τσουπωτος και προκλητικος. Το μπλε παραβολο βγηκε αυτοματα απο την τσεπη και η υπηρεσια με ρωτησε εαν θελω πολυ ζεστο δωματιο η μεγαλο κρεβατι. Φυσικα επελεξα (τι πολυτελεια να εχεις δικαιωμα επιλογης) το μεγαλο κρεβατι και μπηκα. Ο χωρος πεντακαθαρος, επειδη ειναι νεος ακομη, το κρεβατι οχι King size αλλα διπλο ανετο, ακομη δεν ειχαν καλογερο για τα ρουχα, καθρεπτης, τηλεοραση και νιπτηρας με ολα τα σχετικα (σαπουνι, χαρτι,μωρομαντηλα).Αναμονη 5 λεπτων και ηρθε το μωρο το οποιο εκπεμπει μια θετικη αυρα και αυτο ειναι το βασικο (για μενα) σε μια τετοιου ειδους πελατειακη σχεση.Φιλικη ζεστη και με μπολικα προκαταρκτικα. Πηγε να ξεκινησει με γλωσσοφιλα αλλα την σταματησα γιατι δεν γουσταρω τετοιου ειδους επαφες. Απορησε και ζητησε συγγνωμη που δεν ρωτησε, αλλα ειπε οτι ολοι θελουν και κανεις δεν της εχει πει ποτε οχι. Μα για αυτο ακριβως τον λογο της λεω δεν θελω, αλλα δεν νομιζω να το πολυκαταλαβε γιατι τα ελληνικα της ειναι περιορισμενα στα απολυτως απαραιτητα για την δουλεια που κανει. Αγγλικα ξερει πολυ καλα και εχει και προφορα. Τωρα αγγλιδα ειναι, αλβανιδα ειναι δεν με πολυενδιαφερει.Της εξηγησα (στα αγγλικα) οτι δεν θελω ουτε ακαποτο τσιμπουκι, ξανα απορησε γουρλωνοντας τις ματαρες της (ρε μαλακες μη δινετε ακαποτα σερνονται ασθενειες) και ξεκινησε μια παρα-παρα πολυ καλη πιπα. Με εξεπληξε ευχαριστα η πιπα της.Ενταξει δεν συγκρινεται με της βασίλισσας απέναντι(σονια) αλλα καλη ηταν και με πολυ διαρκεια. Αρχισε γλυψιματα σε αυτια, στηθος και γενικοτερα ηταν πολυ ανετη με τα προκαταρκτικα και σε διαρκεια και σε ποιοτητα. Στην ωρα του σεξ ανεβηκε απο μονη της επανω,οπου εσπρωχνε με λυσσα, και για να μην εχουμε κανενα προωρο ατυχημα την γυρισα πισοκολλητο. Σαν να ημουν στην σαντορινη και εβλεπα το ηλιοβασιλεμα απο την καλντερα.Τετοιο θεαμα ειναι σπανιο και πολυτιμο. Μετα απο λιγο εχυσα εχοντας μπροστα μου αυτην την υπεροχη κο(πε)λαρα. Ηταν φανταστικη. Δεν προλαβα να την πηδηξω ιεραποστολικσ για να χαζευω τα υπεροχα ματια της. Την αλλη φορα σιγουρα. Προτεινεται αφοβα η Σαμπρινα, συμφωνα με την συνευρεση που ειχα μαζι της και η οποια δεν ειναι απαραιτητα να ειναι αναλογη το ιδιο και με εσας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 22, 2014
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
athal
Ανώτερος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
4.208
Πόντοι:
6.555
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Απριλίου, 2014
δικιο εχεις φιλος και εγω τα σταματησα τα ακαποτα τρομπονια αν και δεν ειχα κανει και πολλα αλλα ευτυχως δεν αρπαξα κανα παρασημο ...

σκεφτητε με το πανω κεφαλι και οχι με το κατω Γερο-μύστης
04 Απριλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

συναγωνιστη μπραβο για την κριτικη ! και εγω εχω περασει απιθανα με την σαμπρινα ! αλλα εγω ηξερα οτι δουλευε απογευμα τωρα την πηγανε πρωι ? και ενας αλλος φιλος που εγραψε για βραδινη βαρδια πηγα στην απογευματινη και την ειδα....τι παιζει ? Χμμμ; παντως αν στην απογευματινη αυτες τις μερες μακαρι να πετυχω την σαμπρινα ! απο το 2Α υπαρχει τιποτα καλο ? επειδη δεν βλεπω καποια ενημερωση.....υπαρχει κατι αξιολογο να κοιταξω και εκει ή μονο σαμπρινα ή χρυσα ? α και κατι αλλο....εχει και μαγαζι αμα ανεβεις τις σκαλες ?? δεν το ηξερα...καινουργιο ειναι ? παντως φιλος για τα ακαποτα εχεις δικιο και εγω δεν κανω τετοια ! αυτα απο εμενα ! ελπιζω να μου απαντησει καποιος !! εχετε γεια !
11 Μαΐου, 2014
ρε μπαγάσηδες
με άλλη πήγα εγωΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
1,80 είμαι σχετικα εμφανισημος 37 ετων και καθαρος

Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
σε μένα δεν έκανε τίποτα
η απόλυτη ξεπέτα
ΔΕΝ μου έχει ξανατύχει τόσο χάλια!!!!
M
moras123
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3