Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 67 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
...αυτή η βαρετή ανερέθιστη περίοδος άρχισε να υποχωρεί με την εμφάνιση συμπτωμάτων δυσφορίας και ευερεθιστότητας, που μου δημιούργησαν την ανάγκη για κάτι πολύ βρώμικο , φτηνό και πάν'απόλα σύντομο αλλά καυλωμένο.
η παρακμή αυτού του οίκου με ερέθισε και ήμουν αποφασισμένος να εκκενώσω εκεί ανεξαρτήτως αντικειμένου.
παρεπιπτόντως τα φαινοτυπικά χαρ/κά του οποίου ήταν επαρκούντως ερεθιστικά:
ήταν ίσως πάνω απο 50χρονών , μελαγχροινή το πρόσωπό της ήταν σαν ινδιάνου , το στήθος της ήταν ικανοποιητικής μάζας και είχε εξεσημασμένη υπερτροφία κοιλιακού υποδόριου(μάλλον) λίπους που σχημάτιζε ραγάδες στην επιδερμίδα της.
μπήκα στο δωμάτιο όπου εκκένωσα στο χαρτί τις βλέννες που είχαν συσσωρευτεί στις ρινοπαραρρίνιες κοιλότητες , ξάπλωσα ύπτια στο κρεβάτι και περίμενα την ακάποτη πεολειχία της γυναίκας.
μου σκούπισε με μωρομάντηλα το πέος και επιδώθηκε σε μια σιελολειχία του πέους μου και του οσχέου όπου κατάφερε να διοχετεύσει στυτικοεπαρκή αιμάτωση.
ένιωσα τολμηρός και ρίσκαρα να της ανταποδώσω την λειχία των γεννητικών οργάνων, περιεργαζόμενος λειχικά τα μικρά χειλη του αιδοίου της , το πρόσθιο τοίχωμα με την κλειτορίδα και την ουρήθρα , και δακτυλικά τον κόλπο της.
φιλούσα ανιόντως το ώριμο θηλυκό σώμα και εκείνη μου τοποθέτησε τον φαλλό στον κόλπο της και άρχισα να σπρώχνω την πύελό μου προς την δική της.
η κολπική πεοαγκίστρωση όμως, δεν είχε εφαρμόσει τόσο καλά και έτσι τη διόρθωσα εισχωρώντας το πέος μου πιο καλά στον κόλπο της, έτσι οι διεισδύτικές παρατρίψεις ήταν πιο καλές και μπορούσα ταυτόχρονα να γεύομαι τις θηλές της, μέχρι την εκσπερμάτιση και την άρση του σύντομου πόθου μου γι'αυτή.
ντύθηκα , εξαφανίστηκα σαν κλέφτης και παρήγγηλα ένα frappe σε κάποιο κοντυνό υπαίθριο μαγαζί , απολαμβάνοντας την μετασυνουσιακή μου ευφορία απαλλαγμένος απο οποιαδήποτε δέσμευση της σκέψης μου απο το αντικείμενο που μου την προσέφερε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 25, 2014
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
429
Likes:
5.091
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού