Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 153 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η Μπέτυ είναι εδώ κ χρόνια για τους οπαδούς των μιλφ, μια από τις TOP-5 επιλογές και όχι άδικα. Μια το αυτοκρατορικό της στυλ, μια το κορμί της, μια το βλέμα της, μια η κάβλα της (όταν χαλαρώνει ..) έχει δημιουργήσει το δικό της φανατικό κοινό. Κοινό που θα μπορούσε να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, αν το πρόγραμμά της είχε περισσότερες παροχές ..

Από τους φανατικότερους της οπαδούς κ γω, με 2ψηφιες συνεδρίες κ με δημιουργία ιδιαίτερης "χημείας" όλο αυτό το διάστημα (κάποιοι εδώ μέσα γνωρίζουν σε τι αναφέρομαι ..).

Συνήθως όμως η ζωή κάνει κύκλους κ νομίζω ότι η χτεσινή επίσκεψη στην Μπετάρα, πρέπει να θεωρείται από την πλευρά μου ως η τελευταία ή τουλάχιστον προάγγελος ενός κύκνειου άσματος.Άνθρωποι είμαστε όλοι, τόσο εμείς όσο κ τα κορίτσια. Όλοι έχουμε τις "δύσκολες" μέρες μας, τα πάνω μας κ τα κάτω μας.

Αυτό όμως είναι διαφορετικό, από το "αχ" & "βαχ" ή άλλου είδους υπεκφυγές σε πράγματα ή καταστάσεις που ήταν δεδομένα μεταξύ εμού κ της Αυτοκράτειρος. Βαριεστημένη, αναβλητική κ αρνητική σε σημείο που σε σεβασμό προς την ... "προιστορία μας" δεν έφυγα στο 5λεπτο. Όσο μοσχομυριστή κ καθαρή να ήταν και να είναι, δεν αρκεί.

Την διαφορά την κάνει η διάθεση κ η συμμετοχή κ θαρρώ πλέον πως η Μπετάρα έχει αρχίσει να .. καβαλάει το καλάμι. Εκτός κ αν όλα προέρχονται από την ανασφάλεια κ την .. φυσιολογική έκριση ορμονών που επιβάλλει η μητέρα φύση, στην ηλικία της Μπετάρας.

Thnx for the memories, my dearest ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2014
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.865
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαρτίου, 2014
Τη βαρεθήκατε, καθότι την έχετε καταγαμήσει 10δες φορές...
16 Μαρτίου, 2014
οτι λεει ο φιλτατος @Πυραυλος + οτι κ σε μενα μετα απο 3-4 επισκεψεις μου χει ξεστομισει στο 5-λεπτο ''αντε μωρο τελειωνε''...Money MouthMoney Mouth
16 Μαρτίου, 2014
όταν σας τα λεγα εγώ...Γερο-μύστης
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3