Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 48 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επιστροφη στον Βαρδαρη μετα απο πολυ καιρο.Η παρακμη και η αποσυνθεση της περιοχης εχουν κανει πλεον αισθητη την παρουσια τους με ελαχιστους οικους να ειναι πλεον ανοιχτοι.Πηγαινω προς το 20 προς ολοκληρωση της τσαρκας,χτυπαω και μου ανοιγει διστακτικα η τσατσα -"Ελα πουλοπλο μ,απο 25 ευρω ξεκιναμε εχει με...".Εκει την διεκοψα.
Την Ισαμπελα την ειχα δει και σε παλιοτερες τσαρκες αλλα δεν ειχα περασει.Ειναι μελαχρινη busty,με προστυχοφατσα ,καλο στηθος και κωλαρα για τρελο καρφωμα.Λεω στην τσατσα οτι θα περασω με 20 ευρω ομως.Κοιταζει την Ισαμπελα και παιρνει καταφατικη απαντηση...Ενα καστρο επεσε,η καταθεση με 20 ευρω ηταν πραγματικοτητα."Περνα εδω τζιγερι μ" και με βαζει στο αθλιο δωματιο με την cult κρεμαστρα πανω στην πορτα.
Μετα απο λιγο ηρθε η Ισαμπελα,τα ειπαμε λιγο και αφου καταχουφτωσα την κωλαρα της την εβαλα να μου κανει heeljob.Λιγο ηθελα και θα τα πετουσα εκει αλλα δεν με αφησε.Περασμα καποτας και παει να ξεκινησει τσιμπουκι.Της ειπα πως δε θελω γιατι ημουν ετοιμος οποτε με ξαπλωσε και συνεχισαμε λιγο χαμουρεμα.
Σηκωνομαι και της τον καρφωνω απο μπροστα.Ειχε διαθεση για αλλαγες στασεων και συμμετειχε,αλλα ειχε συνεχως το χερι της στην καποτα γιατι φοβοταν μη βγει Κεφάλι σε τοίχο!.Επισης δεν ηθελε καρφωμα δυνατο αλλα σιγα-σιγα κατι που επανελαβε αρκετες φορες.Ειχε περασει κανα τεταρτο οποτε το χτυπημα της πορτας διεκοψε την μιζερη τελετη μας "Ελα μωρο μουουουου".
Γυρνα στα 4 μωρο μου της λεω και η κωλαρα της ερχεται μπροστα μου "σιγα σιγα μωρο μου ετσι???"...."ναι αλλα πρεπει να χυσω καποια στιγμη".Τεσπα με τα πολλα εχυσα χουφτωνοντας τις βυζαρες της.Γρηγορα βγηκε,ελεγξε την καποτα αποχαιρετισμος και εξω.
Βγαινω μετα απο λιγο σκεπτομενος τις στιγμες που εχω περασει με την Βερονικα στο ιδιο δωματιο τις ενδοξες εποχες του Βαρδαρη."Ευχαριστουμε πουλι μου να ξαναρθεις".
Για 20 ευρω καλα ητανε,απο θεμα χρονου δεν ειχε θεμα και αν δεν της χτυπουσε την πορτα η τσατσα δεν πιστευω να ελεγε τιποτα.Παρολαυτα το συνεχες πιασιμο της καποτας και οτι θελει σιγα-σιγα σε ολη τη διαρκεια την βαζει στην μαυρη λιστα.
Επομενος στοχος το 15ευρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 23, 2014
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού