Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 157 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πρίν από έξι μήνες είχα πάρει την πετίτ milf Αλεξάνδρα στο μαγαζί που δούλευε τότε στην Αγκύρας. Το link της τότε κριτικής μου είναι εδώ: http://www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:8350/page:2/limit:50/#jr_review_33618.

Δυστυχώς τότε δεν είχα περάσει ιδιαίτερα καλά. Η Αλεξάνδρα έκανε φανερά αγγαρεία και παρόλο που στο σαλόνι φαίνεται πολλά υποσχόμενη (το γεγονός ότι δεν είναι και πιτσιρίκα, αλλά έμπειρη γυναίκα συμβάλλει σε αυτό) αλλά στο δωμάτιο αδυνατούσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μου. Παρόλα αυτά την Παρασκευή που μας πέρασε, περισσότερο πιεζόμενος από τον λιγοστό χρόνο που είχα, την πήρα ξανά, αυτή την φορά με αντίθετα αποτελέσματα.

Για όσους δεν την ξέρουν, πρόκειται για ευπαρουσίαστη milf, ξανθιά, προφανώς εκ Ρωσσίας ή πέριξ με αρκετά καλό σώμα και γενικότερα αναβλύζει κοντοπουτανιά. Δεν είναι ιδιαίτερα ψηλή, έχει κάποια πιασίματα, ωραίο πρόσωπο και μακρυά πλούσια ξανθιά κόμη. Στο σαλόνι δεν μιλάει και γενικά οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας είναι μάταιη, είτε στο σαλόνι, είτε στο δωμάτιο. Δεν γνωρίζω αν ξέρει Ελληνικά/Αγγλικά ή όχι ή απλά αν είναι επιλογή της αλλά το βάζω στα αρνητικά.

Παρόλα αυτά συγκριτικά με την προηγούμενη φορά έχει βελτιωθεί πάρα πολύ: ξεκινήσαμε με προκαταρκτικά που περιλάμβαναν δική μου σεξουαλική επίθεση στα βυζάκια και στο κορμάτι της αλλά αυτή δεν έμεινε αμέτοχη, αντίθετα συμμετείχε και με το παραπάνω προσφέροντας γλύψιμο σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος μου που με διεγείρουν ιδιαίτερα όπως τα αυτιά και ο λαιμός. Έπειτά καθάρισε με επιμέλεια την περιοχή γύρω από τον μπούτσο μου, μου πέρασε σκουφάκι και ξεκίνησε να γλύφει τα αρχίδια και τον χαλινό. Ομολογώ ότι αυτό δεν το περίμενα και η έκπληξη ήταν ευχάριστη. Το γλύψιμο αποδείχτηκε ιδιαίτερα ερεθιστικό, γαργαλιστικό και καυλωτικό αλλά και η πίπα που ακολούθησε έγινε με ιδιαίτερη μαεστρία και αρκετό σάλιο. Μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα.

Το γαμήσι που ακολούθησε έγινε σε δύο στάσεις: η πρώτη με την Αλεξ από πάνω και ιεραποστολικό. Αν και είχε όλα τα προσόντα για να ανέβει δυναμικά πάνω μου δυστυχώς εκεί κάπου τα χάλασε. Οι κινήσεις της ήταν νωχελικές, άγαρμπες και έδειχναν έλλειψη εμπειρίας σε τέτοια στάση παρόλο που η δομή του σώματος της την κάνει κατάλληλη. Οπότε μην μπορώντας να το ευχαριστηθώ την γύρισα για ιεραποστολικό όπου εκεί τα πράγματα ήταν καλύτερα, μιας και τα γκαυλοβλέμματα που μου έριχνε (μέσα στην μουγκαμάρα πάντα) βοήθησαν για ένα θεαματικό φινάλε.

Aφού τελείωσα την ευχαρίστησα και την έδιωξα στα γρήγορα μιας και χτυπούσε το τηλ μου. Πλύσιμο, ντύσιμο και έφυγα μένοντας μεν ευχαριστημένος αλλά χωρίς ιδιαίτερη πρόθεση για άλλη επίσκεψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 21, 2014
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Μαρτίου, 2014
καπως ετσι ειχα περασει και εγω πριν κανα δυο χρονια που ειχα περασει μαζι της μετρια πραγματα ειναι καυλα σιγουρα εχει στησιμο αλλα και πεσμενο κωλαρακι δεν φαινεται να εχει σταθερη αποδοση γιατι στην κριτικη που ανεβασε ο N smirni ηταν πολυ καλη ας ειναι ισως αξιζει το ρισκο για μια μελλοντικη συναντηση+1 στην κριτικη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1