Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 271 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
επισκεψη στην περιοχη σημερα για πρωινο ξεφωρτομα μετα απο μια συντομη περιηγηση στα διπλανα μπουρδελα της περιοχης ηρθε η σειρα του 71β μπενω μεσα χαλαρα ερχεται η τσατσα και μου παρουσιαζει την ευα, σχετικα ωραιο σωμα μακρια μελαχρινα μαλλια βυζακι μικρο αλλα αυτο που με τραβηξε ηταν η κωλαρα της για φυλης η κωλαρα της ηταν πιοιμα ετσι με επεισε και κατεθεσα το εισαρικο. στα του αγωνα τωρα μπενω στο δωματιο,μετα απο 5λεπτα ερχεται η κοπελα εντελως διαφορετηκη παρουσια απο οτι αυτη στο σαλονι ψυχρη τελιως καθετε πιανει την πεσμενη μου ψωλη κανει 2 με 3 πεξιες και παει να μου περασει σκουφο δεν μπορουσε και την βοηθαω εγω ξεκηναει πιπα σε πεσμενη ψωλη κατω του μετριου ερασιτεχνησμος σε ολο το μεγαλιο μετα απο 1 λεπτο πιπας σιγα σιγα αρχησε να σηκωνετε με το που το βλεπει αυτο με παραταει σηκωνεται ορθια μου λεει πως θελεις?μενω καγκελο λεω δε γαμιεται στα 4 της λεω στηνεται της τον χωνο σιγα σιγα μετα απο ενα λεπτο αρχησα να αυξανω τον ρυθμο μιας που ειχα και θεα την κωλαρα της,μου λεει πιο σιγα ποναω λεω τι?τα πηρα στο κρανιο τον βγαζω εξω ντηνομαι της λεω εισαι μεγαλο παλτο μενει με το στομα ανοιχτο και σηκωθηκα και εφυγα.δεν πειραζει στα αρχιδια μου τουχιστον να μην κλαψει τα λεφτα του αλλος συναγωνιστης.μαγκες τρελο ακυρο στο παλτο που λεγεται ευα!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 30, 2014
Όνομα κοπέλας
Εύα
swan
Μέλος
Εγγραφή:
14 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
33
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαρτίου, 2014
Φίλε μου, κωλάρα που δεν προσφέρεται στο μενού για να την γαμήσεις, δεν αξίζει. Γερο-μύστης
31 Μαρτίου, 2014
καλα γενικα δεν αξιζε τοσο ωραια κωλαρα και να ειναι ενα κοματι παγος μεσαΚεφάλι σε τοίχο!
31 Μαρτίου, 2014
και συγγνωμη απο τους συναγωνιστες για το 71β που εγραψα 71 α εννουσα
02 Απριλίου, 2014
Απο την περιγραφη σου μου θυμιζει καποια αλλη. Μηπως εχει απλα αλλαξει βαρδια κ ονομα??? Δουλευε τοτε στην 3η Βαρδια..!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
03 Απριλίου, 2014
οχι φιλε μου πρωινη ηταν η τσατσα μου την παρουσιασε σαν ευα ηταν μελαχρινη με κωλαρα τωρα απο εκει και περα τι να σου πω.....
03 Απριλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φιλε μου απλα ειπα οτι μου θυμιζει καποια με αυτα τα χαρακτηριστικα (Τζουλια νομιζω) η συμπεριφορα ακριβως η ιδια με κολαραααα!!! Δεν ειναι απιθανο να αλλαξε βαρδια κ ονομα μηπως τσιμπιση κανενα κοροιδο για πρωτη φορα..οπως εγω στην αρχη ;)
03 Απριλίου, 2014
δεν το γνωριζω αυτο με την συγκεκριμενη πρωτη φορα πηγα αλλα μπορει οντως να εχεις και δικιο για εχω παρατηρηση σε αλλα μπουρδελα καποιες να αλλαζουν ονοματα.....
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7