Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 105 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
η αυτοπεοπαλινδρόμηση δεν με ευφορίζει πλέον, οπότε έπρεπε να παρατρίψω το πέος μου
σε κάποιο έμβιο θηλυκό σαρκίο χωρίς όμως να συνάψω οποιαδήποτε άλλη σχέση μαζί του
πέραν της σπερμοεκκενωτικής διαδικασίας.
έδωσα στον πεολάγνο τσάτσο ένα δεκάρικο και κείνος μου έστειλε μέσα το δί-οπο μαστοφόρο που νοίκιασα.
ήταν ένα πρόσχαρο πλασματάκι μελαγχροινό μέτριου ύψους ικανοποιητικού στήθους ,αλβανικών χαρ/κών προσωπείου και γενικότερα θελκτικής κοντοπούτανης σωματοδομής.
κόρεσα τα στοματολαγνικά μου ένστικτα λείχωντας το στήθος της και θώπευα τα οπίσθιά της τα οποία τα είχε στήσει και τα λίκνιζε καταφέρνοντας να με διεγείρει.
η στύση ήταν εύκολη γιατί η διάταση των σπερμοκύστεων ήταν τέτοια που ανάγκασε το παρασυμπαθητικό να διοχετεύσει αιμάτωση στα βολβοσηραγγώδη σωμάτια.
η πεολειχία της ήταν μια βαρετή μανιέρα και ήταν εστιασμένη στην διέγερση της νευροβριθούς αύλακας της βαλάνου (αυτή η περιοχή είναι επιτηδες κατασκευασμένη έτσι
ώστε να διεγείρεσαι πιο εύκολα).
στην συνέχεια απέρριψη την πρότασή μου για να με ιππέυσει και έτσι στήθηκε ύπτια.
προφύλαξε το αιδοίο της απο τις στοματολαγνικές μου τάσεις και αρκέστηκα να φιλάω το υπόλοιπο θελκτικό σωματάκι της ενώ έχωσα το πέος μου στον κόλπο της και όταν αγκιστρώθηκε άρχισα να σπρώχνω την πύελό μου ευφοριζόμενος.
η δεύτερη στάση ήταν η κυνική όπου μου προσέφερε πιο στέρεη πεοαγκίστρωση πιο δυνατές διεισδύσεις ενώ οι άκρες χείρες μου άδρατταν τα οπίσθιά της , μέχρι να εκκενώσω το πλεονάζον υγρό που βρισκόταν στις σπερμοκύστεις μου και να εκπολωθούν οι εγκεφαλικού νευρώνες εκκρίνωντας τις αμίνες της απόλαυσης.
στην χαλαρή κουβέντα που επακολούθησε μου κλάφτηκε ότι την πηδάνε σαν ζώον οι βρώμικοι πάκηδες ενώ πολλοί έλληνες πιρφόροι την αγαπάνε και πηγαίνουν τακτικά μαζί της...
περπατώντας μόνος σκεφτόμουν: ότι παρότι η φυσιολογία της σπερμοεκκένωσης απαιτεί τέρψη για να λειτουργήσει,ωστόσο αυτή η τέρψη δεν είναι απαραίτητο να επικεντρώνεται και να αποκλειστικοποιείται σε κάτι συγκεκριμένο, μπορεί να παραμένει χαοτική αόριστη αυτοελεγχόμενη και ελεύθερη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 27, 2014
Όνομα κοπέλας
Μαρία
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
429
Likes:
5.091
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού