Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Κασκαντεριλικι στην οδο βεργας για πρωτη φορα στην καριερα μου οπου και επισκεφτηκα το συγκεκριμενο μαγαζι (η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη). Οταν μπηκα στο διαδρομο, βγηκε ενας τσατσος απο τον αριστερο χωρο και μου παρουσιασε τα κοριτσια που δουλευαν εκεινη την ωρα. Δε μου κεντρισαν το ενδιαφερον και αποφασισα να φυγω. Βγαινοντας, βγηκε στο διαδρομο μια ευγενικη τσατσα απο την αλλη πλευρα, για να μου δειξει κι αυτη την πραματεια της. Μαλλον προκειται για 2 ξεχωριστα μπουρδελα στον ιδιο χωρο.

Η τσατσα ειπε το ποιημα της για την κορασιδα και οταν βγηκε στο σαλονι ειδα μια 40++ μελαχρινη, γυρω στο 1.75 υψος, με κανονικο σχετικα σωμα. Δεν ειδα και πολλα βεβαια για φοραγε ενα κομπινεζον το οποιο εκρυβε ολες τις ατελειες. Αποφασισα να περασω μιας και δεν περιμενα να βρω κατι αξιολογο στα γυρω σπιτια.

Μπηκα στο δωματιο το οποιο ηταν ανακαινισμενο, αρκετα καθαρο, και το οποιο ειχε και ντουζιερα. Για τα δεδομενα της περιοχης νομιζω οτι ειναι αρκετα καλο σαν χωρος.

Σε 2-3 λεπτα μπηκε και η κυρια στο δωματιο. Εβγαλε το κομπινεζον και τοτε αποκαλυφθηκε ενα σωμα με τις φυσιολογικες θα ελεγα ατελειες για την ηλικια της αλλα και το μικρο βυζι που διαθετει. Καθως μου χαιδευε τον πουτσο οντας ορθιοι, τη ρωτησα το ονομα της. Δεν μου μου ειπε ονομα, ειπε μονο οτι ειναι "ουκρανα". Ξαναρωτησα αλλα απαντηση για το ονομα δεν πηρα, μονο το "ουκρανα"!!

Μετα απο ενα γρηγορο παιξιμο της πουτσας στα ορθια οπου καταφερε να την ανορθωσει εν μερη, ξαπλωσαμε και περασε κατευθειαν καποτα για να αρχισει μια απαραδεκτη πιπα. Αρχιδια δε γλυφει αλλα ουτε και τα χαιδευει. Ειδα οτι ηταν υπερ το δεον διεκπαιρεωτικη (κοινως ξεπετα) και τη ρωτησα χαρακτηριστικα αν βαριεται. Απαντηση δεν πηρα παλι, το μονο που εισεπραξα ηταν ενα ειρωνικο χαμογελο. Κεφάλι σε τοίχο!

Μετα απο τη συντομη πιπα που δεν επεφερε πληρη στυση, ανεβηκε απο μονη της σε σταση cow girl οπου αρχισε να χτυπιεται πολυ αγαρμπα σε σημειο που να πεφτει ολο το βαρος της στη λεκανη μου κατι που ηταν ιδιαιτερα ενοχλητικο σε σημειο να σε φερει να κανεις κανεναν εμετο. Η οποια στυση ειχε απομεινει αρχισε να χανεται κι αυτη.

Μη αντεχοντας αλλο αυτη τη σταση της ειπα να αλλαξουμε και τοτε γυρισε πισωκολλητο. Η πουτσα ομως ειχε πλεον πεσει αλλα παρολα αυτα προσπαθουσε να τη βαλει στο μουνι της για να τελειωνει να φυγει.

Για να μη αποχωρησω εντελως απραγος, της προτεινα να μου την παιξει χωρις καποτα και το δεχτηκε. Ακομη και η μαλακια της ομως ηταν απαραδεκτη ρε παιδια. Στο τελος με τα χιλια ζορια την εχυσα στα βυζια και στην κοιλια και σηκωθηκα κι εφυγα.

Εκεινο που με ενοχλησε ιδιαιτερα καθολη τη διαρκεια της συνευρεσης (ζητημα ειναι να κρατησε 10 λεπτα) ηταν το γεγονος οτι ειχε μονιμα μια ειρωνικη εκφραση στο προσωπο της σα να σου ελεγε με τον τροπο της: "στο εφαγα το 20αρι μαλακα"!

Ειχα 2-3 χρονια να κανω κασκαντεριλικι στη λιοσιων γιατι ειχα βαρεθει να τρωω φολες. Μετα απο αυτη την τελευταια φολα, δυσκολα θα ξαναπατησω στην περιοχη.

Ελπιζω να σας βοηθησα εστω κι αν δε μπορεσα να σας πω το ονομα της τανας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 13, 2014
Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιουν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
154
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού